Güncellemeler
+1 yıl
Aramızdakı cinsellik 20 25 günde 5 dkka onu normal görüyor. Bana annemmiş gibi davranıyor. Yemek yapıyor ne yicemi falan düşünüyor. Nasıl bi ilişki neden böyle
Güncellemeler
+1 yıl
Birde aşırı ama aşırı cimri. Ona rağmen para biriktiremiyor. Hep benden benim ailemden kopartmak derdi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Selam,
İlk hedefin boşanmak değilde sorunu çözmeye yönelik olması lazım onu çift terapisine gitmeye ikna etmeye çalış.
Sana yolladığımı sende yollar misin rica etsem 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Durum vahim güven istek yok gibi sizi anlıyorum bu durumu yaşayan biri olarak pekala ne kadar süre evlisiniz
3 senedir evliyiz. Hic tutunamadık bi düzen kuramadık olmuyor. İnsan olarak seviyorum. ama beni takmaması duvar gibi olması kendi ne isterse onu yapması dayanamıyorum
Üzüldüm gerçekten ama bende sen gibi kafama çok takıyordum sonra aman naparsa yapsın dedim ve şu an kafam çok rahat böyle olmayı denedin mi mesela
hertürlü denedim, ama nasıl takmamki.. yıllardır o aile beni mahvetti. Annesi gibi bi insan daha tanımıyorum. Mahvetti bizi. O hala ona yaranmaya calışıyor. O ne derse o. Ev araba herşey ben yapmalıyım herşeyi ven ve benim ailem. Ondan onlrdan kıpırtı yok. 3 senedir bi kez aileler buluşmadı konuşmadı onlar istemiyorlar. Bisürü böyle şeyler
Ovv sıkıntı büyük şimdi Bi dakika şunu mu demek istedin o ve onun ailesi evi arabayı senin ailenin mi almasını istiyor
bak biz evlendik düyünü ortak kınayı biz yaptık bi kiraya cıktık ikimiz ortak ödüyordu benim ceyizimle döşedik kaynana başladı cıkın orası pahalı. Diyorum sonucta ortak karı koca biz ödüyoruz. Hak helal etmemeler bayılmalar mahvetti bizi cıktık başka ucuz eski kiraya. Babam bana aldıgı arabyı benden aldı eşimin arabası yoktu işe benimkiyle gitmeye başladı annesinede. Ben yayan ya da taksiyle. Tüm maaşımı veriyordum ortak yatırıyoruz. Diyorum bi daire falan alalım istemiyor. Benle hicbir şey istemiyor. hafta ici annesiyle birlikte işte hafta sonu benim arabayla annesinde. Ben varım yoğum umru değil.
şu an ben şokum ya valla bişi dicem takip atsam olur mu
ben işte bu yaşadıklarım normalmi anlayamıyorum. Benmi abartıyorum anlayamıyorum. Başkası benim yerimde ne yapar herkezinmi böyle anlayamıyorum
diyer sorularımıda okurmusum yıllardır hicbir şey değişmiyor
Yani evli biri olarak bende özelden devam etmeyi düşündüm sakıncası yoksa eğer
Eşimin arabası yok evlendimizden beri babamın bana hediyesi olan arabayı benden aldı onu kıllanıyor. Onun servisi olmasına rağmen benim yok ya taksi ya yaya gidyorum. Diyer sorularımı okursanız kaynanam cok problemli hep tasarruf yapın diye bizi eski kiraya cıkarttı. Benim arabayla her hafta sonu annesine gidiyor alıyor onları gezdiriyor. Tasarruf bu konuda işlemiyor heralde :) Arabayı satmak istiyorum. Evlilikte her şey ortakmış evet ama enayi gibi hissediyorum. hep beni kullanma cabalarından bıktım. Kendileri bişey vermiyor hep benden alma derdindeler. Napayım arabayı satayımmı?
Ov bune böyle ya yani çok sıkıntı arabayı sat bencede biraz erkeklik nedir onu yapsın ya nerede yaşıyorsunuz ki siz kaynanan ile aynı şehirdesin anlaşılan
kaynanam bi şehir uzaklıkta ama hepsi biz evlenince eşimin yanına işe başladılt hafta sonları toplanıp gidiyorlar evlerine. Tek katlı evleri var
Yurtduşında falan mı yapıyorsunuz
Valla kocalık denebilecek tek bir şey yok anlattığın kadarıyla
annem gibi davranıyor. Yemek yapıyor yediriyor falan
Onu yap da diğerlerini de yap seks olmadan olmaz olmuyor yani
Eşin ve aranızdaki ilişkide aklına gelen en güzel, kıymetli 3 unsur nedir peki
Neden ve hangi sebeplerden dolayı seks hayatınız kötü
3 senedir başından beri böyle. Hep kacıyor istemiyor. Olsada 5 dkka anca 20 30 hünde bir aklına geliyor. Normalmiş o. Sorun bendeymiş aksini düşündüm icin
Canım belki sen tatmin edemiyor sundur yani bir kadın olarak iyi değilsindir bu konuda çünkü erkeği eve bağlayan sekstir
istemiyen o
Tamam ama belki sen bu konuda iyi değilsindir yani seksi değilsindir seks istediğini onu arzuladığını belli etmiyor sun dur seksi giyinmiyorsun dur
Sen bir parazitle neden yasiyosun anlamadim. Senin irafen yok mu ya
tamda bu o ve ailesi parazıt
bunu ona söyledim beni kullanıyorsun görüyorum kırılıyorum ayıp değilmi niyetiniz bumu diye. Bi tepki yok. Biley demiyor
Coluk cocuk olmadan ayril.. boyle askin... kac yasinda kadinsjn kurtul
Eşimin arabası yok evlendimizden beri babamın bana hediyesi olan arabayı benden aldı onu kıllanıyor. Onun servisi olmasına rağmen benim yok ya taksi ya yaya gidyorum. Diyer sorularımı okursanız kaynanam cok problemli hep tasarruf yapın diye bizi eski kiraya cıkarttı. Benim arabayla her hafta sonu annesine gidiyor alıyor onları gezdiriyor. Tasarruf bu konuda işlemiyor heralde :) Arabayı satmak istiyorum. Evlilikte her şey ortakmış evet ama enayi gibi hissediyorum. hep beni kullanma cabalarından bıktım. Kendileri bişey vermiyor hep benden alma derdindeler. Napayım arabayı satayımmı?
Arabayi evlenmeddn once mi sonra mi aldiniz. Babam geri istiyor de sat parasini babana at
evlendikten sonra. Babam arabayı geri almıyor o onu biliyor. Gecen babama lzm oldu bi haftalığına verdik eşim ben işteyken anlaşmış babamla almış arabayı annesine gitmiş
Gemmileri yakacaksan baban alacak arabayi geri. Sende esine s. ktir cek.. yatagini ayir verme isin acikcasi. Evlilifiniz biraz seni kullanmak uzere galiba
karı koca ilişkilerimiz yok denecek durumda. Cinsel problemleri var. Zaten aklına gelmez umru değil
O zaman onun yaptigini sende yap. Ayrilip herseyide istedigini dusundurmeye basla. Altinlar sunlar bunlar nafaka vs vs. Cinsel sorunlari da mi var.. ee sen niye evlendininki bunla.
sessiz sakin işinde gücünde sandım. Kendi ailemle problemlerim vardı bi an önce ilemi kurayım yerimi bileyim dedim. Hep kendi yuvam olmasını hayal ettim ama o yuva hic olmadı.
bana hic karışmıypr hic kıskanmıyor umru değil o sadece yemek yapar, bu onun görevi gini görüyor temizlik yapıyor.. annem gibi davranıyor
O zaman bi avukatla gorus araba senin uzerineyse babana devret. ya da babanin aldigini kanitlayacak belgelerle git. Sanirim sen tiksindin bu adamdan. Ayrica sanirim senin sirtindan gecinmek derdi
cook iyi anladım beni ben getcekten cok soğudum, kullanıyor ve dertleri beni kullanmak. Benim hüvüme cok gidiyor kokmasını al başına vur aynı. Hep kullanıyorlar hemde eziyet cektiriyorlar. Acık acık yapıyorlar cekinmiyorlar yüzsüzler utanmıyorlar
Yapma. Sen sus pus birisin galiba. Artik boyle de. Al arabanin anahtarinida ben kullaniyorum artik benimde. Para sende kiziim senin sozun gecer. Dedigin yap yaptir
daha ne bekliyorsun ayrıl durdugun kabahat ne zamandır evlisim
diger sorularınada baktım yıllardır cekiyormussun mesleginde doktormuş neyin kafasını yasıyorsuun sen gayet iyi bir meslegin var kimse bu duruma bir saniye katlanmaz
bende onu diyorum işte katlanılırmı bınlara
katlanılmaz işte bende neden katlanıyorsun diyorum kimseye muhtac degilsin bırak 3 yılı 3 saniye beklemen gerekmez
bak yıllardır birşey deyişmiyor. Bi arpa boy ilerlemedik. Hep geriliyoruz biz. Hala o kücük kiradayız hala benim arabamla hala annesininin etkisindeyiz herşey aynı. Değişmesi icin bişeyleri cabaladım uzman oldum hep aynı
neden neden böyle
adam seni soyup sömuruyor kocalıkta yapmıyor ustune anasını cekiyorsun git ayrıl kendi hayatını yasa cocuk felan varda onun içinmi katlanıyorsun istersen taakiipp ett bennii konusalım fikir bakımından yardımcı olurum sana
?
