Bence henüz daha sevgili değilseniz bu kadar zahmete girme. İrite eder karşıdaki insanı ister istemez. Sade bir hediye alıp ona arkadaşlarıyla beraber sürpriz yapabilirsin, akşam da yemeğe falan çıkarırsın.
14 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır tam tersi çok romantik bir hediye tercihi yapmışsın üstelik flört dönemindeyseniz çok da iyi bir fikir ☺️ Beraber çektiğiniz fotoğrafları da koyabilirsin bence sade mektup olmasın sonuçta.
05 Yorumla
+1 yılMum yap aklıma geldi.😊https://www. kizlarsoruyor. com/ev-yasam/a149832-evde-mum-yapimi-ekonomik-bir-eglenceye-hazir-misin? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q149832
14 Yorumla- +1 yıl
Onu okudum zaten yanına diyince bu geldi aklıma kardescan🤷♂️
+1 yılİçine çikolata şeker vs eklersen klasik ama hoş bir hediye olacaktır. Yanına bir şey bırakma çünkü uzun bir ilişki düşünüyorasn daha hediye almak için çok sebep olacak. O günlere de fikir kalsın yani...
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok güzel olmuş düşüncen çok güzel yanına da bisey bırakmalısın bende 3 sene önce öyle yapmıştım ve flortum ne dese iyidir? 😂 hediye alacak paranmi yoktu dedi 🤣 tekmeyi bastım ama sen yinede yanına bisey al daha anlamlı olsun
05 Yorumlaben her ne kadar romantik sevmesemde kizlar sever boyle seyleri cok ugrasmissin helal sana bence elektrik su olarak doner sana
07 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim düşüncelerin için yüreği güzel kardeşim 😊 takı konusuna gelirsek şimdi kendisinin maddi durumu baya iyi gümüş altın takmıyo takmaz da mücevher ayarında takıyo, ee bende düşündüm gümüş kolye bile özel isimli yaptırsam basit kalır, çünkü kolyenın en kalitelisini takıyo
+1 yılOna özel hissettiren bir hediye olmalı ilgi alanına dair hediye olursa güzel olur benden sana tavsiye
01 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri kasmayın ya herşeyle mutlu oluyoruz ztn düşünmeniz yeter bütçene göre içinden geleni al
09 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi ama aklımda hiçbişey yok
- +1 yıl
Ne kadar süredir tanımıyorsun onu peki buda önemli
- +1 yıl
Her yaşı için hep beraber olmuş olman gerekirdi gibi ama yazdığın şeyler nasıl bilemem ince bir düşünce ama yanına bişey al çiçek falan
- +1 yıl
Güzel bir fikir
+1 yılSevgilim bana benim ve kendisi için manevi bir anlamı olan gümüş bir bileklik vermişti:) doğum günüm değildi belki ama çok hoştu :)
04 Yorumla- +1 yıl
Yanı senin de yaptığın şey çok hoş bence. Flörtünün çok seveceğinden eminim. Ergence de olmazdı. Ben önceden de okumuştum anlamıştım ama eğer yanında hediye alacaksan eğer aynı bizimki gibi manevi değeri de olan şeyleri alabilirsin diye söylemiştim. Yanlış anlaşılma olmuş. :)
- +1 yıl
Sende paranı biriktirip başka bir özel günde daha özel daha güzel şeyler yaptırabilirsin :)
hayır o kutu icinde çikolata falanda koy Sevgini belirten güzel bir mektupda koyy ohh mis
12 Yorumla
+1 yılAbi bize niye boyle düşünceli adamlar denk gelmiyor sjddjdjfjf
07 Yorumla- +1 yıl
Ulan gelen ya odun oluyor ya salak ddjfjfjfj
- +1 yıl
Kadin dedigin miy miy mi olmali cici konuşan mı olmali
- +1 yıl
Ulan diyen kadin diye cumleyi baslatan sensin ve benim düşünceme gore odunluk kelimelerde degil zihinde olur bir insan kaba diye odun olmaz ince düşünceli degilse odun olur
Bir tane gül al sadece bir tane kutunun altına mektupları koy en üste gülü dahada bişey yapma
02 Yorumla
+1 yıl" Her yaşı için mektup yazmak." Fikir edinebilme şansımız olsaydı ☹️
015 Yorumla- +1 yıl
Mektupları görebilme şansımız olsaydı ☹️ arkadaşınızın en sevdiği veya şunu alsam veya bu olsa iyi olurdu dediği bir şey al vs
- +1 yıl
Haddimi aşmazsam eğer görebilme şansım var mı ilgi mi çekti
- +1 yıl
Evet 😇 düşünme şekliniz çok çok ince ve zarif abi çok çok mutlu olun. Bakın şöyle yapın siz arkadaşınızla konuşuyorken ona hissettirmeden ağzını arayın. Mesela örnek verin ya şunu çok beğeniyorum bunu almayı düşünüyorum vs oda diyecekti ya evet bende şunu almaya düşünüyorum gibisinden veya soru cevap mantığı gibi siz söyleyin sonra ona da sorun senin var mı diye öyle öyle olur
- +1 yıl
Bak şöyle açıklıyım biri bana hediye alıcakmış doğum günüm için fakat uzaktan senin gibi düşündüğü için kararsız kalmıştı sonra sohbet ederken parfüm istediğimi fakat zamanım olmadığı için uğraşmak istememiştim beni o kadar mutlu etti ki gidip bulmuş almış olması beni çok mutlu etti. Bir arkadaşım daha var kız onunda bizim gibi her şeyi var fakat oda ananemin bana yaptığı çetikleri ve yeleği çok beğeniyormuş annem hediye etmemi söyledi ya var ya o an açtığında gözleri ışıl ışıl oldu önemli olan şey bu paramız olsa da maneviyat, birinin düşünmesi
- +1 yıl
Başka zaman olsa ihtiyacı olan her şeyi alırım ama şu an zaten onun şehrine gidecem kalacam otel vs bir sürü masrafım olacak bir de üstüne onun istediği ihtiyacı olan şeyler kesin pahalıdır eminim.. öyle bişey olmalı ki hem benim bütçemi zorlamayacak hem de onun beğeneği bişey ama ne
- +1 yıl
Onu en iyi sen tanıyorsun. Yaa boşver sonuçta onun için diyorsun varlığınız yeter
- +1 yıl
Son olarak onu en iyi siz tanıyor musunuz. Arkadaşınıza ulaşamadan o mektupları azıcık benimle de paylaşsanız abi fikir çok hoş İnternetten baktım şu an ama fikir edinemedim ☹️
- +1 yıl
Yaaaa Rabbim siz ne diliyor ve ne istiyorsanız gerçekleştirsin. 😇🙏🏻
ergence evet ya okumayı sevmiyosaa napacak o mektupları o bir işine yaramaz
07 Yorumla
+1 yılÇok çok güzel
13 Yorumla- +1 yıl
inşallah da bende umut kalmadı 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılSade bir hediye olmalı.
11 YorumlaBeğeneceği bir hediye
10 Yorumla
+1 yılKendi elinle atkı ör
01 Yorumla
+1 yılKitappp
00 Yorumla
+1 yılAtkı or
045 Yorumla- +1 yıl
Hee ben seni kız sandım 😄
- +1 yıl
Hangi el becerin var
- +1 yıl