Ayrıldık, in*tihara kalkıştım?

Yargılamadan önce okuyun lütfen yardıma ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum yalvarırım

İlk sevgilim, 3 yıllık ilişkimiz vardı. Küçükken çirkin kara kuru bir kızdım bu yüzden ailem de çevrem de sevmezdi beni, okulda dalga konusu olup zorbalığa uğradım yıllarca, depresyona girdim, içime kapandım, tam o zaman karşıma çıktı. Ya nasıl anlatsam, hayatı siyah beyaz görürken, her şey renklendi bir anda. Yemin ederim ilk defa kendimi insan gibi, bir kız gibi hissettim. İlk defa biri beni merak etti, aradı, benim ilgim için çabaladı, beni güldürdü, benim için endişelendi, moralimi düzeltti, beni dinledi. Okulu asar arabasıyla gezmedik yer bırakmazdık, her görüştüğümüzde bana bir şeyle gelirdi, buket, ayıcık, yemek, tatlı… bir keresinde canım gecenin 2inde çikolata çekti diye dükkan dükkan dolanıp onu bulup bana getirmişti. O gece sabaha kadar penceremde oturup sohbet etmiştik. Sırf benimle telefonda konuşmak için eve geç girerdi (evde konuşamazdı). Bir keresinde ayrılmanın eşiğine gelmiştik, kapıma dayandı, ayaklarıma kapanıp ağlayarak yalvardı onu bırakmayayım diye. Ya o kadar hoşuma gitti ki… Günlerce Allah’ıma dua ettim, onu benim karşıma çıkardı diye. Ondan önce yaşayıp öleyim bitsin derdim, onunlayken her anın tadını çıkarırdım, keşke vakit geçmese, keşke zaman dursa derdim. O olsun, başka kimseyi istemiyorum hayatımda derdim.

2 ay önce ayrıldık, son zamanlarda ilgisi azalmıştı, tavrı değişmişti, bazen soğuk bazen sıcaktı, ben de korkudan ölürdüm ayrılacağız diye, bu yüzden durmadan kavga ederdik. Bana küfür ederdi, boş yere sinirlenirdi. En sonunda başka birinden hoşlandığı bana karşı bir şey hissetmediğini söyleyip beni terk etti, her yerden engelledi. Ama benim için bitmedi, günlerce ağladım, öyle berbat hissettim ki günlerce yemek yiyemedim, karnımda düğümle böyle bir mide bulantısıyla yaşadım, olur olmadık her yerde ağlıyordum. Mesela elimi masaya vuruyordum oturup hüngür hüngür ağlıyordum çok kötüydüm. Fake hesaplar açıp yazdım, kapısına dayandım yalvardım ama olmadı. İstemedi beni. Ben de en son dayanamadım ilaç içtim. Hastaneye kaldırıldım, midem yıkandı, yoğun bakımda kaldım, baygınken bile adını sayıklayıp duruyordum. Babam da öyle öğrendi onu. Yemediğim hakaret küfür kalmadı. Haberi olmasına rağmen bir telefon bile çekmedi, düşmanı mıyım ben ya insan bir hal hatır sorar çok kötüyüm yemin ederim o günden beri hiç yaşama hevesim kalmadı yalvarırım bir akıl verin çok özlüyorum ona geberiyorum onun için çok seviyorum ya

Ayrıldık, in*tihara kalkıştım?