Bir evlilik hayatı insanı değiştirebilir mi sizce?
Yükselmek için çabalar gösterip bozuk psikolojim ve baskıyla ilerleyemediğim aile engelinden sonra bu çocuk hayatıma girince sorunlarımın %40 ı 1 yıl içinde çözüldü diyebilirim..
Bir evlilik hayatı insanı değiştirebilir mi sizce?
Yükselmek için çabalar gösterip bozuk psikolojim ve baskıyla ilerleyemediğim aile engelinden sonra bu çocuk hayatıma girince sorunlarımın %40 ı 1 yıl içinde çözüldü diyebilirim..
Ailesiyle arası iyi olmayan kızın çocuklarına ve eşine karşı pek merhameti olacağını zannetmiyorum. Düzelecek diye de o kıza yatırım yapmak düğün dernek kurmakta saçma. Aile yapısı çok önemli evlenilecek insanın.
Ben insan değil miyim peki ailem konusunda sanssız olmak benim yüzümden de olmaz bence
Şans işleri bu işler. Coğrafya gibi. Cidden aile yapısı iyi olmayan ne erken ne kız evlenilmez. Aile yapısı bozuk olan insanın da psikolojisi normal olmaz. Hatta evlendikten sonra ailesini kendine akraba bile etmek istemezsin nede olsa gelip gidecekler hiç çekilmez.
Genelde bu işlerde aileler birbirini araştırıp öyle onaylıyorlar. Seveceğin çocuğun ailesi çocuğa diyecek ki oğlum bak bu kızın ailesi normal değil sen bidaha düşün bu aileden kız alınmaz diyecekler çocuğun beynini pic edecekler. Sonra da kavgalar gürültüler falan.
Olabir ama bu evlilik hayalini tek çıkıs yolu olarak görüp henuz karsısındakini tam tanımadan acele edip kısa sürede bi karar alırsa bu kez işler eskisindende kötüye gidebilir benden bı abı tavsıyesı yas 30 a yaklasana kadsr tek hayalın kariyerin eğitimlerin olsun sonra evlilik düşüncesine girersin
Onu çok istiyordum ama yaşadığım panik ataklar ve intihar düşünceleri vardı 24 yaşımdayken düşünsenize bir kız hayat ve umut dolu iken nasıl bu hale gelebilir derseniz bozuk psikolojisi olan anne ve babamın zulümleri yüzünden hayatımdan nefret ediyordum birkaç ay sonra önlisans mezunuyum lisansa tamamlamayı düşünüyorum evliyken okuyup zamanım ve gücüm yetersede çalışmaya devam edeceğim zaten onun parasıyla sevgisi ile evlilik yürümez farkındayım ama bu hayatta neredeyse kendi ayakları üzerinde durup çalışan okuyan güçlü bir kadındım tek aradığım şey bu hayatta huzur ve sevgiydi onu da o bana veriyor şimdi , neden evlenmeyeyim diyorum ama insan en karanlık zamanlarında ısıl bulunca dahi yolda yürürken en dibe düşerim korkusuna kapılıyor tekrar çünkü karanlıkta yürürken en azından yolların tehlikesini fark ediyorsun o ısığa alışınca giderse yine tekrar düşüp canımı yakabilirim diye de korkuyorum bir taraftan
Beni seçmesindeki nedeni de şu olduğumu düşünüyorum ki o da söylüyor ne olursa olsun hep dik durup güçlü kadın olduğum için demek isterdim
Beni seviyor*
İnsanlar asgari ücretle çalışıp eve yorgun argın geldiğini bilirim ben okuyorum aynı zamanda böyle bu şekilde
