Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş!
Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
🥳🥳
Eğitimli ve görgülü kızlarla ilgilenen olmuyor mu?
Aslında sorduğun sorunun içinde cevap gizli. Kendileri keko oldukları için kendilerine en yakın hissettikleri tipler tiki kızlar oluyor muhtemelen. Tiki kızların da kendilerine en yakın hissettiği tipler kekolar oluyor. Yani iki taraf aynı kafa yapısına ve tarza sahip oldukları için birbirini tercih ediyolar. Mesela kültürlü bir ailede büyümüş, eğitim seviyesi yüksek kibar insanlar da kendileri gibi kibar ve okumuş tiplere bakıyorlar. Bu insanların tikilere kekolara bakacaklarını zannetmem. Davul bile dengi dengine diyebiliriz bu duruma aslında özetle.
Kız verisonu🤣
Düzgün olanların yaptıklarını ne çabuk unuttunuz?
Düzgün adama sıkıcı diyorsunuz. Sıkıcı buluyorsunuz.
Gerçek olana ne kadar şekil ve renk değişikliği yaparsanız yapın , sonucu değiştiremezsiniz.
Çünkü sadece size kibar olan adamın gerektiğinde maço olabileceğini inanmıyorsunuz.
Çünkü sizi peşinde koşturtsun , anlamasın , ciddiye almasın istiyorsunuz.
Çünkü hem cinslerinizin tek rakibiniz olduğunu bilseniz bile kendinize değil onlara güveniyorsunuz.
Sevgilisini en yakın kadın arkadaşı tarafından aldatılan kadın yine o kadın arkadaşına gider mi?
Çok güzel bir ilişkimiz ve hayatımız var , bana çok iyi davranıyorsun diyip ayrılan adam gördünüz mü hiç?
Algı yaratmaktan vazgeçin artık.
Senaryolar biliniyor , öğrendik artık.
Tutmuyor , bu film izlendi.
Görgüsüz kekolarda görgülüye nazaran daha çok tercih ediliyor tertipli düzenli olanı ya alternatif ya da son çare gibi görülüyor aslında bakıldığında her iki cinsiyette yanlış tercih yönelimine eğilimine geçiyor bundan dolayı karmaşa anlaşmazlıklar oluyor
Erkekler keko seven tiki kızları tercih etse bile keko seven kızlar kekoları tercih ettiği için bir eşleşme yakalanmıyor. Dolayısıyla keko seven tiki kızlar kekolar tarafından tercih ediliyor zaten. Bahsettiğin gibi bir durum yok yani
Eşleşme olmuyor ama erkeğin isteği o yönde, başkasına bakmıyor
Bu sitede 😂
Doğru
Cevap
78Cevap
Kadınlar neden kendine işkence edecek erkekleri seviyorsa, tam olarak o sebepten seviyorlar.
Günün sonunda bence herkes kendi seviyesinde olan birini buluyor kalitesiz kalitesizi kaliteli ise kaliteliyi
kızlar neden karaktersiz erkek tercih ederse ondan
Oluyo da kadinlar daha cok kaba kuvveti yerinde ve korkusuz erkekleri daha cok cekici buluyolar ve o korkusuz olan sicili bozuk olanlar da o kekolar oluyo efendi erkekleri zayif olarak gördükleri icin onları eliyolar sonrasinda kadın cinayetlerinin ne bu kadar arttığını goruyoruz
Eğitimli görgülü kızlar onlar gibi kur yapıp işveli cilveli konuşmuyor edebiyle duruyor çünkü jcjsjd o tip kızlar fa yavsadigi için zaten ilişki kolay kuruluyor bide erkekler elde etmek istediklerini onlardan kolayca alabiliyo zeki görgülü kızdan alması zor sıkar
Saf kız oldukları için kızlarda kendilerini zeki o erkekleri saf sandıkları için iki tarafta ego kasıyor ama farkında değiller ikiside iticiler😂
İticileri birbirleriyle eşleştirelim mi 😂
Cevap sorunun içinde. Tiki dediğin türdeki kadınlar keko dediğin türdeki erkekleri tercih ediyor dediğine göre. Keko olduğunu düşünmediklerine yönel o zaman.
Kekolara zaten bakmam😂
Çok güzel karaktere sahip olanlarıyla tanıştım zamanında. İstanbul ağzıyla konuşmuyor veya çok iyi kazanmıyorlar diye üzerlerini çizme derim. Elmas gibi olanları var aralarında.
Gelirin iyi olması anlamında demedim, kişiliğinden bahsediyorum.
Gelir söylediğim 3 şeyden sadece biriydi.
Nerden çıkardın bunu herkes bir degilsir belki sen keko seviyorsun ama bunu kendine bile söyleyemiyorsundur..
Hayır tam tersi hiç hoşlanmam
Öylesıne denk gelmıssınız etrafta elı yuzu duzgun kız arayan kişilik kalıtesı yuksek cok erkek var cunku
Var tabi
Denk gelmek gerek iste okyanusa bir bardak daldırıp bardaga bakarak boyle buyuk bır denızde yasayan canlı yoktur demektekı ahmaklık gibi bişey olmadığını dusunmek
aksine eğitimli görgülü birini isterim zaten bulunmaz nimettir böyle bi kız çünkü onlarda görgülü beyfendi erkekle olmazlar
Tam tersi bence görgülü kız kekoyu yanında tutmaz, kendi dengini ister.
keşke öyle olsa genelde sadece yanlış seçimler sonucu canından olanları görüyorum üzücü
Erkekler keko seven kızlardan kızlar keko seven kadınların tercih edilmesinden hayıflanıyor ne garip bir durum
Kazanan her türlü kekolar mı oluyor bu durumda 🤔
Peki eğitimli ve görgülü kızlar, neden tiki kızları seven keko erkeklerle ilgileniyor? Düzgün erkekler varken...
Tek tük gördüm öyle, genelde kekoları beğenmezler.
Eğitimli kültürlü kızların burnu havada oluyor ve kendini kaf dağında görüyorlar Başka dünyanın insanı gibiler kasıntı yaşıyorlar
Diğerleri eğitimi kültürü de olmadan kendini kaf dağında görüyor😂 daha kötü
Koçta sabancı da okuyan tikilerden mi bahsediyoruz yoksa fakir ama zengin gorunen sütçü imamda okuyan tikilerden mi bahsediyoruz
Zengin grup kendi aralarında eşleşiyor zaten
Kızlardan şikayet ediyorlar şimdi onlar ediyor dkdmdm
Kullanılıp atma ihtimali yüksek diye seviyor olabilirler. Bence nedeni odur kullanıp atma ihtimali içindir. Erkekler iyi ev kızları eğitimli ama ahlaklı kızları evlenmek için bir aday olarak görürler. Keko sevenlere ise değer vermezler
asıl egitimli gorgulu kizlar gidip nerde hanzo varsa buluyolar. iyi düşün. 😃
Tek tük denk geldim, geneli kendisi gibiyle.
Varoluşluklarından. Kapasiteleri o kızlara denk de ondan. Zaten eğitimli aklı başında kızın, tiki seven kekolarla ne işi olur? Ha kendine onu layık görüp yakıştırıyorsa o başka. Değeri o kadar demek ki.
Çünkü o keko seven kızların çoğunluğu da tiki kızlar :)
Niye onları tercih ediyorsunuz işte😂
Bence her kadın mazoşist. Sevgi ve saygı ile kurulan ilişkide durabilen kadın gormedim
Sanmıyorum.
Aileden iyi eğitim almamış, kötü bir ailede büyümüş çocuklar (kız/erkek) yönelebilir böyle ilişkilere. Bazısı da tamamen kaçar.
Her şey ailede bitiyor maalesef.
Ben kızların kekolara aşık olduğunu hep gördüm
Tam tersini soruyorum😂
Sorma yok çünkü 😀
Tiki kız dediğin ağzında bir şey varmış gibi konuşanlar mı ne bu kalıplar
Öyle de denebilir, kekoların yanında da standart bi tipleme oluyor ya onları kast ettim.
Dandik ve seviyesiz hiçbir insanı hayatıma kabul etmedim ister kız ister erkek olsun.. eğitim ve görgü sahibi insanların da hiçbir zaman etnik kökeni ve dini inancı da umrumda olmadı
Burada asıl sorunu kızların keko sevmesinden çıkarıp erkeklerin keko seven kızları sevmesi olarak ifade etmişsin. Sevdim bu bakış açısını👌🏻
Sürekli kızlar tartışılıyor sitede. Ama erkeklerin de eleştirdikleri bu kızlara yönelme durumu var. Tuhaf.
Aklı başında birinin tercih edeceğini sanmıyorum Ama dediğin gibi genelde ezik kendine sahip çıkamayan kaşar tipleri seviyorlar
Kızlardan erkeklere döndük :d
Eğitim görgülü kız ayrı bir konu da..
O prenses kızları herkes sever..
Onların kekom sevmesi saçma asıl
Kızlar neden serseri abhaza it tinerci ayyaş erkekleri tercih eder?
