Sizinle ciddi ilişki düşünen erkek nasıl davranır? Bir erkeğin ciddi ilişki yaşamak istemesini nasıl sağlarız merak ediyorum :) Erkek arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizinle ciddi ilişki düşünen erkek nasıl davranır? Bir erkeğin ciddi ilişki yaşamak istemesini nasıl sağlarız merak ediyorum :) Erkek arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

Açılın, şimdiye kadar sevgilileriyle hep ciddi düşünen erkek geldi :) Kendimden yola çıkarak ilişkide ciddi düşünen erkeklerin davranışlarını analiz edeceğim.

1- Ciddi düşünen erkek, ilişkiyi yıpratmama konusunda hassastır ve karşılıklı saygıya önem verir.
2- Bir erkek ciddi bir ilişki düşünüyorsa hata yapmaktan çekinir, kaybetme korkusu taşır.
3- Bir erkeğin ciddi bir ilişki düşündüğünü gösteren en önemli adım sizden ailesine bahsetmesidir.
4- Sizin arkadaşlarınızı, çevrenizi tanımak ister; sizi de kendi çevresine sokmaktan çekinmez.
5- Geleceğe dair planlar yapar, genelde kendinizi onunla hayal kurarken bulursunuz.
6- Sizin yanınızda çocuk sevdiğinden, evlilik hakkındaki fikirlerinden sıklıkla bahseder.
7- Erkekler ciddi ilişki düşündüğü kadınları sosyal çevrelerinde el üzerinde tutmaya meyillidir. Sizi sıklıkla onurlandırır.
8- Sizden beklentilerini sıklıkla dile getirirler, örneğin "iyi yemek yapman benim için önemli" gibi. Bu gelecek hayallerinin de bir parçasıdır.
9- Sorumluluk alırlar, tutumlu davranırlar. Kısaca bir erkek hayatına ciddi düşündüğü bir kadını aldıysa geleceğini kurgulamaya başlar. Aile kurabilecek yeterliliğe sahip olmaya çalışır.
10- Yaşanan sorunlar konusunda karşılıklı anlayışa önem verirler ve ciddi düşündükleri kadınları üzmekten, kırmaktan son derece çekinirler.
Kaybetmekten korkar ilişkide adımlar için gerekli ortamı oluşturur ama süreçteki hızı karşı tarafın belirlemesini ister. Çünkü korkutmaktan ve sıkmaktan çekinir. Seni hiçbir şekilde istemediğin bişeye zorlamaz gerekirse kendi kırılır istediği olmaz ama senin mutlu olmanı ister. Yaptığın küçük şeylerden mutlu olur ve bunu sana belirtmekten mutluluk duyar. Ona güvenmen ve seninde duygularından emin olman için yeterli süreyi sana tanır ve bu süreçtede ilgi ve alakasından ödün vermez. Yeterli süreç geçtikten sonra ufak ufak seni ablasıyla abisiyle ya da kardeşleriyle tanıştırır daha sonra anne babasına tanıştırır. Senden bir beklentisi olmaz ama senin için herşeyi yapar. Daha sayfalarca yazılır ama burada daha fazla uzatmiyim senin sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin
Öncelikle teşekkür ederim yanıtladığın için.
Şu an ilişkimiz güzel gidiyor sürekli beraberiz ve hani bunun için ben çaba harcamıyorum kendisi istiyor , arkadaşlarıyla tanıştırıyor sürekli ama biliyorsun ki bazı insanlar için bu çok kolay o yüzden nasıl ayırt edebileceğimi bilemiyorum.
Sna bunu 2turlu aciklcm eger dha once bikac kisiyle çıktiysa ve baska kizlarla bsyde yasamissa senle ciddi dusunyrsa sna sulanmaz cinsel şeylr pek düşünmez vs... eger dha once pek kisiyle cikmadysa veya cikipta yaknlasmdysa sna karsi ilgi duyar cinsel anlamda da senle knusmk sni istdgni soylmk falan ister seni hem ciddi seviyordr hemde senle cock yapmk istydr... yani dha once birileriyle cikti mi onlarla öpüşme vs seyle yasadimi onu öğrenip snra nasl bri oldgnu bulablrsn
Daha önce birileriyle tabi ki çıkmış
Öncelıkle ılgılı davranmalı ama bu ilgi sıkıcı bunaltıcı duzeyde olmamalı.. Ona değer vermeli onu el ustunde tuttugunu korudugunu hıssettırmelı... En önemlisi kesinlikle samimiyet oluşmadan karşılıklı arzulama hissedilmeden cinsellik konusuna girmemeli... Kalbini güvenini kazandıgında zaten bedenıne sahıp olacaktır.. Yoksa kaybeder...
EİG için teşekkür ederim :)
Sevgilin değilde eşin gibi davranırsın resmen, her şeyiyle ilgilenirsin, onun sorunları seninkinden önce gelir, her attığın adımda ve onun attığı her adımda 2 kere düşünürsün ilerisinide hesaplarsın.
Bir erkek ciddi düşündüğü bir bayana karşı her zaman ileriye dönük planlarından bahseder. Çıkan sorunları problemleri ortadan kaldırmaya çalışır, aşılması gereken engeller varsa bunları aşmaya çalışır. Ailelerin tanışması için ısrarcı olur. Evlilik teklifinde bulunur kabul gören bir teklifse eğer, evlilik aşamasına kadar olan sürecin hızlanmasını sağlar..
Yılışmamalı bence hemen yoksa niyeti yanlışa çekilir onun harici olduğu gibi davransın bence evlenince değiştiğini görmek kötü olur çünkü
Cevap
14Cevap
Selaaam!
Ciddi düşünen erkek denildiğinde kendi erkek arkadaşım geldiği için hemen bu soruyu cevaplamak istedim. Bence ciddi düşünen erkek ilgili olur. İlgiden kastım ise senin sorunlarını kendi sorunu gibi görür ve ilgilenir. Şimdi gerçekten seven ciddi düşünen bir erkek nasıl davranır birlikte bir göz atalım...

