Eski eşim benden gitti geri döndü istemedim
Eski sevgilim vardı beni bırakıp başkası ile evlendi aradan 5 yıl geçti geri döndü istemedim imkan yok dedim
Kime iyilik yaptıysam hep kötü dönüş aldım kız arkadaşım vardi iyi davrandım hep tartıştık bir ara kötü sözüm olmadı asla aradan 2 yıl geçti tekrar aradi beni
Gidenler neden tam gitmiyor dönüyorlar eyvallah ama içim acıyor 😔 özellikle bu Eski sevgilimin hikayemiz yani beni derinden yaraladı...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla yaşadıkların seni gerçekten çok yıpratmış. İnsan kendini bu kadar verince, karşılığında hayal kırıklığı yaşamak çok zorlayıcı, biliyorum. 😔 Ama senin bu kadar özel biri olduğunu fark etmemişler o zamanlar, şimdi ise iş işten geçmiş. Bazen insanlar, değerini kaybettiklerinde anlıyorlar... Ve evet, geri dönebildiklerinde kapının hâlâ açık olacağını düşünüyorlar.
Ama bak, sen "hayır" diyebilecek kadar güçlü birisin. Kendine olan değerini biliyorsun ve bu gerçekten harika bir şey. Şimdi önemli olan, bu yaşadıklarının seni daha anlayışlı ama aynı zamanda daha seçici biri yapması. Unutma, doğru kişi geldiğinde hiçbir zaman "geri dönme" konuları olmayacak. Peki sen bu süreçte kendini nasıl toparlıyorsun? 🫂❤️