Annesi olmayanı kim sevicek peki?
Şaka bi yana bu ülkede aşırı veya orta zenginlerin de sayısı fazla durumu olmayanların da.
Zengin insanların farkı diğerlerinden ne ki onlar maddi gucluk, zorluk çekiyor ve tek hayalleri ay sonunu getirebilmek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annesi olmayanı kim sevicek peki?
Şaka bi yana bu ülkede aşırı veya orta zenginlerin de sayısı fazla durumu olmayanların da.
Zengin insanların farkı diğerlerinden ne ki onlar maddi gucluk, zorluk çekiyor ve tek hayalleri ay sonunu getirebilmek
Beni seven kişinin durumu hiç yoktu ama sevgisi beni mest ediyordu ama sonra hayatım karmakarışık 😕 oldu ve öyle kaldı. Olsaydı olurdu ama nasipten ötesi yok yani ama şöförlük yapıyordu en son yinede benim için hiç önemli bir şey değildi yani.. Nasipte ama yinede varsak belki daha oluruz.. Allah bilir yani çünkü beni hala seviyor:) bence sevmekten daha güzel olan bir şey varsa oda sevilmektir
Hm niye olamadınız.
Abllaaaa parası pulu yerin dibine batsın. Naptı bana bilmiyorum ama körkütük aşık etti. Yemin ediyorum bir milyonun olsun hepsini feda ederdim onun için. 🚬🚬🚬
Bende artık öyle düşünüyorum 🤨:)) para ya daha hiç değer vermedim ben. Evet çok alışveriş yapıyorum doğru ama kendi paramı harcıyorum ama parası olan erkeklere daha çok veya daha az değer vermedim hiç. Kalbi güzel olsun, beni beden çok sevsin😬
Artık orta sınıf bitti diyebilirim. Ya zenginsin ya fakir. Kendine yetebilen insan zengindir. Allah'a şükür evim arabam var. Güzel bir gelirim de var. Boyum posum da yerinde. Yalniz yaşıyorum. Bil bakalım ne eksik
Huzur
Huzura kavuşturacak bir hatun
34 yaşında hatun değil de hatunumsu bişey bulursun bence
Fikrimce 👉👈
Evet o yüzden senin gibiler ilgimi çekmiyor
Sbsbhdjdjdj buruşuk buruşuk gezersiniz artık. Sana bakmam çnkü
Shhdjd senden 5 yaş genç hatunlarla takiliyorum. Sen kendi derdine yan
Yaşını bil de konuş amca.
Teyze. Sen kaldın evde zaten. Zorlama daha fazla. Çökmeye başladın artık kabul et
Sala*k mısın ben üni öğrencisiym
Bn senin cenazene gelirim anca a*mk
E ben de 3. Ünimi okuyorum öğrenciyim ne yani? 🥲😂
Bn ilk uni. Boşsun
Cenazene beni de cagır bari fıstıklı helva yeriz
Senden daha doluyum
Ağzında yiyecek dişlerin kalırsa gel
Kalır merak etme. Sen daha klavyede yazarken soluk soluğa kalıyosun anladım ben
Yavaş yazıyosun kör cahil
Cevap
5Cevap
parasız erkeği kimse sevmez
Şöyle paralı olan herkes sevilir bu kadın erkek hiç fark etmez aile içinde bile en çok para kimdeyse o değer görüyor maalesef acı gerçekler
Ne anlayışlısın, senin gibi kadın az kaldı…
Bn anlayışlı değilim. Para kazanmayı öğrenin. Zaten baş ediyorum sizin gibi oara kazanamayan insanlarla. Ve kustum artık
Tamam para kazanan insanlarla ilgilen o zaman
Yaş kaç senin. Neden para kazanamiyosunuz
Sen zengin misin
Evt
Aferin
kapıcı veysel sevsin
O bile sevmezzz
babasi sevsin
Öyle kısık bakmaaa
yo
Çirkin duruyor diye dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?