Güncellemeler
+1 yıl
şu an aktif var mi
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi bin pismann peşimde. Sevgilim var diye reddediyor daha cazip gelirmisim bunda bir şey var benim olmalı falan o tarz bir şey dedi bilmiom
Bana bir konu hakkında yardımcı olabilecek var mı
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
O daha çok gelecek sen yeter ki kendini taşı
Ateşi her gün biraz daha tavan yaparken seni hatırlayacak bu sefer sen kabul etmezsin
İyice yavaş yavaş gelmeye başladığını kendin gördün
Bir müddet daha yüz vermesen koşar adımlarla gelecek
Direk konuyu soru olarak sorsaydınız sitenin amacı bu zaten:)
Bir çocuk beni reddetti beni reddetme sebebi taktikmiş ipleri eline almak ve kendini ağırdan satmakmiş ama sen kestirip atıp peşimden gelmeyince pişman oldum diyor? Sizce ne yapmalıyım
sepetle gitsin
sana taktik yapan adamla ne işin var
şimdi bin pismann peşimde. Sevgilim var diye reddediyor daha cazip gelirmisim bunda bir şey var benim olmalı falan o tarz bir şey dedi bilmiom
boş ver..
salla gitsin
Saçma dimi şimdide sevgili olmak istiyor yüzüme nasıl bakacaksa artık
işte
son pişmanlık neye yarar..
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Buyrun anlatın yardımcı olabilecek bir şey ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Bir çocuk beni reddetti beni reddetme sebebi taktikmiş ipleri eline almak ve kendini ağırdan satmakmiş ama sen kestirip atıp peşimden gelmeyince pişman oldum diyor? Sizce ne yapmalıyım
Kesin iddiaya girdi ayarlarım diye seni
Kendi kendine iddiya girmiş olabilir ama başkasina beni anlatmadigini biliom
Nerden biliyon arkadaşlarınla konuşurken sen yanındamıydn
Biliyorum işte orasını boş ver
Kendisine sorsana belki anlatır
Buradan yazabilirs misiniz
buradan yaz konu nedir
Bunu dusunen adamsa seni yedekte tutmak icindir.
buyur
sen onu süründür :)
Olayik buyur soyle
Söyle
Tabi😊
Tabiki
istersen
ben
Deneyeyim
Olurum.
Konu nedir?
nedir tabi
Konu nedir
Köpek ederiz onu
Tabikide konu nedir