Eski erkek arkadaşım arıyor. 2 yıl evvel çıktık, başta çok ilgiliyken sonradan aşırı ilgisizdi, sık sık iletişimi kopariyordu sonra hiçbisey olmamiş gibi yazıyordu. Buluşmaları iptal edip hep erteliyordu. Görüşmek için çok isteksizdi. Ne bir hediyesini gördüm ne bir jestini. Benim için hiç emek harcamadı.
Tartıştık. Son olarak beni yaştan vurmaya çalıştı ama onla aynı yaştayiz. " Yaşını unutup kendini bulunmaz hint kumaşı saniyorsun, peşinden koşulmasini istiyorsun, ben kimsenin peşinden koşmam" dedi. Ben de onu terkettim. Bir hafta sonra tekrar aradi yalvardı, özür diledi, barıştık. O hafta sonu buluşacaktik plan yapiyorduk ben çok hevesliydim "nerde buluşacağiz, nerde gezeceğiz?" diye, adam isteksizdi ve buluşmaya 1 gün kala mesajlara cevap vermemeye telefonu açmamaya başladı. Çok sinirlendim ve ağzima geleni saydim , yazdiklarimi okudu cevap vermedi. Öylece bitti.
Aradan geçti 3 ay , bu beni aradi açmadim, 6ay sonra tekrar aradi açmadim, 8 ay sonra yine aradi açmadim, 1 yil geçti yine aradi açmadim, 1,5 yil geçti yine aradı açmadim. 2 seneye yakin oluyor bugün yine aramiş. Mesaj da yazmiyor sadece adımı yazip başka bisey yazmiyor.
Cevap verdim, tersledim hiç özür yok, hatasını anladiğindan bahsetmiyor, o konulara cevap bile vermiyor. hiçbir şey olmamiş gibi barışıp kaldiğimiz yerden devam etmemizi istiyor. Hiçbir çaba, özür, açıklama, jest, süpriz falan yok. Bana; "Daha fazla zaman kaybetmeyelim gidip evlenelim" yazmiş. Şasirdim.
Siz bu durumu yorumlar misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer