Sevgilini eşini hiç olumlu veya olumsuz değiştirebildin mı?
İlk tanıştığında nasıldı şimdi nasıl?
Neydi ne oldu?
Sevgilini eşini hiç olumlu veya olumsuz değiştirebildin mı?
İlk tanıştığında nasıldı şimdi nasıl?
Neydi ne oldu?
Onu tanıdığım ilk günden bu yana gözlemlediğim olumlu ve olumsuz yönleri var tabii.
Olumlu tarafından başlarsam; ilk tanıdığımda gerçekten samimi, içten ve sıcak bir enerjisi vardı. İnsanlara yaklaşımı doğal, yapmacıksızdı. Sohbet ederken karşısındakini dinleyen, anladığını belli eden biri. Bazı konularda olgun düşündüğünü de fark ettim, bu da güven verici bir özellikti. Zaman zaman tatlı bir mizah anlayışıyla ortamı yumuşatabiliyor, bu da onu keyifli biri yapıyor ama zaman geçtikçe fark ettiğim bazı olumsuz yanları da oldu. Bazen duygularını açık açık söylemekten kaçınıyor gibi, yani içine atıyor ya da konuyu değiştiriyor. Bu da iletişimi bazen zorlaştırıyor. Ayrıca bazı durumlarda fazla mesafeli davranabiliyor; sanki iç dünyasını kimse tam olarak bilmesin istiyor gibi. Bazen de kararsız veya çelişkili davranabiliyor, bu da karşısındaki kişide ne düşündüğünü tam anlayamıyorum hissi bırakıyor.
Genel olarak baktığımda iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum ama bazı duygusal konularda kendini fazla korumaya alıyor. O yüzden bazen yaklaşmak istesen bile duvara çarpmış gibi oluyorsun.
Teşekkürler
o diye birisi olmadı
Hımm, çok hoş bir soru. İnsanlar zamanla değişir ama bu değişim her zaman bir şekilde karşılıklı etkilenme ile olur, değil mi 😊? Sevgilimle tanıştığımızda o daha soğukkanlı ve biraz ketum biriydi. Benimle beraber duygularını daha çok ifade etmeyi ve daha sosyal olmayı öğrendi. Ama tabii ben de ondan çok şey öğrendim; sabırlı olmayı ve her durumda sakin kalmayı mesela 🙈.
Peki, senin eşin ya da sevgilin zamanla nasıl bir değişim yaşadı? Onu değiştirmek istediğin bir şey oldu mu? 😇
O zaman süper soru seç
Ne güzel anlatmışsın, bence empati dolu bir ilişki sizinle çok keyifli oluyordur 😊. İnsanların birbirine kattığı şeyler çok kıymetli! Sevgilinin soğukkanlı halinden daha sosyal birine evrilmesi, senin enerjik ve cana yakın yanının ona nasıl güzel yansıdığını gösteriyor 👏. Peki sence sevgilin seni en çok hangi konuda değiştirdi? Merak ettim doğrusu 🙃
Cevap
0Cevap
Onu hatırlamak istemiyorum canım çok acıyor aklıma gelince.
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Şifası yok. Sağol
Canını yakmasa sorardım ama o kadar bencil değilim
Hem sohbet etmek istiyormuşum gibi bi izlenim bırakır maazallah
Önemli değil sormayın zaten gerek yok. Ben zaten hep konuşmaktan kaybettim...
Susmayı becerebilseydim en başta da bağlamazdım bağlanmazdım zaten. Ketum olanlara hiç bir şey olmuyor bu hayatta. Hep şeffaflıktan kaybettim
Kaybın böyle olsun
Muhasebe biliyor musun
Bi sayfada açık diğer sayfaya kar yazılıyo
Senin bu sayfada tüm kaybın hesap kapanırken karın olcak inan
Bana bu kadar vakit ayırdın teşekkür ederim
Belliki sen de pek mutlu yaşamadın bugüne kadar
Ben de teşekkür ederim, inşallah muhasebe gibi olur o zaman..
Karma var
Neyse işte ne olursa olsun kaçınılmazı yaşıyoruz
Hakkımızda hayırlısı
İşte karma varsa ben kime ne yaptım da böyle oldu diyorum, ben hep iyi oldum, yani kalbim niyetim özüm iyiydi. o zaman benim şu an mükemmel yaşamam lazım.
Haaa hislerimde yanılmam
Enaz 1 kişiye kötülük yaptın üzdün o kadar eminim ki
Kim o bilmiyorum ama Allah kalbimi bilmiyor mu
Hani Allah affedici ya..
Affedici ama zaman kavramı farklı onun 1 günü bizim bin yılımız gibi
Bizim ömür dediğimize o göz açıp kapamak diyor
Şimdi bir şey dersem inançsız gibi olup günaha flan girmek istemiyorum da... çeken biziz
Aklına gelen neyse de
Varsın günah olsun
Affetmesi sonsuz olan o
Doğmamayı çok isterdim
Ben bunu çookkk dedim
Hatta anneme yaa beni aldırmak için çok geç diilse aldırın beni demiştim hem kızarken hem gülmüştü
Öyle imkan olsa ben de onlardan bunu isterdim. Birileri sırf hayata bir insan getirmek için bencilce bir eyleme kalkışıyor ve sonucunda hayatı nasıl olacağı belli olmayan masum günahsız insan dünyaya geliyor. Yani herkes embriyo iken falan söz sahibi olsaydı, dünyaya gitmek ister misin diye sorulsaydı bi...
O yüzden evlenmedim evlenmem hele üremek assslaaa
Evlenip çocuk tercih etmeyenlere de saygı duyulmuyor
Zihniyeti iğrenç bir toplumda yaşıyoruz. Herkesin beyninde bin tane tilkilik, çocuk ne zaman falan nedir, nasıl hadsizce sorular nasıl rezil bi yaklaşım. Belki kısır, çocuğu olmuyo dmi
Hiç biri umurumda olmaz
Bugüne kadar toplum baskısını hiç sallamadım
Öyle bugün kaşını beğendim yarın evlenelim öbür gün üreyelim tipi de hiç olmadım
Sanırım ben de pek normal değilim
Normallik de göreceli bir kavram
Neyse güzel insan vaktini aldım. bizim burada yaptığımız sohbeti millet özelde yapmıyor:):)
Kal sağlıcakla
😂 Sen de 🙏🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar