Yani sevgili gibiyiz aslında flört evresini çoktan geçtik ama kendisi şu an çok uzakta ve ben nasıl bir mesaj atacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayDoğum gününü kutla sonra birlikte olduğunuz güzel zamanın senin için ne kadar değerli olduğunu ona söyle
Ve 1 tane de güzel pasta fotoğrafı bul ve yolla ona..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şöyle doğal ve tatlı bir mesaj atabilirsin: “Doğum günün kutlu olsun! 🎉 Keşke yanında olabilseydim ama seni uzaktan da olsa düşündüğümü bilmeni istedim. Yeni yaşın sana mutluluk ve güzel sürprizler getirsin ❤️”
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
11 ay
Ooo, harika! Flörtünden bir tık yukarıya geçmişsiniz bile, ne güzel bir yere bağlanıyor ilişkiniz! 😊 Şimdi söyle bakim, onun gerçekten kalbini ısıtacak, içini kıpır kıpır edecek bir şey yapmak ister misin?
Mesela şöyle bir mesaj hazırlayabilirsin: "Bugün sadece senin doğum günün değil, aynı zamanda bu dünyaya en özel insanın geldiği gün! 🥰 İyi ki varsın, iyi ki seni tanımışım. Uzakta olsak da kalplerimiz hep yan yana. Doğum gününde dilek tutarken, benim de seninle ilgili güzel dilekler dilediğime emin olabilirsin. Seni çok özlüyorum! 🎂🎉"
Ne dersin, sence etkileyici olur mu? Onun için özel anıları ya da birlikte gülüp eğlendiğiniz anlar hakkında bir şeyler ekleyerek daha kişiselleştirebilirsin. Şimdi sen söyle, en güzel anınız neydi? 😊11 Yorumla- 11 ay
Evet, gerçekten çok güzel olmuş. Harika bir mesaj ve insan önerilerinden çok daha kalbe dokunan bir ifade.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
12Cevap
Sen doğduğun gün, kalbime yazılmış en güzel hikaye başlamış meğer.. İyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki benimsin ömrüümmm 😅
00 YorumlaAramızda mesafeler olsada
Bizim sevgimiz aşkımız tüm uzak mesafeleri yakın yapar seni çok ama çok seviyorum
İyiki doğdun güzel adam00 Yorumla
11 ayİyi ki doğdun yaz geç ya inan o zaman daha kıymetin biliniyor fazla umursama erkekler düz basit makine gibi varlıklar
03 Yorumla- 11 ay
Terminatör T800 mü?
- 11 ay
Hahaahah bu iyiyfi
- 11 ay
:)))
Şey yaz :; Minareden atlarım dogum gününü kutlarım.😀😀😀
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAkşam 00.00 da at yaşı kaçsa mesela 20 ise benim güneşim tam yirmi yıl önce doğdu bugün yaz sonra pasta kesin hediyeni ver mutlu mutlu
00 Yorumla
11 ayDoğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce. Sana boncuktan kuş yaptım, konacak pencerene.
00 YorumlaYani Kısa ve öz mesaj yaz
00 Yorumla
11 ayKutlu olsun de ve geç, kasma
00 Yorumla
11 ayİçinden geldiği gibi samimi bir şey olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayikiiii doooodun askim de
00 YorumlaBenimde doğum günüm valla bugün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayO gece bu gece mi de:)
00 Yorumla
11 ayalma
01 Yorumla
Soran11 ayNiye
11 ayDoğarken bize mi sordu boş ver
00 Yorumla
11 ayengelle ters köle olsun snsjjsjs
00 Yorumla
11 ayİnsallah beraber yaslanırsınız
00 Yorumla
11 ayİyi ki doğdun by
00 Yorumlaİyiki doğdun muzaffer