Evli erkek arkadaşım terk etti sizce devamında olayın ne olur?

Böyle insanları hep yargıladım kızdım kendimi hep dürüst aklı başında bir insan olarak yetiştirdiğimi düşündüm bütün tabularımı yıkan bir olay geldi başıma sevgilim evliydi çok detaya girmeyeceğim size bunu biliyordum son zamanlarda ilgisinde azalma gördüm ve öğrendim ki eşi hamileymiş bunu öğrenince çok üzüldüm ve zaten ilişki boyunca vicdan azabından mutlu olamıyordum bu olayı duyunca kendisini terk ettim kendimi yaktım hayatımda hiç almadığım günahı aldım o çocuğunda alamayacağım dedim bakın arkadaşlar bendeki sevgi değil hastalıklı bir bağımlılık ölecek kadar seviyorum onu. Terk etmeden 1 hafta önce doğum günümdü 50.000 tl telefon alacaktım katkıda bulundu. Ayrıldıktan sonra iş hattımdan beni aramaya başladı madem brnden ayrıldın brnde senden ayrıldım eşim herşeyi öğrendi ben çocuğumu düşünmek zorundayım bitti istemiyorum seni artık verdiğim 50 bini bana öde sonra herkes yoluna dedi. Kalbim o kadar saf seviyordu ki durumu açıklayamadım kalbime parasını verdim arkadaşlar o para çocuklarımın rıskı dedi bütün ailesi öğrenmiş ben senin kapına grlmesinler diye seni de koruyorum aslında dedi. Yamam ben en kötüyüm kimsenin suçu yok ben hakettim biliyorum ama ben böyle biri değildim. Sizce bu olayın devamında ne olur? kendisi 35 yaşına ben 23 yasındayım.
Evli erkek arkadaşım terk etti sizce devamında olayın ne olur?