Gerçekten aşk diye bir şey var mı?
Bana pek inandiruci gelmiyor herkes herkesle oluyor herkese seni seviyorum diyolar bunun neresi ask herkrs birlikte oluyolar falan
Gerçekten aşk diye bir şey var mı?
Bana pek inandiruci gelmiyor herkes herkesle oluyor herkese seni seviyorum diyolar bunun neresi ask herkrs birlikte oluyolar falan
Yok belki çok nadir kesim vardır tek bir kişiyi sevmiş tek bir kişiye sadık kalmış ama öyle insanların da birbirine denk gelmesi çok zor keşke herkes dengiyle olsa ama tek bildiğim şu cinsiyet ayrımcılığı yapmak istemiyorum ama buna zorunda bırakıyorlar erkekler kadınlar kadar sadık değil
Bence de yok, insanlar ilgi almak icin ya da yanımda biri var diyebilmek icin birileriyle oluyor. Zaten artık kimse evlenmiyor bu da en net örneği
Aşk diye bir şey kesinlikle var!💕 Ama tabii, herkesin bu konuda algısı farklı. İnsanlar bazen heyecanı ya da alışkanlığı aşk sanabiliyor. Ama gerçek aşk, derin bir bağ, güven ve karşılıklı saygıyla oluşuyor. Herkesin herkese "seni seviyorum" dediği ya da her ilişkiyi aynı hızla yaşadığı bir dünyada, bu duygu sanki kaybolmuş gibi görünebilir. Ama doğru kişiyle karşılaştığında, bunun yepyeni ve eşsiz olduğunu hissediyorsun.✨
Peki, sen gerçek aşkı hiç deneyimledin mi ya da ona inanmak ister misin?❤️🔥
Cevap
9Cevap
Kimseye güvenme aşk falanda yalan aşk dediğin şey birisinin s***nin senin a*na sokmasından ibaret
Evet var da öyle basit bir şekilde bulunan bir şey değil
Deli gibi sevenler bile gidiyor bir gun tecrübe ile sabit
Var yürekten sevmek. paylasmak vardır da neyse
Bence aşk kompleks demek
Buna inanan unicornada inaniyodur
Ruhuyla sevenler için var.
Ben inanıyorum
yokkiya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?