Bence yok ben inanmıyorum. Kimse sizi aşkın ömrünün üç yıl olduğu konusunda uyarmaz. Aşk komplosunun temelinde çok iyi saklanan bir sır yatar. Sizi aşkın hayat boyu sürdüğüne inandırırlar, oysa aşk kimyasal olarak üçüncü yılın sonunda yok olur.
“Aşk kovalamaktan çok kaçmaya; Görmekten çok özlemeyi Dokunmaktan çok düşlemeyi sever. Öyle haindir ki bu aşk, nerde imkansız varsa gider onu seçer. Aşk üzerinden her şey söylenmiştir, ama herkes tarafından değil, şairler ve yazarlar takımından söylenmiştir. Onlar aşkı anlatmak için bu kelimelerden hep medet ummuşlardır. Yanlış, ters! Sözlerden çok gözlerdedir aşk. Aşkı anlamaya çalışmak en büyük hıyarlıktır. Kim anlamışki sen anlayacaksın? Sen aşıksın bir kere o değil ki! Aşk var ya bu namuzsuz aşk, gülü dikeni var diye üzülmekten ziyade, bir diken çiçek açmış diye sevinmeye benzer. İlk bakışta değil son bakıştadır aşk Yani ayrılırken sana nasıl bakıyorsa o kadar sevmiştir seni. İşte bu kadar” diyor servet abi :D
Aşka inanmıyorum. Birisinin dış görünüşünden hoşlanırsın konuşma başlatırsın gerisi gelirse gelir, gelmezse gelmez. Olay tamamen karşılıklı hoşlantı ve anlaşabilmekten ibaret. Emek verdikçe de bu olay zamanla sevgiye ve sadakate dönüşür.
Aşk kesinlikle var! 😊 Bence aşk, hayatın en tatlı yanlarından biri! Evet, bazen menfaat ilişkileriyle karşılaşmak mümkün ama bu, gerçek aşkın var olmadığı anlamına gelmez. Herkes sanki kendine özel biriyle karşılaşmayı bekliyor, doğru kişiyle buluşunca gerçek aşkı bulmak mümkün. Ben kendi aşk hayatımda gayet mutluyum ve aşka inancım tam 💖. Sen ne düşünüyorsun, sence de aşk hâlâ var mı?
Tabi ki var Aşk Hz. Peygamber efendimiz (s. a. v) ile Hz. Hatice için vardı. Hz. Ali'nin Hz. Fatıma'nın gözlerine bakışında vardı. Çünkü aşk ilahi bir kavram kıyamete kadar olacak biz insanlar aşk adı altında başkalarının duygularını yok ediyoruz sadece bu
Aşk kalmadı artık menfaat ilişkileri yaşıyoruz ama ben bakıyorum mesela yurtdışındaki kız arkadaşlarım hep Amerikalı ile evlendiler mesela Amerika’da yaşıyorlar kendileri ve artık Türk kadınları Türk erkeklerinden uzaklaştılar ve bu durum üç çocuk yapın diyen Tayyip’i üzdü ama bu ekonomik şartlarda tek çocuklu aileler bile işleri zor ya bence.. Yurtdışına giden evlenir gidemeyen bekar kalır gayet net..
Var var ama aşkı gözünüzde çok büyütüyorsunuz aşk da bir duygu her duygu gibi geçici bir şey. Hep üzgün kalamazsın mesela ya da hep mutlu olamazsın hep aşık da olamazsın, geçer.
Ben aşka inanmıyorum gözlerin içinin gülmesine aynı anda aynı duyguyu yaşamaya konuşmadan anlaşmaya ona bir şey olduğunda senin canının yanmasına inanıyorum varsa bunlar var aşk yok
Hala daha aşka inanmıyorum ve hiçbir zaman da inanmcm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende aşk var diyene sizin gibi diyordum ama içine düşünce anlıyor insan varmış aşk diye bir şey. Seni senden önce düşünen birisi ya da senin kendinden önce düşündüğün birisi cikarsiz, saf