Eşimle yeni evlendik fakat anlaşamıyoruz?

Evleneli 4 ay oluyor 5 yıla yakındır beraberiz pandemiden çıktıktan sonra çok ilgisizleşti nişan attık ve hatalarının bir daha tekrarının olmayacağını söyledi sürekli yanlış yaptığının farkında olduğunu söyleyerek süreci telafi etmeyi denedi ve başardı da sonrasında evlendik. Evlendiğimiz ilk günden beri tartışma içindeyiz artık kendimden nefret etmeye başladım sorun bende mi anlayamıyorum. olmaması gereken şeyleri söylüyorum fakat süreçte herhangi bir değişiklik yok 2 gün iyiysek çok iyiyiz her şey normal gibi diğer günler kötüyüz konuşmuyoruz. Sürekli yorgunum diyor uyuyor ya da izinli günlerimiz denk geldiğinde bile evden çıkmak istemiyor. Çıktığımızda da dışarıda kavga ediyoruz bugün o günlerden biri ve ben artık dayanamayıp eve tek döndüm. Konuşuyorum ama beni anlamıyor ya da ben onu anlayamıyorum. bir şey söylediğimde örneğin ilgisizsin zaman ayırmıyorsun dediğim de bu konu çok basit bir konu böyle tepki vermemelisin diyor fakat herhangi bir değişiklik olmuyor. Diğer ilişkilerden örnekler veriyor. İlişki terapistine mi gitmeliyiz yoksa ne onu ne kendimi üzmeyip artık çabalamaktan vazgeçerek ayrılmalımıyız. Lütfen bana bir akıl verin pes etmem için henüz çok erken gibi geliyor.

Eşimle yeni evlendik fakat anlaşamıyoruz?