Benden bı abı tavsıyesi 24 yasımdayım diosun bende net olarak dıyorumkı aılen ne baskısı yaparsa yapsın okul cıkısı gıt calıs vs eve sadece yatmadan yatmaya gıt ama asla bu yasta evlenme evlilik demek sadece bır ev arkadası demek değil ayrıca evlenınce eğitimine kariyerine tam odaklanabilceğinide sanmam unutmakı evlilikler sadece sen ve karsındakı kişi ile olmuyo iki ailenin birleşmesi ile oluyo inan bana yagmurdan kacarken doluya tutulmak istemessin acele etme lütfen
Şu an hem okuyorum hem çalışıyorum 2 ay sonra mezun oluyorum önlisans bitti lisansa tamamlayacağım sağlık çalışanıym. İnanın annem ve babamın psikolojisi hiç iyi değil
Evlilik, senin için yepyeni bir başlama noktası olabilir tabii ki! Ama tüm mutluluğunu bir kişiye bağlamak haksızlık olur hem sana hem de ona. İnan evlilik, iki insanın birbirini tamamlamasıyla daha da güzelleşir. Ama asıl mutluluğu içinde bulmak çok önemli. İçsel dengeni, kendi değerini fark ettikçe, dışsal destekler de yürür gider zaten 🌸. Sorunlarının azalması harika bir gelişme, sevginin iyileştirici gücü gerçekten büyülü 💖. Ama mutluluğu sadece birine değil, kendi sağlam temelinde inşa etmelisin. Eminim bir çiçek bahçesi gibi hayatını güzelleştirebilirsin 🌼. Peki, şu an bu yolda neler yapıyorsun? 🙈
Kariyerim içinde okuyor ve çalışıyorum tabiiki koca bana baksın kafasında olmadım
Ayyy süpersin, işte bu! 💪 Yani kendi ayaklarının üzerinde durman, en büyük motivasyonun olmalı. Bravo sana! 🌟 Hem çalışıp hem okuyarak hayatına kattığın değeri görmek, içindeki gücü hissetmek paha biçilemez. Kocanla birbirinizi bir yönden tamamlıyorsunuz ama kendi başarılarınla da ışıldıyorsun. Bu enerjiyle hayat sana hep kocaman gülümser! 😍 Sen şahane bir yol çizmişsin, hep böyle devam et.👏 Peki, bakış açını olumlu etkileyen başka neler var? 💕
Cevap
7Cevap
Askm önce iyi gözüküp sonra yılan gibi sokarlar dikkatli ol..
Peki ne zamana belli olur bu
Anadolu çomarı bir ailede yetişip, yine aynı geleneği sürdürerek evliliği kurtuluş olarak gören bir tipin mutlu olma şansı yok Sümeyye
Senin derdinin çaresi belliymiş demek ki
Mutluluklar
Gerçekten sahip çıkan koruyan seveni bulursa niye olmasın
Ailemle yaşadığımda hep yüzüm solmuştu farkındayım halada acı çekiyorum ama beni en karanlık zamanlarımda sevip destek olmuştu yinede tehlike boyunca büyürken ya üzülürsem ya yine aile konusunda sanssız olursam ne yapacağım diye korkuyorum ama bir taraftan da hayatıma koyduğu güzellikleri de göz ardı edemiyorum..
Sen ona nasıl olursan o da sana öyle olur şansı hak ettiğini düşünüyorsan elini tut bırakma
bu durumda 3yıl içinde o çocuğu aldatırsın.
Niye öyle bir şey dediniz
kadınlar kendisine iyi davranan düşmüşse kaldıran onu eğitenlere destek olanlara karşı istatistiksel olarak %80 aldatırlar bilimsel çalışma ya da terkediyorlar :D adam onu kendine getirince ilk işi onu şutlamak oluyor :D
Sırf bundan korktuğum için evlenmeyi düşünüyorum.
olur neden olmasın
Düzelir ya mutlu da olur
Olur iyi biriyle evlenirsen
İyi birine benziyor en bastada bozuk psikolojimi düzeltip beni şımarık küçük kız gibi hissettirmesi hoşuma gidiyor yalan yok 1.5 yıldır yüzüm onun sayesinde gülüyor
hayir
Olabilir. ne mutlu sana
Hayır olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?