Ben böyle kızları anlamıyorum. Sinirli ve öfkeli erkekleri çekici buluyorlar, aynı erkeğin siniri ve öfkesi kendisine yönelince bu durumdan şikayetçi oluyorlar. Neden bazı kızlar keko ve serseri erkeklere aşık olmayı bu kadar çok seviyorlar ki?

Ben böyle kızları anlamıyorum. Sinirli ve öfkeli erkekleri çekici buluyorlar, aynı erkeğin siniri ve öfkesi kendisine yönelince bu durumdan şikayetçi oluyorlar. Neden bazı kızlar keko ve serseri erkeklere aşık olmayı bu kadar çok seviyorlar ki?
Uslu durun siz de ya bazı kızları anlayamıyorum. Geleceğine odaklan, kendini geliştir, seyahat et. Dakika da bir sevgili yapınca elinize ne geçiyor. Hayır hayatınıza birini alacaksanız da o kişiyi iyice analiz etmeden, tanımadan, tam mânâda güvenmeden almayın. Canınız bu kadar basit mi? Sinirlenen erkekleri beğenmek nedir ya hâle bak. Geldiğimiz noktaya bak. 21 yaşına giricem bugüne kadar hayatıma kimseyi almadım çünkü biliyorum ki aşk falan gelip geçici. Kendimi geliştirmek her zaman önceliğim oldu.
Kızların serseri ve keko erkekleri bu kadar çok sevmesindeki birince sebep hipergamileridir. Çünkü kızlar serseri ve keko erkeklerin kendilerini dış tehlikelerden daha iyi koruyacağını sanıyorlar bu yüzden onlarla sevgili oluyorlar. Fakat serseri ve keko erkeklerin öfkeleri kendilerini yönelince, hata yaptıklarını o zaman anlıyorlar. maalesef kızların çoğunda kendilerini geliştirebilecek bilinç maalesef yok. O yüzden erkeklerin fiziksel ve ekonomik gücünden meddet umuyorlar, bu yüzden dakika başı sevgili yapıyorlar.
Cevap
0Cevap
Ben öyle değilde akıl sağlığı yerinde olmayan erkekler ilgimi çekiyor suç ortağı arıyorum da kendime
Sevmiyirum sahsen
Bilemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?