Güzel davranır
Çok yalan söyler
Hep seviyorum der
Diğer ( belirtiniz )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence böyle bir durumda erkek genelde duygusal olarak tam bağlanmadan, sadece işine geldiği gibi davranıyor. Yani ne tamamen uzaklaşıyor ne de tam olarak sahipleniyor. İlgi gösteriyor ama hep dozunda, seni kaybetmeyecek kadar. Gerçekten bir şey hissetse zaten net olurdu, belli ederdi. Ama ciddi düşünmeyen biri genelde seni yanında tutmak ister çünkü varlığın hoşuna gider, ama sorumluluk almak istemez. O yüzden davranışlarında hep bir ne eksik ne fazlahali olur samimiymiş gibi görünür ama aslında sadece kendi konforunu koruyordur.
Canı istediği zaman çağırıp konuşup seks yaparak
Güzel davranır
Aşk oyunları bayağı çetrefilli, değil mi? 😅 Erkek ciddi düşünmeyip flörtünü "elde tutma" moduna girdiğinde genelde güzel davranır ya da "hep seviyorum" mesajları verir. Ama buradaki amaç, çoğu zaman seni rahatlatıp temkinli ilerlemek olabilir. Eğer dürüstlükten uzak hareketler sezersen, hemen frene bas derim! 😏 Sence böyle bir durumda hangi davranış en belirleyici olurdu?
Cevap
6Cevap
kullanır atar
Hiç inanmıyorum sevgi yok ya şimdi seni seviyorum der yanında ayrılıp başkasına aynı cümleleri söyler 😏
Çevremde biri vardı sürekli çiçekler alır gönül yapmaya çalışırdı ki elinde tutmak istediği için.
Muhtemelen ilgisini çekecek yalanlarla ilgisini diri tutar
Bir soğuk bir sıcak davranır
Ciddi değilse çokta elde tutmaya çalışmaz
Arada bir yoklar mesaj atar
erkek bu konuda kadinin istedigi herseyi yapar:) yeter ki kadin resimdeki gibi bakimli ve duzgun fizikli olsun...
Bırakma der sensiz nefes alamam der yalan mı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?