@gulcan876 takkipp edipp yazarmısın yukardakii yorumu yapan benim seninle o hesaptan konusmustuk o hesap kapandı bu yenisi
ayril ve huzura kavus
konuş kocanla sonrasına bakarsın.
Birinci cumle yeterli
Bunu ona da anlat sonra karar sizin
oda farklı bişey.. defalarca konuştu. her türlü konuştum duvar gibi. Anlamıyor tepkide yok
bu nasıl bir ilişki gerçek mi?
bu nasıl ilişki ben kendimede onada defalarca sordum bunu, bana hic normal gelmiyor
işin cok zor
cok zor insanı sessizliğiyle delirtir, nede desen nede yapaan tepkisiz duvar gibi bildiğini okuyor umru değil yüzü bile kızarmıyor hicbirşey değişmiyor
evlenmeden önce bunları bilmiyor muydun?
cok hızlı oldu herşey, düğüne bir hafta kala anladım vazgecmek istedim babam izin vermedi.. bi atılmış nişanım vardı bide davetiyeşer yollanmışmış ah dinlemeseydim 3 seneme maal oldu neler cektim.. benim sorunum birazda ailemden anne babamdan geliyor. Beni öyle değersizleştirdilerki normal hayatı kendime layık görmedim
çok üzücü ne olursa olsun kendi kararlarını kendin almalısın en azından pişmanlığı kendin için yaşarsın bile bile lades olmuşsun : (
kararımı verdim, uzmanlık aldım şimdiki işimden cıkıp kendime sakin bir iş kurucam ondan ayrılıcam hakkım olanıda alıp kendime kücük bi daire alıcam bide evlat ediniceö daha sonra.. belki doğru insanda cıkar.. bilmem ama bişeyler yapmam lazım
güzel kararlar almışsın hayatının bundan sonrasını gözlemlemek isterdim ulaşsana bana :)
Benimki ise seninkinin aynısı anne kızı benimkisi
Allah yardım etsin benim çocuk var onada ayrilirdim
fazlasıyla yeterli bayramdan sonra davanı ac
Konuştum. Bişey olca yok bizim iş. Boşuna herşey. İnanırmısınız kadın bana ben demedim kiradan cıkın diye cıkmasaydınız dedi. Bana diyor ben ceyizlemi neden ınun bi katlı evine koymamışım eğer ziyan olcak diye düşünüyorsam. Dedim kuşlanamıcam ceyizi ben ne yapayım. Benim ceyizim butda ne işi var. Babası diyor ev yapın, biz yapmayınmı dedik. Dedim ev cok zor mesakatlı kac senede olcak nerde yaşıycaz 3 sene böyle gecti neden daha önce demediniz. Siz kendini bilirsiniz dediler işin icinden sıyrıldı. Eşime dedim ne konusuyor annen nedemek ben bişey demedim, nedemek ceyizimi ona koycakmışım. Öyle demek istemedi diyor bana ya. Nedemek istedi. Sonra babamlara geldik dedim ben kalcam burfa sen hetşeyi düzelt yeniden gelirsiniz konusursunuz tekrar istrrsiniz beni beklicem. Cok beklersiniz dedi
takipp edermisin bennii ordan mesajj atarsan ordan konusalım biraz uzun konu diger hesabımdan takipp etmiştiniz benii konusmustuk gecen gun o hesabı kapattım bu yenisi senin bu durumda yapacagın en iyi iş boşanmayacaksan bile önce babanın evinde kal herkes haddini bilsin kendi arabanı al sende kalsın ayrı bir tane adam akıllı ev tutsun buyuk kiralasın oraya yerlesin ve sanırım cinnsell yöndende saglık sorunu var hastaneye gitsin tedavi olsun daha gençsiniz
ben bu senin dedini cok denedim. Pahalı kiraya cıkmamızı istemiyor ailesi ve tabi oda. doktora gitti doktora demiş arada problm olor oysaki başından beri hep öyleydi. Doktorda streaten flndır demiş bakmamış
seninkinin problemi daha uzun doktora oldugu gibi anlatmalı anlatmıyor bunları yapmayacaksa boşan zaten ya kendini duzeltsin ailesi ile aranıza mesafe koysun seni sömurmesin ya da boşan hayatına bak
meeesaajj atarmısın benim xperim yetersiz
Bir daha hala düşünüyor musun ya