1 aydır falan mesajlaşıyoruz. baya da yakınız. ilk defa sinemada buluşacağız ben bir arkadasımla geleceğim o da bir arkadaşını getirecek. filmşn ilk yarısını falan izleyip avm de gezeceğiz ama nasıl yaklaşmalıyım cocuga? sarılmalımıyım falan gibi?
(cinsel bir mevzu yok aramızda olamazda)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendiniz olun yeter
tesekkürler
rahat ol. kasma elını tutmaya çalışırsa gerı çekme. öpme ışı bence 2. buluşmada olmalı ama opmeye kalkarsa da opsub. havadan sudan konuşun. zaten grup buluşması 1 tık daha kolay olur
tesekküür ederrimm. bende daha kolay olur diye düsünüyorum ama bi tık fazla heycanlanıyorum.
bu ışlerde tatktık olmaz. Içınden ne gelıyorsa onu yap. Taktık olacaksa bıle buluşmaya çıkmadan once olur. Buluşma ıcınde taktık stratejı olmaz. Kendını gerı cekme sana rahat yaklaşsın. Sonra ıcınden gelenı yapacakken kasıyor bazıları adam da yanlış anlaşılmamyyaım dıye çekıyor kendını olacagı varsa da olmuyor.
Bol şans. Doğal ol ve gulumse bol bol.
Rıca ederım
tesekkür ederimm.
bir şey yapma senden yaklaşma eğilimi gördüğü zaman hep senden bekler bırak o düşünsün daha iyi olur yaklşaması için sırnaşma ama yakın durabilirsin ve ilk defa görüceğin birinie neden yakınlaşmak istiyorsun ki?
yakınlaşmak değil, nasıl davranmalıyım gibisinden. ama yinede tesekkür ederim.
mesafeli davran sonuçta ilk defa görüşçeksiniz öyle hemen yakınlaşıp büyüsünü bozmayın şu an konuştugum kızla bi pazar akşamı 2 saat felan yazışıktır pazartesi akşam görüştük hemen ama bak halane öyle aman aman sıkı fıkı değiliz öpüşüp sarılma konusunda öyle diyim sana
tesekkür ederimm.
Daha 1 aydır konuşuyorsun ve ilk defa bulaşacaksın elini sıkıp merhaba/ selam demen yeterli bence sarılmamalısın.
sarılsam daha iyi olmazmı cünkü flörtüz yani?
Bacım daha sevgili değilsiniz zaten bu yüzden sarılma dedim yani belki de çocuğu beğenmeyeceksin çünkü mesajlaşmak ile reel çok farklı şeyler
ha mantıklı aslında. teşekkür ederim
niye cinsel bir mevzu yok asker arkadaşın mı mg
DJLSGJDSŞGJDSŞGJDFPDF
16 YASINDAYIZ AGA
Arkadaş getirmek ne ya yaşlar kaç 12-13?
ya ne alaka maksat 4 lü gezip eğlenmek
İlk buluşma 24 yaşındasın. Ne bilim ben olsam direk buluşmayı iptal ederdim ayrıca sinema ilk buluşma içinde saçma 😅
Akisina birak rahat ol.
aslında cok cabuk panik oluyorum bu durumlarda ama tesekkür ederim
Ona gore sekil al asiri samimi olmadikca samimiyet iyidir.
tesekkür ederimm
biraz seksi giyin dibi düşsü
dershane cıkısında gidcem vdsjkvndslvjdsşbdf
olsun ne giyme planın var
ben kendisinede sordum hani kararsızım falan diye. yarım kol crop ve boru paca düz kot pantolon
bence etek giy mini
kanka dershaneyede mini etek giymem hani
tayt giy o zaman cropla
tayt giymeyi pek sevmiyorum oyüzden pantolon eniyisi bence
arzu var mı ona karşı
yok yani daha 16 yasındayız
ama bekler sinemada caktırmadan bacağını ona değdir bena sinema anımı anlatayım çok gülersin
Döverek
FMDSGPFGKDFŞJDFSGJDSFNLHDŞSJ
Ajakakakfkdkaksjfjdkakskkdkdks