İlişki yürümüyor sorun ben miyim?

Arkadaşlar merhaba ben sizden tavsiye almak istiyorum. Ben 25 yaşındayım nişanlım 26 yaşında , 2 aydır nişanlıyız. 7 aydır da sevgiliyiz. Hiç kavga etmedik. Hiç beni üzecek bir şey söylemedi.
İlişkimiz çok sıradanlaştığını düşünüyorum. Bu şekilde evlilik yapabilir miyim bilmiyorum. Aklım çok karıştı , sorunlardan size bahsedeyim
Mesela hiç kıskançlık yok yani nasıl desem mini bi etek giysem bu çok kısa giyme bi daha der sonra çocukça şaka yapar güler eğlenir unutur konuyu takmaz bile ciddiyeti hiç yok olmadı da zaten hiç bi şekilde ondan çekinmiyorum ya da ne biliyim üstümde bi vasfını hissetmiyorum. Mesela ona diyorum ki bi erkek bana yürüdü soruyor kim diye üstelesin diye cevap vermiyorum daha sonra yanından geçen arabanın elektrikli olması dikkatini çekiyor ve konuyu unutuyor ya da önemsemiyor. Kıskançlığını hiç bi şekilde hissetmiyorum. Ve ilişki çok sıradan buluşunca konuşacak bi şeyimiz
Yok ben bi şeyler bulmaya çalışıyorum akım yapalım diyorum onu da beceremiyoruz zaten ve ben sıkıldım cidden duygusal biri olduğu içinde kırmak istemiyorum ama evliliğinde monoton bi şekilde olmasını da istemiyorum.
Kıskançlığını çok fazla test ettim her seferinde kızar gibi yaptı ya da ben mutlu olim diye rol yaptı sonra kendi kendine şakalar yapıp konuyu kapattı. Bende mi sorun anlamadım. Ataerkil bi toplumda yaşıyoruz bende zaten beni assın kessin demiyorum okumuş kültürlü bi kızım lakin her kız gibi bende kıskanıldığımı hissetmek istiyorum. Çirkin de değilim yani. Hem bu kıskanılmamak hemde ilişkide hiç bi heyecanın olmaması beni bunalttı ne yapmam lazım?
İlişki yürümüyor sorun ben miyim?