Hayatımda herşey kötüye gidiyor iş bulamıyorum eş adayı bulamıyorum benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Arkadaşlar iyiakşamlar hepinize artık gerçekten dayanamıyorum ve yazmak istedim Gazi Üniversitesi Tarih Öğretmenliği mezunuyum atamam olmuyor.İşsizim yani.Şuan inanın telefon bilgisayar ve birde küçücük odam dışında hiçbişeyim yok.26 yaşındayım bu arada.Evlendim çok kötü şeyler yaşadım 6 ay sonra boşandım.Artık evlenip boşanmış bir kadınsınız her erkek bakmaz size.Güya aşk evliliği yaptım.Halbuki o zamanlarda bir bakanın oğlunu yakından tanıyordum (uzaktan bir akrabamın yakın arkadaşıydı öyle tanıştık.) ve çocuk gerçekten benimle evlenmek için neler yaptı neler hep tersledim.Kabul etmedim.Açık söyleyeyim salakmışım.Peşimde koşan böyle bir çocuğu elimin tersiyle ittim ben gidip aşık oldum diye serseri gibi bir güvenlik görevlisiyle evlendim.Başıma gelmeyen kalmadı.Dayak bile yedim gerçekten.Boşandım.Hayatın gerçeklerini çok geç öğrendim.Meğer gerçekten çok acımasızmış hayat şimdi ailemle yaşıyorum annem çalışmıyor babam 2.000 TL ile hepimize bakmaya çalışıyor yaş ilerleyince acayip koyuyor insana.7 yaşındayken erkek kardeşimi kaybettim.Var mı benim kadar kötü bir hayat yaşayan? Yerimde olsanız ne yapardınız?
Hayatımda herşey kötüye gidiyor iş bulamıyorum eş adayı bulamıyorum benim yerimde olsanız ne yapardınız?