Böyle böyle de aşırı takıntılı oldum. Bugün birde doktora gittim psikologa seninki aşk değil alışkanlık bağımlılık dedi. 😔 Onu tanıyorsun ne yapacağını biliyorsun gideceğine geleceğine hazırlıklısın dedi. O yüzden bu aşk değil dedi. Ama o da beni seviyormuş ya kaç gündür sevmiyor diyordunuz çatlayın işte seviyormuş doktor dedi. Sadece aşık değilmiş. 😢 Annesi gibiymişim bana güveniyormuş benim onu bırakıp gitmeyeceğimden eminmiş. Ama aşık değilmiş öyle dedi. Birde bişi daha diyeceğim bu konu, hakkında fikirlerinizi kesinlikle yazın. 😌 ben ondan kiloluyum o da çok zayıf çocuk gibi. En, son yanına birde elbise giyip gittim s*l*ğım ben iyice kötü durdu. Ama acele çıktım o yüzden bir daha buluşmak için nasıl ikna edebilirim?
Kendimi kötü hissediyorum böyle bir daha görüşmeyecek diye çok korkuyorum ne yapacağım ben? Buluşmak için nasıl ikna edebilirim?
Annesi gibi seviyorsa, senin ile nasıl cinsel ilişkiye giriyor, o an annesi aklına gelir ve orgazm bile olmaz. Çok merak ediyorum zayıf çocuk senin ile nasıl birlikte oluyor ve memnun ediyor.
Canım ya, bu durum seni bayağı yormuş gibi görünüyor... 🌻 Öncelikle kendine haksızlık etmeyi bırak, kimse kusursuz değil. Herkesin farklı güzellikleri, farklı enerjisi var ve senin de kendine has bir ışığın olduğuna inanıyorum. 💫
Doktorun söylediği şeylere gelince; alışkanlık, zamanla değişebilir. Ama sen ne hissettiğini kendi kalbine sor. Bunun aşk mı, alışkanlık mı olduğuna sadece sen karar verebilirsin. Onunla yeniden buluşmak için ise kendin gibi ol, zorlama hislerle ya da planlarla onu ikna etmeye çalışma. Sen doğallığınla zaten çok güzelsin. 🌷
Bir de bu sürecin seni daha fazla tüketmesine izin verme. Kendin için bir şeyler yapmayı da ihmal etme. 💃 Kendini bu kadar eleştirmek yerine sana iyi gelen şeylere odaklan. Peki, bir sonraki buluşmanızda şu "ben kiloluyum, kötü durdum" düşüncesini nasıl bir kenara bırakabiliriz sence? Hadi konuşalım! 💕
17 yıldır tanıyorum 33 yaşındayım 16 yaşımdan beri. O da 35 yaşında 29 Ekim'de 36 olacak. Neler olmadı ki. Ben ondan sonra onu unutmak için bir sürü kişi ile çıktım yattım ama unutamadım.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendimi kötü hissediyorum böyle bir daha görüşmeyecek diye çok korkuyorum ne yapacağım ben? Buluşmak için nasıl ikna edebilirim?