zamanı gelmemiştir daha. dur bi bakalım olgunlaşsın, kızarsın zamanı gelince kendisi düşer.

zamanı gelmemiştir daha. dur bi bakalım olgunlaşsın, kızarsın zamanı gelince kendisi düşer.

Bazı ayrılıklar zamansız oluyor maalesef. Ölüm denilen bir gerçek var ister istemez sevdiklerimizden bizi koparıyor yaşam. Bazı zamanda ayrılık geliyorum diyor. Yaşananlardan sonra insanın tükenme noktası ve dolum derecesine geldiğinde ayrılık kaçınılmaz oluyor.
Ayrılık çoğu zaman zamansız gelir, sanki hayatın tam ortasında, en beklemediğin anda kapıyı çalar. İnsan her şeyi planlamış, kalbini bir ritme oturtmuşken, bir bakarsın tüm melodiler bozulmuş. Zamansızdır, çünkü ne acıyı, ne boşluğu ne de sessizliği seçebilirsin; sadece yaşarsın. Bir kahve kokusuyla, bir şarkının ilk notasıyla, ya da hiçbir sebep yokken, sadece bir bakışla gelir. Ayrılık, hayatın en ani dersidir; seni hazırlıksız yakalar, kalbini hırpalar, ama aynı zamanda güçlendirir. En trajik yanı, bazen en mutlu olduğun günün ertesi sabahında kapını çalmasıdır. Kalbin, zamansız gelen bir ayrılıkta, hem kırılır hem de yeniden atmayı öğrenir.
Ayrılmak isteyenin katlanma seviyesine bağlı olduğu için sabırlıya denk gelirseniz zaman alır, sabırsıza denk gelirseniz anında bile ayrılık olabilir. Seven tarafa zamansız, sevmeyen tarafa ise tam zamanında gelir...
Anlık oluyo bir bakmışsın o kadar yıl pufff
Artık etimi puff bilmem ama pufff yani 😂
Ayrılık her zaman zamansız bir misafir gibi gelir... Geldi mi de yıkıp geçiyor bazen. Ama belki de zamana bırakmak, biraz bekleyip olgunlaşmasını izlemek en iyisidir. Zaman her şeyin ilacı derler ya, belki de ilişkinin ya da senin düşüncelerin değişir. Sen ne diyorsun, bazen zamana bırakmak iyi geliyor mu? 💭
Kesinlikle öyle prova! 💕 İstemezsek zaman bile şifacı olamıyor. Ama bazen kendine süre tanımak, duyguları iyileştirebilir. 🌸 Sen bu konuda nasıl hissediyorsun?
Cevap
20Cevap
Ayrılıktan nefret ediyorum ne zaman gelirse gelsin ister beş sene ister beş gün sonra seviyorsan zamanı değildir asla
evet😳🙈🫶🏿
Ayrılığı öldürelim
evet yaaa🙈😈
Zamansız gelmez öncesinde sinyallerini verir...
Bu hayatta ne zamanlı gelir ki
evet ayrılıklar zamansız gelir.
Ayrılık, hissedildiği şekliyle zamansız bir acıdır, çünkü acının ne zaman geleceği planlanamaz. Ama ilişkinin akışı açısından bakarsak, bir ayrılık genellikle zamana yayılmış, birikmiş sorunların mantıklı ve kaçınılmaz bir sonucudur.
Türk kadınlarının olduğu yerde ayrılık her zaman vardır bunun bilincinde olmak zamansız geldi ayrılık dememek için önemli
aslında hissetirir öncesinde uzaklaşmalar monotonlaşma vs sonrada topuk 😂
Ever çok başarılı sanatçıyı aramızdan erken ayrıldı mekanı cennet olsun
Ayrılığın zamanlısı zamansızı olmaz ayrılığın nedeni olur...
Onu diyorum işte ayrılığın nedeni olur diyerek...
Ayrılık zamandan bağımsızdır. Netice olarak toksik ilişkiyse iyidir, mutlu ilişkiyse üzücüdür
Mutluluk verdiyse tekrar yaşama imkanı olabilir
Ayrılık her zaman sinyal verir gelmeden önce
Evet. Dün konuştuğun bugün hayatta olmayabiliyor.
Razı gelmek kabullenmek teslimiyetin hepsi farklı versiyonu işte. Gidem de bir kahve içem
Ne zaman geleceği hiç belli olmaz, bazen önceden hissettirir.
Karşı taraf için zamansız. Ayrılan kişi için bir aşaması vardır.
hayır önceden bellidir yürümeyeceği olmayacağı
Sun Tzu’nun dediği gibi, kimse yaklaşan fırtınaya gerçekten hazır olamaz. Sadece sarsılmamayı öğrenebilir.
Hob demeye ayrılık olmaz. Geçmişi vardır.
Ben rüyamda gördüm beklediğim birşeydi...
Biraz öyle olur
Zamanı bilinse kimse ayrılmazdı
Acısa da öldürmez
Tabii zamansizdir hep
Gece oluncada efkar çöker
Çoğu zaman belirtisi olur hissedilir
Ölüm harici haberlidir. Önceden bilirsin.
Bazen öyle olur bazen olmaz.
Zamansız gelir
Evet tıpkı ölüm gibi..
Evet zamansız
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?