Paralel sevgili yaptı diye engelledim ve bitti.. 7 ay sonra geldi.. yüzüne hersey vurup olay olduğu anda adamlığını yerle bir?

ettikten sonra gidip o ozamandski paralel yaptığı ex sevgilisine boyna like atmaya başladı. Gitmeden kırıldığını anladım yazdıklarından ve engellendim

Araştırmacı olduğumu biliyor çünkü o zaman ben her şey öğrenip ondsn gittim kıza da söyledim orada da bitti.

Bizim o zaman son konuşma yapabilecek durumumuz yoktu ben her şey söyledim ve engelledim. Bir daha yazacağını düşünmemiştim..

Ben aşırı duygusalım diyr ondan söz istemedim hiç bir yola çıktık ve yürüdük sanmıştım.. ama o diğer kız daha rahat tavırla birydi. Sevgili olmuşlar. Onun yanında da bana yazıyormuş. Nedense..

Duygusalığımdsn mı kaybettim? Niye 7 ay sonra geri geldi? Neden her şey olgun bir şekilde yüzüne vurduğumda engelledi ve gitti o kıza likeler atmaya başladı. Niye bana gelmeden gidip de yapmadı

Paralel sevgili yaptı diye engelledim ve bitti.. 7 ay sonra geldi.. yüzüne hersey vurup olay olduğu anda adamlığını yerle bir?