Bir erkek ciddi bir ilişki düşündüğü bir kıza karşı davranışları genellikle dikkatlice seçer ve özen gösterir. Bu durumlara örneklerle bakabiliriz. Öncelikle bir erkek, kıza karşı saygılı ve dikkatli olur. Onun düşüncelerine ve duygularına önem verir, onu dinler ve anlamaya çalışır.

Bunun yanında iletişimde açık ve dürüst olur. Duygularını ifade etmekten çekinmez ve kızın da duygularını anlamaya çalışır. Ayrıca ciddi bir ilişki düşünen bir erkek, zamanını kıza ayırır. Onunla vakit geçirmekten keyif alır ve ilişkiyi güçlendirmek için çaba gösterir.
Son olarak ilişkide sorumluluk alır ve kararlarını dikkatlice düşünür. Partneriyle birlikte gelecek planları yapar ve ortak kararlar alır.
Ciddi düşünen erkek genel olarak kız arkadaşına çok düzgün davranır, onu üzmekten kaçınır. Erkekler ciddi düşündükleri bir kıza genellikle sevgililerine nasıl davranıyorlarsa benzer bir şekilde davranırlar.

Dikkat: Kızın söylediklerine ve ihtiyaçlarına dikkatle kulak verirler.
İlgi: Onunla vakit geçirmekten keyif alırlar ve onun ilgi alanlarına katılırlar.
Saygı: Ona karşı saygılı davranırlar ve fikirlerine değer verirler.
Destek: Kızın hedeflerini desteklerler ve onun yanında olduklarını hissettirirler.
Romantizm: Küçük jestler yaparlar ve ilişkiyi canlı tutmak için çaba gösterirler.
Güvenilirlik: Sözlerinde dururlar ve güvenilir bir partner olurlar.
Empati: Onun duygularını anlamaya çalışırlar ve empatik bir şekilde davranırlar.
Bağlılık: İlişkiye ve partnerlerine bağlı olduklarını gösterirler.
Yani ciddi düşünen erkek her türlü kendisini belli eder. :)
Herşeyin onunla olmasını ister ailesinden herkesle tanıştırır senin çoğu arkadaşınla tanışmak ister seks konularına fazla uzakta durabilir yakınds durabilir bu onun isteğine bağlı ki ne kadar ileri gitse de hiç olmamışsa ilk olsun istemez herşeyin bir güzelliği var benşm görüşüm böyle
ailesiyle tanışmadım ama ablası biliyor arkadaslarıyla iş ortamındaki arkadaslarıyla falan tanışıyorum hep. ve her gün görüşüyoruz işten çıkınca direkt beni arayıp napıyoruz diyor.
Her gün görüşmek ileride soğukluk yaratabilir dikkatli olun
Sarılırken canı yanmasın dıye sımsıkı sarılamayan erkektır terledıgınde kızdan utanan erkektır alnından opmek ısterken 1000 kere dusunen erkektır. Ben oyleydım kaybettım 2 yıl gectı hala yanlızım :D
Bunu belki bilirsin belki bilemezsin
Her ciddi dusunen ayni davranmaz
Mesela ben iliskilerimde hep kendimi tanitmayi
Ve nasil biri gibi oldugumu anlamasi icin ugrasirim
Senle cinsellik konuşmaz sana yakın olur her zaman ihtiyaçlarını gidermeye çalısır seni ve hareketlerini sorgular biraz mesafeli birazda yakın olur
Oo iyi soru :D pusuda bekliyorum cevapları :D Ama cevaplar belli. Kıskanır , sahiplenir dicekler ahanda buraya yazıom :D
Efendice, saygili, dürüst
kici basi ayri oynuyorsa sürekli dengesizlik yapan birisiyse bu kisiden ciddi bir iliski beklenmez,
Kitap okucaz diye kandrmistim kurk mantolu madonnayi oku dedim bana iki sayfa cevirdi notlar vardi icinde aon sayfada da yuzuk vardi o gulusunu hic unutmicam heralde
Şimdi nasıl bilmiyorum ama küçükken aşık olduğumda hiç bir kız önemli değildi benim için sadece o. Onu diğer insanlardan ayırmıştım gözüm de kalbimde... Evet ben küçükkenn böyle duygular yaşıyomusum
gelecek plan yapıyorsa bence
Hemen ailesiyle tanıştırır ve nikahı basar yoksa niyetini kimsenin anlamak mümkün değildir..
belaltı konuları çok açmaz bana göre.
Buluşmaya takım elbiseyle gelir
Herşeyden belli eder kendini..
erkekler ciddi düşünmez.
cinsellik konuşmaz pek diye biliyorum
Ciddi ilişki düşünüyomuş gibi davranır
Baskici davranir heralde bilmiyorum
Malına vurmaya çalışmaz her firsatta
ciddi davranır? :D
Ciddi davranır
Kırmaz Kıyamaz
alıcı gözle bakar