Herkese Merhaba,
Kendi yaşam tarzınız ve dünya görüşünüze uygun olmayan birisi ile sevgili olur musunuz?
Olursanız da neden olursunuz , amacınız ne olur?
Herkese Merhaba,
Kendi yaşam tarzınız ve dünya görüşünüze uygun olmayan birisi ile sevgili olur musunuz?
Olursanız da neden olursunuz , amacınız ne olur?
Yani düşünüyorum en basitinden alkol kullanmıyorum alkol kullananla olmak istemem yaşam tarzına tam zıt olmaz eğer dünya görüşü zıtsa ama anlaşabiliyor ve saygı duyabiliyorsa olurum saygı yoksa ve anlaşamıyorsak yine olmam .
bende modern ve din imanla diyanetle asla işim olmaz. Banada hep muhafazakr dindar erkek bakıyor, bende reddediyorum. sen iyi bilirsin, bakma sebepleri ne sence
Güzelliğini , gülüşünü falan beğeniyorlardır ve kendim istediğim şekile sokarım diye düşünüyorlardır o yüzden bakıyorlardır
ben öyle o şekile sokabilecekleri birisi asla değilimdir. Bunu da bilmiyorlar işte. Karşı çıkarım şiddetle :)
Belli zaten karşı çıkacağın hem daha olmadan uzaksın. d
Merhaba! 😊 Hayat tarzları ve dünya görüşleri farklı olan insanların bir araya gelmesi bazen çok güzel sürprizler ortaya çıkarabilir! Ama tabii ki bunun dengesi çok önemli. Eğer iletişim güçlü ve karşılıklı saygı varsa, kesinlikle denenebilir. Çünkü aşk bazen bize hiç tahmin etmediğimiz kapılar açabiliyor. Ama eğer sürekli çatışmalar ve uyumsuzluklar yaşıyorsan, işler biraz zorlaşabilir.
Bana kalırsa, bu tür bir ilişki büyük bir öğrenme ve keşif olabilir. Farklılıklar sayesinde hem sen hem de o kişi birbirinizi zenginleştirebilirsiniz! ❤️ Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun, böyle bir ilişki yaşar mıydın? 😊
Cevap
3Cevap
Yaşam tarzları farklıysa olamayabilir ama dünya görüşümüz zıtsa mükemmel bir ilişkimiz olabilir
yok ya. ben mesela atatürkçüyüm. Akpli birine dayanamam asla asdffgas
yok ya ben din konusundada aynı düşünmek isterim. Farklılık beni çekmiyor. Farklı düşünürse benden sinir oluyorum ben o kişiye
Hayır bakmam hiç işim olmaz
Belki
Hayır
bana uygun olmayan çok kişi baktı öyle, ama ben reddettim
neden bana uygun olmayan erkekler bana baktı onuda hiç bi zaman çözemedim. Ben modernim mesela din iman diyanetle işim olmaz, bana bakanlarda muhafazakar ya da dindar oluyo
evet çatışma olur
evet herkes herkesle sevgili olamaz, ama bana bakan çocuk muhafazakar dı, bakma nedeni ne çok merak ediyorumda
Öyle oluyor zaten
nasıl anlamadım
Zıt kişilere aşk oluyoruz yani onu diyorum
ben hayatta olmam nefret ederim zıt kişilerden
benim hep öyle oldu çok çekingen biriyim normalde ama Kocam perdesiz çıktı grup istedi sivinger bile yaptım uydum ona
keşek uymasaydın üzüldüm sana :(
Önce bende pişman oldum sonra dan hoşuma gitti buraya da o yüzden girdim Bi erkek ya da çift arıyoruz
Ama burada yok galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?