Nişan attıktan sonra nişanlınız sevgili kalmak istese ne yaparsınız?

Arkadaşlar daha saçma bir hikayesi olan varsa şaşırırım o derece şaçma sapan bir durumun içindeyim. Nişanlım ailesine bağımlı bir insan ve o kadar bağımlı ki mantık aramaksızın devamlı ailesini savunuyor. Ben de tam tersi ailesinden ayrı yaşayan sorumluluklarının bilincinde birey olabilmiş biriyim bunun aksine. Ve ailesiyle tartıştık ama asla saygısızlık yok hatta saygısızlığa uğrayan benim desem daha doğru olur. Aramızda hiçbir problem yoktu, ailesi ayrılması için baskı yaptığı için terk edildim. Nişanı attık. Ev hazırdı eşyalarımı aldım. Nikah gününe şu an 1 hafta var ve ben hemen şehir değiştirdim kafa dağıtmak için. Beni aradı ve çok üzüldüğünü, çok kötü halde olduğunu vs anlattı anlattı ağladı ben de kötüyüm dedim niye evlenmiyoruz? Seni çok seviyorumlar falan ama evlenmek istemiyormuş ama ailesi yerine sebep olarak 2 yıl önceki saçma bir kavgayı bahane gösteriyor. Ailem yüzünden diyemiyor. Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Beni ara seni merak ediyorum haber ver falan dedi ve bana ismimle bile hitap etmiyor sanki nişan atmamışız gibi konuşuyor. Resmen bugün acım dindi gibi, bu nasıl bir manyaklık olabilir? Ailesiyle arası bozulmasın ama beni de kaybetmesin oh ne güzel iş. Bir de telefonu kendine dikkat et görüşürüz dedi kapattı. Onu asla aramayacağım ararsa da açmayayım ya da açıp beni arama mı diyeyim? Yardım edin ne olur. Gerçekten şoktayım

Nişan attıktan sonra nişanlınız sevgili kalmak istese ne yaparsınız?