Sevdigim çocuk sizce seviyo mu?

Şimdi şöyle aslında yakın arkadaşımda bu çocuğu seviyo ama yakın arkadaşıma arkadaşlıgımız bozulsun diye söylemedim şimdi bu çocuk çok utangaç biri sınıfta arada bana yakın oturdugunu fark ettim sıralar tek kişilik ama hep önüne otururdum bir ara kafamı çevirsem dip dibe gelecegimizi fark ettim ama şu an maalesef sınıf degişikli yaptılar neyse ben çocuğa hep mandalina götürdüm belirli aralıklarla normalde ne uzatsam kabul etmeyen biri ama mandaliyı teklif olarak degilde direk masasına koydugum için mecburen alıyordu geçen gün ona çıkışta mandalina getireyim mi sana dedim oda sen bilirsin ama evde duruyo öylece dedi bende şaşırdım yemiyor musun yani dedim oda bana yemekle hiç arası olmadığını midesinin almadığını söyledi zaten okulda ne su içerken gördüm ne bişi yerken hayatta görmedim kantine bile ayak basmadı o derece bilmiyorum belki sadece kibar olmaya çalışıyordu bana karşı belki ben yanlış anladım sevgi olarak gördüm bilmiyorum ama arada gel gitleride vardı kimi zaman gelir bana kendisi konu açar yanından ayrılmamam için saçma saçma sorular sorardı ama sınıflar ayrılınca sadece uzaktan bakar oldu mesela cumartesi günü doğum günüm kutlar mı onuda emin değilim ne yapacam ya
Sevdigim çocuk sizce seviyo mu?