Bilmiyorum🤮
Adam gibi kibar nazik erkeklerin çoğu yalnız
Hangisi yalnızmış yalnızlığını giderebiliriz 😂
Şaka bir yana sevgiliyi geçtim direkt evliler çoğu ☹
Benim yalnız 😊ben bekarim
Yalnızlığımı keşke gidersen ❤
Çok gizli bir hesabın var bilemedim 😂
Actım hesabı 😊😂
Sana yılbaşı hediyeside gönderirim
Nerdesin iyimisin
Erkekler nefes alsın yeter diyorlar. Bu yüzden bakımlıysa talibi daha çok olabiliyor kızların. Ama herkesin alıcısı var çok şükür jsjsj
Yanlış bir algı var, tercih etmiyoruz. Ben ahlâkı güzel, merhameti ve dürüstlüğü ihmal etmeyen kişiyi tercih ediyorum nasipten bakalım.
Kim seksi gelirse onla ilgilenirler. Yani sadece görsellik.
Ben normal namuslu şerefli sakın kendine bakan bir kız arıyorum
Dengesizler çünkü adam akıllı düzgün giyinen varken keko seviyorlar akıllari başlarına gelmez
Ağır geliyor eğitimliler egolarını yediremiyorlar
Valla ben oturmasını kalkmasını bilen paraya pula değil karaktere önem veren kızları seviyorum. Serseri it kopuk seven kızıda sevmem it iti sever
Kaliteli kızlar seçici olduğu için tercih etmiyorlar
Yanlış soru neden kızlar çar çakal pic erkeklerden hoşlanıyor?
çünkü o kızlar tiki yani çok bakımlı güzeller o yüzden erkekler o kızları seviyor, o kızlarda keko erkekleri seviyor, düzgün erkeklerde neden kızlar kekoları seviyor diye üzülüyor, halbuki düzgün kızlar keko erkek sevmez
@Kovaovic eğitimli, kibar, saygılı, görgülü vs.
@Kovaovic namuslu, kibar, saygılı, kendini geliştirmeyi seven, erkeğine sadık, erkeğinin sözünü dinleyen, kadın gibi kadın olan, evinin kadını olan, akıllı, temiz düzenli bakımlı.. bu tanımlamaların hepsi düzgün bir kadını tasvir eder bence. Fakat genel olarak bu kızlarımız estetikli değildir, mini giymez, abartılı makyajlar yapmaz, kendini teşhir etmez, şımarıklık yapmaz bu nedenle de erkeklerin hoşuna gitmezler. çünkü erkekler bunların tam tersi kadınlara aşık olur ama aşık oldukları kadınlarında düzelmesini isterler
Çünkü o tür kızlar takılmalık ilişki düşünen erkeklerin işine geliyor.
Keko kız seven hala kişiliği oturmamış ne aradığını bilmeyen insanlar
keko seven tiki kızları kekolar tercih eder kanımca
Keko sevmem güzel bile olsa sevmem keko vallahi bak 😅
Kandırılması kolay olduğu için tercih ediyorlar onada şrfszlik denir
Ne alaka ben o tipleri sevmem hem keko seven kızı isteyen erkek kekodur
Efendi ne istediğini bilen kızlar tercihimiz
insanlar artık eğitime görgüye bakmıyor, kafa dengi bulmaya çalışıyor
Erkekler de aynı konudan müzdarip. Kızlar niye keko tipleri seçiyor diye
erkellerin böyle bir şansı asla yok, karar mekanizması her zaman kadındır
Herkes kendine benzeyeni kendisine yakın ve çekici bulur esasen sıkıntı yok.
Barış Lonely, çok güzel cevap vermiş aşağıda :) Bende ona katılıyorum. Kızlarda keko erkek seviyor ayrıca
Eğitimli, görgülü, kültürlü kızlarla gerçekten ilgilenmiyorlar. Umurlarında olmuyor
Uzak durmaya çalışıyorum, hanım kızlar daha çekici bence.
O erkekte keko olmuyor mu jsjdjd yani keko erkek seviyorsan sana da gelir
Allah korusun gelmesin
Kızlar da kemoterapi erkekleri seviyor bizim ülkede
Çok kötü bencee
Anladım anladım😂
O kadar doğru ki ama efendi adamı seven var mı ki efendi adama anca iftira atmaya uğraşıyor bazıları
Çevreni değiştir. Genelleme yapıyorsun. Kaliteli kadınları isteyen kaliteli erkekler de var
Çevrem iyi zaten😌
Genel topluma yönelik soruyorum.
Ben kadının da erkeğin de kibar eğitimli olanını tercih ederim
Keko erkekler seven kızlar komik ve acı bir durum aşk lar için ölüyor lar akıl başında hiç bir kadın hiç bir zaman Bir keko la sevgili olmaz o da akıl varsa
Oluyor elbet...
Ancak zor yeğenim zor...
erkekler hep kendiyle çelişen varlıklar zaten olgun istiyorum diyip yaşı küçüklere yazarlar açık sevmiyorum diyip açık tercih ederler
Kolay veriyorlar çünkü basit oldukları için
Çünkü ambalajı iyi olan ürünler her zaman tercih edilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?