Güncellemeler
1 yıl
Ben sürekli haftada bazı günler yalnız kalıyorum bazı günler ise tamamen beraberiz çünkü o bu şekilde arzu ediyor. Onunla olmazsam üzüldüğünü özlediğini söylüyor.
Sevgilimle çok iyi anlaşıyoruz. 1 yıllık ilişkimiz var. Çocuğu henüz 2 yaşında. Onunla tanışmam için en az 5 yıl beklemem gerektiğini söylüyor.
Bu mantıklı mı?
Çünkü çocuğu ile tanışmadığım için ailesi ile de tanışmıyorum. Çocuğu sık sık geldiğinde onunla olamıyorum. Ama onun dışında da sürekli beraber yaşıyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
5 sene ne alaka be. Seninle evlenmeyi düşünmüyor mu?
5 yıl neden 5 yıl bunun mantığı ne
Annesi olarak görürmüş beni.
Vallahi benim kafama yatmadı Ben bir şey anlamadım ne kadar erken tanırsa seni kabul etmesi o kadar kolay olur 5 yıl bekleyecekmişler çok saçma
Senin ilk evliliğin mi olucak. Bir de cinsellik var mı aranızda
Ya seni oyalıyor cepte keklik diyor nede olsa 😎😁
bana da öyle geliyor
Bile bile lades demenin anlami yok
sev onu
anlamadım?
çocuğa yakınlık göster
zaten gösteriyorum. Ama tanıştırmak istemiyor. Kafası karışırmış.
Ben çocuğuna göre davranmak zorunda değilim. Ben onun sevgilisiyim. Sırf çocuğu tanımıyor diye kimse ile tanışamıyorum çocuğuna ağzından kaçırmasınlar diye. Neyim ben, sevgili mi köle mi?
Hem madem bu kadar düşünceli bir baba. Tanışıp benden etkilendiğinde gösterseydi gerçek babalığını. Sevgili olmasaydı. Hangi kadın 5 sene hiçbir güvence sunulmadan kimse ile tanışmadan bekler?
değerin çok olmalı
karşılıklıdır
Evlımı sevgılın
boşandı
tanıdığımda da boşanmıştı
Acele etme.. sıkma adamı. Yaslar kac
dışarıda onca bana sevgisini sunacak insan var. Neden onu sevmeliyim?
Üzülürüm bir süre aşk acısı çekerim. Sonra yoluma bakarım.
Deli olmak lazım bunu yapmak için diye düşünüyorum bazen. Sevmesem bir yıldır zaten bunu çekmem ama...
Ayrıca çocuk tanışmak için beklemek.. Çocuk benim sorumluluğum değil ki? Ona ablalık yaparım seve seve. Ama psikolojisini bu kadar düşünüyorsa tanıştığımızda bunu anlatıp uzak dursaydı gerçek babalık yapsaydı madem.
Bütün öz sevgini, kendine saygını kaybettiriyor bu süreç.
Olur öyle