Problem yok ya ben şaşırmam açıkçası beklerim yani çünkü benim genelde şansıma öyle adamlar çıkıyor ki evli olabilir Çocuklu olabilir hatta bu adamın kumaları olabilir Adam sapık olabilir adam her şey olabilir yani çünkü benim şansım böyle şeylerden yana gülmüyor
direkt kocasına gider her şeyi anlatırım eğer isterse oturur bir güzel dayak yerim o adamdan ki günahımı affetsin hakkını helal etsin sonra adamla ortak olup kadının tüm mal varlığını ve başarabilirsek çocuğunu elinden alırız (mal varlığında gözüm yok 1 kuruş istemiyorum hakkını helal etsin yeter fazla bile)
Ayrılırım aman Allah korusun başkasından bulsun belasını ama karısına gidip bak kocan böyle böyle yaptı al sana kanıt mesajlar evli olduğunu.öğrendim isim olmaz. Yuva yıkan insan değilim kadının düşmanı kadın değildir bu şerefsize dikkat et kardeşim derim hahaha
Karısına gider söylerim çocuğu varsa çok üzülürüm ama bilmesi gerek sonra da izimi kaybettiririm. İmam nikahlıysa bilemem ama ben konuştuğum kişinin kimliğini isteyip inceliyorum yani böyle bişe başıma gelmesi çok zor 😂
o tufaya dusmem ben flort asamasında ogrenırım onu ama dıyelım cok ıyı rol yaptı yedım bende... ogrendıgım an bıtırırım... ayrıca esınede yazarım kı ne mal oldugunu ogrensn... zamparalıga tahammulum yok
Valla ben karısını bulmuştum benim gibi manyak biri çıkarsa karısına anlatır ama kadın ayy benim kocam yapmaz öyle şey dedi. Adamla konuşuyorduk sadece bana gül bile gönderdi. Önerilerde karısı çıktı mesaj attım bu kim diye kız kardeşim dedi yuh dedim ya
Yani sevgililik aşamasına gelmeden önce anlaşılır evli olup olmadığı ama diyelim anlamadık gözden kaçtı. Sanırım bozuntuya vermezdim yani devam ederdim görüşmeye
İlk önce sandığım kadar zeki olmadığım için üzülürüm. Karşıdaki kişinin evli olduğunu nasıl anlayamadım diye. Daha sonra karısına ulaşıp haber veririm. Karısıyla plan yaparım.
Benim öyle geldi başima evliymis iki çocuğu varmış falan sonra 3-4 kere daha görüştük takıldık bıraktım ağır geldi yediremedim kendime böyle birşeyi 6 aydır görüşmüyoruz
Tabiki ayrılırım ama iki taraf seviyor ve kız ya da erkek evli olduğunu düşünelim evli eşinden boşanacak ise o senin kararın ama ben olsam eğer boşanır ise evlenirim.