Esc giden erkek 4 aylık ilişki?

Evet arkadaşlar 4 aylık bir sevgilim oldu tartışıp kafasını karıştırdığım için esc'ye gitti Bunu da bana itiraf etti yalanı sevmediğim için kendisi de 4 gündür görüşmedim 4 günde yaklaşık 57 tane arama 3 tane WhatsApp araması 4 tane WhatsApp görüntülü araması oldu dün arkadaşlarla oturup Rakıya gittik bunu durum olarak paylaştım beni aradı Ben de açtım telefonu ne oldu Ne oldu dedim diyoraklara gitmişsin diyor Parayı nereden buldun sen diyor çalışmıyorsun Dedim arkadaşlarım dedim Sağ olsun dedim sen dedim beni dedim bırakınca dedim yanımda dedim oldular dedim diğer gün yani bugün Canım sıkıldığı için iş yerinin o taraflara gittim belki dedim görürüm Sonra aradım kendisini dedim dün dedim neden aradın ettim falan dedim 2-3 defa aradı evine gitti Saat geç oldu falan dedi Ben de aradım dolaşıyorum dedim sahilde sen dedim neredesin Ben dedi kardeşimin dostumun dedi yanındayım dedi kahve içiyoruz İyi tamam dedim sonra bir iş görüşmem vardı orada kadın aradı oraya gittiğimi söyledi Aynen dedi öyledir dedi dedim İnanmıyorsan cebine dedim yüzüğü koyarsın eline dedim çiçeğini alırsın dedim gelirsin oldu paşam dedi
Güncellemeler
8 ay
Neyse Daha sonrasında sen dedim Neredesin dedi Arkadaşlarımla oturuyorum İyi tamam dedim İnanmıyorsan dedim Senin dedim kararım neyse dedi kapat dedi telefonu ne oldu dedim zor mu geldi
Güncellemeler
8 ay
Ve söyla bişey daha var ben dışarı çıkmak için param yok çalışmıyorum buna diyordum kent kart yemak alışveriş diye aldatan birisini istemiyorum ama çaresizim
Esc giden erkek 4 aylık ilişki?