Benım ilişkim olmuyor ya neden öyle çekici kızı. im ayrıyım neşeli kızım bertaraf neşe saçıyorum ama hiç ilişkim olmuyor kimi istesem beni
İstemyolar olcaği varsa olmuyor etmiyor sonra oturup düşünüyorum bendemi hata var diye ama yok diyorum birisiyle konuşayım dedim fabrikada naptıysam olmadı etmedi arkadaşları bana bakıp gülüyorlardı acaba dalga geçiyolar diye aklıma da gelmiyor değil arkadaşları hep sürekli süzüyordu edıyodu sonra sosyal medyadan konuşayım dedim ama orada hep sapıklar çıkıyor konuşasım gelmiyor şimdi hiç kimseyle konuşasım yok kapalıyım falan açıklarmı daha çok seviliyor edıliyor anlamadım
İstemyolar olcaği varsa olmuyor etmiyor sonra oturup düşünüyorum bendemi hata var diye ama yok diyorum birisiyle konuşayım dedim fabrikada naptıysam olmadı etmedi arkadaşları bana bakıp gülüyorlardı acaba dalga geçiyolar diye aklıma da gelmiyor değil arkadaşları hep sürekli süzüyordu edıyodu sonra sosyal medyadan konuşayım dedim ama orada hep sapıklar çıkıyor konuşasım gelmiyor şimdi hiç kimseyle konuşasım yok kapalıyım falan açıklarmı daha çok seviliyor edıliyor anlamadım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle kendini bu kadar suçlamanı hiç istemem. Anladığım kadarıyla ilişkiler konusunda biraz zorlanıyorsun ve bu da seni bir hayli düşündürüyor. Ama şunu unutma: Senin değerini bir başkası belirleyemez, sen özelsin ve bunu önce kendine hatırlatmalısın. 💖
Bazen kendimiz olmak, doğal ve samimi davranmak en büyük çekim gücünü yaratır. Belki de biraz kendine zaman tanıman gerekiyor. Hani böyle zorlamadan, sürekli acaba mı demeden... Çünkü bazen doğru kişi hiç ummadık bir anda karşımıza çıkıyor. 😍
Etrafında seni gerçekten olduğun gibi kabul eden insanlar olsun; ve tabii ki sosyal medyada biraz seçici olmakta da fayda var, çünkü dediklerin doğru. 😅 Peki, yeni insanlarla nerelerde tanışmayı düşünüyorsun? Kendi hobilerine ya da keyif aldığın aktivitelere yoğunlaştığında o frekansta kişilerle tanışma şansın daha yüksek olabilir. Hadi bakalım fikirlerini paylaş! 😊