Kimsede gormediginiz nadir bulunan bir ozellik.
Veya
Mesela lgbt olmak bir ayrimcilik gormek icin sebep. Sizde ayrimcilik gorebilecek bir gruptan misiniz
Kimsede gormediginiz nadir bulunan bir ozellik.
Veya
Mesela lgbt olmak bir ayrimcilik gormek icin sebep. Sizde ayrimcilik gorebilecek bir gruptan misiniz
Herkesin sevdiği şeylere ilgim yok. Çoğunluk ne yapıyorsa tersi doğrudur. Tvyle ilgimi kestim mesela bu sayılır mı?
Tabi sayilir cunku tv cok yaygin bir hobi.
Cogunluk ne yapiyorsa tersi mi dogrudur bilemedim. Belki turkiye icin dogru olabilir :)
Cevrendekilerden farkli olmak zor olsa gerek.
Birde bolca hobim var dedikodu sevmem. Pek çoğuna vakit ayırmadım. bebekten sonra. Bu insanı yalnızlaştırıyor ama kuru gurultuden iyidir. Kültürlü insanlarla sohbet edip görüşmek isterdim ama henüz istediğim çevreye ulaşamadım.
Umarim olur. Isteklerin cok anlamli bence. Cevreden ziyade birilerine ulasabiliyor olmanda kiymetli olacaktir eminim.
Sosyallikte lazım insan paylaşınca kendini daha iyi hissediyor. Fikirler bilgiler paylaşınca insan daha da ilerler. İnşallah gelecekte o insanlarla hemhal oluruz
Son derecede katiliyorum dediklerine. Bebeginle guzel hayatlar :)
Teşekkür ederim hepinizin daha iyi bir sosyal çevreyi hak ettiğini düşünüyorum
Ne guzel bir dusunce. Tebrikler
Bazen farklı hissetmek hepimizin ortak noktası oluyor 🌈 Kendime baktığımda olduğum gibi kabul edilmemiş hissettiğim zamanlar oldu, özellikle gençliğimde doğrularımı bulmaya çalışırken bu duyguyla çok karşılaştım. Toplumda herkesin bir yere ait olma isteği var ama bazen naifliğim ya da çok duygusal olmam beni de ayrı kılabiliyor 😊 Herkes kendine özgü ve bu çeşitlilik bence güzel. Kim olursan ol kendini sevmek en önemlisi 💜 Ayrımcılık maalesef hâlâ var ama birbirimizi anlamaya çalışınca bu duvarlar yavaşça eriyor. Sen de kendini ayrı hissediyorsan bil ki yalnız değilsin 🙏
Cevap
6Cevap
Bir erkek olarak kahve kültürüm, sigaram, alkolüm yok. Ayrı dünyadan da değilim üstelik😎
Yumusak gorende vardir seni :)
Umrumda gibi mi duruyor:)
Bilmem. Insanin zoruna gidebilir.
İnsan kendini bildikten sonra..
Toplumla ortak noktam yok, her şeyim farklı
Cok zorlanmiyor musun yasamda.
Çok farklı biriyim. 🥺 Ruhum çok farklı.. Çok derin.
Seni anlayabilecek biri oldugunu dusunuyor musun
Çok istisnadır
Bende oyle dusunuyorum ve baya darlayan bir konu bazen beni. Toplumdan cok ayri kimligi olan kisiler icin zor cidden.
Benim gibilerin varlığını anlaman çok hoş ☺
Belki sen ve bende cok farkliyiz. Belkide o istisna dedigin ben ve sen. Kimbilir. Benim gibi farkli olduguna dusunmen, derin oldugunu dusunmen cok kiymetli. Boylelerine denk geldigimde bi nefes aliyorum :)
☺
Egolu diyebilirsin ama 3 milyon kişi arasından en kötü ilk 3 bin bekliyorum yani ayırır herhalde
Yok ego degil bence. Insan kimsede gormeyince dunyada tek oldugunu dusunebiliyor.
Ama ne kastettigini anlamadim ayiptir soylemesi.
Ben 18 yaşındayım sınava giricem son denemelere göre ilk 3 bine kesin girmem lazım 500 1000 arası bekliyorum ama. Tabi bir sorun olmazsa öyle olur umarım beklenmedik bir problem çıkmaz. burada biraz kafa dağıtıp yine çalışmaya geçicem
Umarim hayallerin gerceklesir :)
500 1000 arası gelmesi için cidden iyi geçmesi lazım sınavın şu anda sınava girme 2000. ol deseler kabul ederim valla
Bu tip seyleri bir basari veya basarisizlik olarak niteleme kendine. Buralari hedefleyen insanlar her turlu ileride kariyerli olmayi basarir zaten. Hayirlisi.
Teşekkürler. Benim istediğim üniversite en kötü ilk 2.000 den alıyor o yüzden ilk 2 k gelse 1 adım önde olurum
Gayim ama gizliyim. O yüzden toplum içinde rahatım
Ayrımcılığı daha çok sosyal medyada hissediyorum
Zor. Ama cok gay var bence. O yuzden kafadar bulmak cok zor olmasa gerek.
Burdakileri kastediyorsan hepsi sapık
Burada gay yok kadın bulamayan tipler var
Gay cok diye dusunuyordum
Hayır asla öyle düşündüğün gibi değil. Sağlıklı aklı başında kimse yok burada net kesin bilgi :)
sen gay ve akli basinda mi kastediyorsun. Cunku gayler var denk geliyorum baya yani. Sanirim onlarida cinsellikten baska bisey anlamayan tipler olarak goruyorsun
Potansiyelim o yüzden görüşmüyorum çok toplumlar
Nasil yani anlamadim.
Evet gay erkeğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar