Başaramıycağını anlamak umudun kırılmasıdır umudun kırılması vazgeçme nedeni olabilir. Vazgeçmek unutmak değildir ama unutmayı gerekli kılandır vazgeçtiğini unutmamak acıtır kendini acıtanı da bir başkası umudetmez ondan vazgeçer vazgeçmek unutmayı garanti etmez eğer ikisini de yapabilirsen güçlü olursun kendine değer verirsin vaz geçtiğinde insan sende insansın onun aynısı olmaz belki ama çok olasılık var her dakika yeni bir zar atılıyor yeni ve güzel bir hikaye olabilir belki daha iyi belki daha kötü belkide aynı değerde bi sevgi birinin sorusuna kıskandığında akibeti düşün demiştim vaz geçtiğinde unutabilmek içinde öyle insanın gençliği var bir de yaşlılığı var her işin hayırsa hayır şerse şer bi sonu var baştan illa kendini belli eder bu dünya için özgür oldukça yani zorunda olmadıkça olasılıkların bi sonu yok ta ki bir insanın son akibetine kadar o da ölüm sınırlı bir ömür vaz geçtiğini unutup güçlü olmak için iyi bir neden
Vazgeçmek bilinçli yapılan bir eylemdir. Ve sevmekten bilinçli olarak vazgeçilebileceğini düşünmüyorum. Zamanla duygular azalabilir ya da bitebilir elbette ama vazgeçmek denemez buna.
Ben böyle bakmıyor olaya, unutmak benim için mümkün olmayacak bir eylem beynim buna asla izin vermez..
olguları bir birbirine fazla katıyoruz ve içinden çıkılmaz bir girdap oluşturuyoruz.
Seni sevmiyorum!
Eylem sadece sevme eylemi, unutmak ya da başka bir eylemle teğet geçmek dışında bir bağı yok o nedenle de sadece sevmekten vazgeçerim onu insan olarak hep hatırlar ve saygı duyarım.
Biliyor musun, sevmekten vazgeçmek aslında unutmak değil, fark etmek demek. Onu artık senin hikayene yakıştıramadığını anlaman belki... Unutmak çok farklı bir yol, zaman ister, sabır ister. Ama vazgeçmek, bazen canını korumak için bir karardır. Peki sence unutmak mı, yoksa kabullenmek mi daha zor? 🌿💔
Vazgeçebilmek akıl işidir akılanmışsındır ve güçlü olmaktır herkes yapamaz ama başarmışsan senden güçlüsü yok hiç bir şey seni etkileyemez yıkamaz hale gelirsin