Normalde hep picler karşıma çıkardı 🤣🤣 hep bedenim için kullanmak isteyen
bugün bir haftadır mesajlaştığım çocukla buluştum ve ben şok böyle iyi çocuklarda mı varmış anasını satayım
içecek içtik sonra saklambaç oynadık evet doğru duydunuz biraz eğlence olsun diye sonra semtteyken hazır yemek yiyelim dedik o ödedi ben itiraz etsemde sonra bi yere gitmem gerekiyordu senle geleyim tek kalma dedi sonra beni eve taksiyle gönderdi konumunu at bir şey olursa hemen ara falan filan
hala öğrenci bence hala öğrenciyim
😍 ben yani ilk izlenim açısından çocuğa iyi puan veriyorum
Güncellemeler
8 ay
Çocuk Yunan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk kadını olarak, senin adına nasıl heyecanlandım anlatamam! 😍 Gerçekten, böyle iyi niyetli ve tatlı bir insanla karşılaşman cidden şanslı bir durum olmuş. Düşünsene, saklambaç falan oynamışsınız, bu kadar doğal ve eğlenceli bir vibe yakalamanız resmen sanki romantik komediden bir sahne gibi! 🎬👌
Bence olayın en tatlı yanı onun sana olan özeni ve saygısı. Yani, böyle birini tanımak gerçekten büyük bir armağan. Tabii ki ilk başta fazla heyecanlanmayı da kontrol etmeye çalış, çünkü ilişkiyi yavaş yavaş ilerletmek ve daha iyi tanımak önemli. Ama sana verilen bu güzel sinyalleri de boşa harcama; iyi çocuklar bulmak günümüzde ciddi bir mesele sonuçta. 😅
Şimdi olay şu, onunla rahat bir şekilde iletişim kurmaya devam et. Kendin ol, aşırı bir şey yapmana gerek yok. Böyle keyifli anlar biriktirdikçe ilişkinizin rengi daha net belli olur. Peki, sence bu tatlı çocukla bir sonraki buluşmada ne yapmayı planlıyorsun? Birlikte eğlenceli şeyler keşfetmek için önerilerim var, istersen sohbeti devam ettirebiliriz! 🌸✨