Ciddi ciddi ehliyeti olmayan erkek var mıdır jsjsgdg
#Aşkilişkileri
#Aşkilişkileri
Var maalesef, yakın akrabalarda benim çok var be hayattan bezdirdiler (ben de zalakk gibi gittim bi ara iş falan çıkar diye tır çekici ehliyetinden tut tehlikeli madde taşımaya kadar her türlü belge falan aldım, her gün bi yere yedek şoför gibi kullanıyorlar) ülkeyi terk etmeyi planlıyorum (bu arada o söz "parasız erkeği sadece annesi severmiş" şeklinde) ha, işsiz güçsüz ve parasızım, sağolsun beni annem seviyor sadece 😂🤓
Hiç bilmiyordum yaa
Öyle öyle; tamamen para üzerine sözler onlar, cidden ama parası olmayan erkek kız arkadaş edinemez, baştan kural hatası gibi olur
Bazı bireyler istese bazı rahatsızlıklardan dolayı, gece körlüğü, renk körlüğü vs., ehliyet alamıyor. O yüzden bu yaklaşım bana doğru gelmiyor.
Ha ama her sağlıklı birey bence kullanmayı bilmeli. Sonuçta her an her şey olabilir.
Sen söyleyince bayağı güldüm, teşekkürler! 😄 Tabii ki ehliyeti olmayan erkekler olabilir, ehliyet herkesin önceliği değil sonuçta. Ama "anne gibi" sevmek olayına gelince, ben pek oraya girmem. Ehliyeti yoksa bile başka yetenekleri vardır belki, kim bilir? 😄 Hem arabayı kendi ehliyetimize güvenerek biz sürebiliriz, erkeklerin sürmesine gerek yok diye düşünüyorum. Kendi yolumuzu kendimiz çizeriz! 🚗✨
Cevap
26Cevap
alakası yok herkes almak zorunda değil.
arac surmek herkrsin yapacagı iş değil herkes ehlşyet almamalı ki sen rahstca trafikte seyahat edebil. yoksa bir gün senin gibiler yüzünden zorla ehliyet alıp trafiğe cıkan biri seni tost peynirine çevirebilir
Olmayan erkek var ama olmalı. Arabam yok diyip almayanlar gördüm ama hazırda olmalı. Onu da zorlaştırıyorlar artık gece sürüşü de olacak sonraki dönemler sınavlarda.
Ben de alabilecekken, arabayı aldığım ayları bekledim. Ehliyet alıp hemen arabaya binmek daha mantıloydı
Benim var da boş kafa ehliyeti olmayıpta şoförü olan multi milyarder erkekler var nasıl olacak şimdi
Olabilir canım bunun hastalığı var travması var imkansızlığo var
Normal şartlarda olmaz ama
Ben varim gereksiz pahalı bir de uğramam oyle zıkko isler ile
Benim bi 6 ay yoktu alkolden almışlardı da geri verdiler 6 ay sonra
36 yaşındayım ehliyetim yok araba kullanmayı da bilmiyorum
Benim vardı ama yok artık ddfdg
Sevgilimin ehliyeti yok bence bundan daha onemli kriterler var
Ben 35 yaşında aldım. Birinin ehliyeti olup/olması neyi değiştirir ki?
çok mu erkek sevesin var kıyamam kudurmuşsunnn
Çoooookkk
190 im beni sev
Senin gibilerini kim sevsin
Sen sevmesende olur jshs
"Ehliyeti olmayan erkekler sevmesin" jshfc
Ehliyeti olmayan kendine erkek demesin
Ahahaha bence de
Bu nerden geldi aklına ya 😭
Kız bir konu oldu öyle siteye de sorayım dedim jshdf
Var beim yok..:))
Seven sevsin
Soruya gel vatandaş
Olur anam sevsin beni kızlar benden uzak dursun
+999
Denk gelmedim ben pek
Ücretini ver almıyorsa bırakırsın
Gören diyecek kadın olarak döktürüyor
Ehliyet kullanmıyo motoru
Anneler ehliyete bakmaz. Sen zahmet etme.
Sadece parası olmayan erkeği annesi sever
Cezai ehliyeti olmayan mı?
siz önce araba kullanmasını öğrenin :D
Olabilir
Benim yok. Nolcak
Olurrr
Vardır canım
Kimse sevmez
Bencede ehliyeti olmayana ne diyim
Benim kuzenim 27 yaşında ehliyeti yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?