İşten gelince yemegini hazırlayıp cayını yapmama ragmen yinede bende kusur bulması gercekten hevesımı kırdı bu zamanda yemek yapmayan kadınlar var sukretcegıne dun gece yatarken sıkayet edıyo yemekle aynı anda cayı yapma dıye dıger gunler ztn yemekten sonra yapıyodum dun ılk defa oyle yaptm bıdaha kalkıp ugrasmıyım dıye laf soyluyo bıdaha cay
falan yapmıyorum dedım kavga cıkmasın dıye kafasında dır dır da etmıyorum bana dıyo ki cay ıcerken sohbet edelim beni cagır ozaman yanına anlat bıseylerı dedim yaptıgı ıs belli ztn surekli soru sorup bunaltmıyım dedım yine begenmedı konussam cok konusuyosn dıyo kendisi vıtılıgo hastası gecsın dye ona krem buldum azalmaya basladı lekelerı bıkere Allah razı olsn demedi ben kdr baskası dusunmemıs onu ama ona kalırsa ben onu dusunmuyomusum yaptklarımın gorulmemesı sınır edıyo dun 8 kıloluk deterjan aldm kendım zor tasıdım benı neden aramadın dedı ben dedım bu yasıma kdr hersryımı kendım yaptım dedım yardım falan gerekli dgıl dedım ben cıtkırıldım degılım dedım kızıyo bana buna nasıl davranıym?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer