18 yaşındayım ve bir kızı seviyorum bu kızla zamanında ortaokulda aynı sınıftaydık fakat o zaman çocuk olduğumuz için farkında varmadım ve yeni yeni fark ediyorum kızla aynı mahalledeyiz bu kızla nasıl bi iletişim kurabilirim? kendimi nasıl geliştirebilirim? kız sosyal ve güzel bir kız bu kızı nasıl elde edebilirim? instagramdan istek attım cevap vermedi istek gönderildi... diyor hala 1ay oldu ve napıcam bilmiyorum kızın benden haberi yok sevdiğimden falan. ne yapabilirim? (kızı gerçekten seviyorum kaybetmek istemiyorum yani öyle allah ne verdiyse pata küte gidip konuşmak istemiyorum böyle yavaş yavaş riske atmadan istiyorum)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. kardeşim, yazdıklarını okudum elimden geldiği kadarıyla. sana tavsiyem şu olabilir. kadınlar cesaret sahibi alfa erkekleri severler. ben kendi adıma konuşuyorum. çocukluğumdan beri alfa biriyimdir. öyle muhteşem bir yakışıklılığım olduğunu düşünmüyorum zaten bu işler öyle yürümüyor. renkler ve zevkler meselesi. senin çok aşırı beğendiğin birinin kriterleri belki de tamda sensin. bunu bilebilmen için adım atman lazım. ama bak şimdi burada ki detay şu bu bahsettiğin kız sana yakın yani aynı mahallede olduğunu söylüyorsun o zaman yapman gereken öncelikle onun seni farketmesini sağlamak. @ir3mmssss söylediği gibi karşında ki kişiyi putluk derecesinde ilahlaştırmana gerek yok. birini sevmek , değer vermek onunla olmak istemek ilahlaştırmak değildir. bu hastalık olur. yapman gereken şeyler öyle zor şeyler değil sonuçta atomu parçalamıyorsun. kendine güveneceksin ve adım atacaksın. öyle instadan falan değil. alfa erkek olarak karşısına çıkacaksın onu sen ayarlayacaksın tamam mı ve örnek veriyorum " selam... beni hatırladın mı orta okuldan şuyum tabii uzun seneler geçti ama nasılsın iyi misin her şey yolunda mı " tarzında konuya girmeye çalış. kendin ol ama rol yapma. bu sohbeti mutlaka yap sonrasında zaten sana yaklaşımına göre yol çizersin kendine. ama burada önemli olan yüz yüze olması. cesaretli olacaksın ve adım atacaksın. ilk adımı atınca sonrasında uygun bir zaman bir kahve falan içmeye davet edersin kendisini.
118 Yorumla- 8 ay
@ir3mmssss anlar anlar. şu an kendisi tecrübesiz ama bahsettiğim yoldan giderse kendisi için güzel olur.
- 8 ay
ya evet dediğin yol kafama çok yatıyor benimde öyle yapmak istiyorum öyle instadan falan bende istemiyorum bak benim derdim şu şimdi sende erkeksin beni anlarsın bizim için geçmiş önemli biliyorsun ve ben daha önceden hiçbir şey yaşamadım ama o kız eğer yaşadıysa bi uyumsuzluk olur anladın mı benim en büyük kriterim benim gibi temiz ve saf olması tecrübesi olmaması böyle olsun canımı bile veririm yani. kafamda şu var şimdi kızın geçmişini bilemeyiz yani repostları falan var ama onlar kesin gösterge değil bence belki arkadaşı için repostladı veya belki yanlışlıkla repostladı yani allahın işi bilemeyiz ben diyorum ki o kızla yakın bi süre içinde gidip yanına konuşiyim dediğin gibi ''selam hatırladın mı beni ben ortaokuldan aynı sınıftaydık'' dicem böyle kendime güvenicem ve özgüvenli bi şekilde konuşucam ses tonumu ayarlicam güzel rahat olucam güler yüzlü olucam yani kızla tekrar tanışıcam sonra baktım geçmişi hoşuma gitmedi ciddi ilişkisi olmuş herşeyi yapmış falan yani hoşuma gitmeyen şeyler oldu en kötü kızla konuşurum ''benim hoşuma gitmeyen şeyler oldu böyle böyle oldu daha uzatmaya gerek yok sen yoluna ben yoluma'' tarzında bi konuşma yaparım en fazla yolları ayrırım ve kafamda enazından soru işareti kalmamış olur yani kafamdaki yol bu sence doğru mu?
- 8 ay
@ir3mmssss bak empati yap sen hiçbir şey yaşamamışsın yani sevgilin olmamış hiçbirşeyin olmamış ama sevdiğin çocuk 4-5 tane ex'i var hepsiyle bişeyler yaşamış falan yani bi garip hissetmezmiydin? bide erkekler daha fazla önemsiyor kızlara göre geçmişi bu kanımızda var yani. ama dediklerinizi uygulicam o instadan yüzü gözükmeyen bi storysine yanıt vermekte mantıklı yani önce yanına gidicem tekrardan tanışıcam sonra bi kaç gün sonra yanıt vericem storysine (yüzü gözükmeyen bi storysine) dediğin gibi şarkı paylaşırsa falan ''Müzik zevkin güzelmiş'' tarzı bi yanıt falan zaten devamı akar.
- 8 ay
bak güzel kardeşim, öncelikle şunu aklına yazmalısın hayatına girecek veya giren kişinin geçmişi seni ilgilendirmez. yani sen bir defa kafadan yanlış şeyler kuruyorsun. bu yanlış bir düşünce. eğer bir kere karşında ki insanın geçmişini düşünüp de yola çıkıyorsan bence hiç çıkma. adı üstü geçmiş. yani geçmişte kalmış. kiminle ne yaşamışsa yaşamış önemli olan sen onun hayatına dokunup girince oradan sonrası önemli anladın mı. ha yok ben böyle düşünmüyorum bu kızın geçmişinde yaşadığı şeyler var bu duygusal da olabilir, cinsellikte bunlar hayatın akışı gibi normal şeyler ama sen kaldıramam falan dersen o zaman hiççç bu kıza adım atmayacaksın. sen daha doğmamış çocuğa don biçiyorsun. böyle olmaz. yok eğer geçmişi beni ilgilendirmez dersen de söylediğim gibi cesaretli olacaksın ve yüz yüze olacak şekilde adım atacaksın.
- 8 ay
ya geçmiş işi benim için yani önemli çünkü benim temiz yani onunda temiz olmasını isterim anladın mı? yani unutamadığı biri olursa sürekli aklına gelen biri olursa huzursuz eder onuda benide. o yüzden yani gönlüm temiz olmasından yana ama dediklerini yapıcam önce kızın yanına gidicem tekrardan tanışıcaz sonra istek atarım ve bi kaç gün geçince bi storysine yanıt veririm.
- 8 ay
ama geçmiş ya şöyle bişey var ilkleri beraber yaşasak bak harika olur kim istemez ki? karşılıklı birbirinizin ilki olmayı yani bence süper bişey bu o yüzden bu benim hayalim ve o kızda hayalim yani 2 sinide birden gerçekleştirirsem süper olucak o yüzden uğraşıyorum ve dua ediyorum sonuçta allah için imkansız yoktur yani inşallah nasip edicekte bana onu ve ilki olmamı da edicek inşallah gönlüm bundan yana.
- 8 ay
bide bence benim şu an geçmişi düşünmemem lazım yani belki kız tertemiz hayatına erkek bile girmemiş yani o işlerde yüzü gülmemiş veya çok seçici bir kız kendini saklamış falan yani elimizde bi bilgi yok sadece repostları var onlarıda neden repostladı bilmiyoruz belki başka anlamı var şu an odaklanmam gereken tek şey kendimi geliştirmek ve o kızın karşısına çıkmak ve zaten aynı mahalledeyiz çok ama çok büyük bir şans + ortaokulda aynı sınıftaydık buda çok ama çok büyük bir şans.
- 8 ay
@ir3mmssss sende yaptın şovunu :)
- 8 ay
@ir3mmssss kendime güvenmediğimi nereden çıkardın? Sen bide benim sorunumu anladığına eminmisin? Benim sorunum kendime güvenim veya kızı elde etmek değil ben kendime güveniyorum + o kızıda elde edicem eminim ama benim kriterim temiz ve saf olması tecrübesiz olması. Ama kız öyle değil sanırım ve moralim bozuluyor ama bazen düşünüyorum belki öyledir istediğim gibidir boşuna üzülüyorumdur.
- 8 ay
@ir3mmssss yani hiç bir kanıt yok sevgilisi olduğuna dair bi repostlar var belki kızın tarzı öyle her boku repostluyor benim çok öyle arkadaşım var her boku beğenen-repostlayan belki oda onlardandır yani her boku repostlayan arkadaşlarım full erkek genelde ama belki kızda öyledir o yüzden dediğinizi yapıcam o kızın yanına gidicem konuşucam kendimi hazır hissettiğimde. tabi benim elimde değil ne zaman olacağı yani kızı ne zaman görürsem artık ve o an gördüğümde bi cesaret gelirse gider direk konuşurum olmadı 2. kez görünce gider konuşurum yani kız kaçmıyor ya aceleye getirip bok etmeye gerek yok bence.
- 8 ay
@ir3mmssss niye mi. Ee diyosun ya işte bende güzelim kimse yaklaşmıyor diye (:
- 8 ay
@Kiangs23
verdiğin taktikler için teşekkür ederim kızın yanına gidip konuşucam ve inşallah temiz çıkıcak istediğim gibi çıkıcak bana diyebilirsin senin ne böyle temiz sevdan ama herkesin kriteri farkıdır yani benim için önemli belki senin için değildir ve kızın tecrübeli olduğuna dair bi kanıt yok yani bi tek tiktok repostları var onuda neden yaptı bilmiyoruz boşuna kafa yoruyorum belki kızın hayatına erkek bile girmedi. enazından kızla tanışiyim vakit geçiriyim en kötü baktım geçmişi hoşuma gitmedi böyle yaraları var unutamadığı şeyler var kızla konuşurum hoşuma gitmedi bazı şeyler derim arama mesafe koyarım olur biter enazından kafamda soru işareti kalmaz ama güzel ihtimal kız istediğim gibi çıkar ve ilişki yaşarız. ben böyle düşünüyorum - 8 ay
Rica ederim kardeşim. Umarım her şey gönlünden geçtiği gibi olur 🍀 ama insanların geçmişine ne yaşanırsa yaşansın takılma. Kafanda kurma bir şeyler. Böyle yaparsan inan kendine yaparsın. Hayat böyle geçmez. Dediğim gibi bak unutma karşına kim çıkarsa çıksın o kişinin geçmişte yaşadıkları onu bağlar ve adı üstünde geçmişte kalmıştır. Sen yoluna bak. Cesaretli ol ve özgüvenin yerinde olsun. Sen medenice efendice git konuş sohbet akarsa zaten sonrasında kahve içmeye davet edersin. Aynı semtin çocuklarısınız zaten. Olmazsa bile kafanda keşkelerin olmaz anladın mı. Dersin ki ben delikanlıca efendice karşısına çıktım istemedi sağlık olsun dersin önüne bakarsın. Hadi bakalım şans yanında olsun kardeşim 🍀
- 8 ay
eyw teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi gönlümden geçtiği gibi o kız sıfır kapalı kutu bir pakettir.
En İyi Cevaplar
git ozgüvenli bi sekilde tanisabilir miyiz falan de ama bakimli ol biraz
179 Yorumla- 8 ay
bakımlıyım zaten ama kız ya terslerse falan diye korkuyorum yani ne demem lazım ki yanına gidip? ortaokuldan sınıf arkadaşıyız bu arada ama üstünde 4 yıl geçti ortaokul biteli.
- 8 ay
kızı ortaokuldan tanıyorum ordan bi bağ mı kurmam gerek? yani kafamdaki plan şu önce kıza tekrar istek atıcam kendimi geliştirip + instagram profilimi geliştirip çünkü profil fotom kötüydü ilk başta + profilimde 1 tane post vardı yani merak uyandırcak bişi yoktu şimdi 4-5 post yapıcam kaliteli + sağlam pp yapıcam öyle istek atıcam eğer baktım kabul etmedi 2. plana geçicem eğer kabul ederse ona mesaj atıcam hatta kafamdaki mesaj şu : ''(Kızın ismi) nasılsın nası gidiyo? Son zamanlarda sürekli seni görüyorum bi yaziyim dedim'' böyle bi mesaj atıcam ve zaten isteği kabul ettiyse cevapta verir yani eğer diyelim kabul etmedi ya da görmedi vs. o zaman 2. plana geçiyorum kızın yanına gidip konuşucam yani ''(Kızın ismi) sen misin?'' dicem oda evet dicek haliyle sonra hatırladın mı beni ''ben ortaokuldan'' vs. dicem sonra ''nası gidiyo bu aralar seni sürekli görüyorum senmisin diye emin olmak istedim ama hala aynısın ortaokuldaki halinden farkın yok'' bu tarz konuşmayı sürdürmeyi düşünüyorum. sence kafamdaki plan mantıklı mı? bu arada bu kadar uğraşmamın sebebi gerçekten seviyorum ve kaybetmek istemiyorum bide amacım sadece ilk buluşmaya çıkmak onunla yani çok iyi birisiyim tam kafa dengiyim mizahım falan var kızla 1 kere buluşsak benle hep buluşmak ister.
- 8 ay
bu öyle kısa sürede olacak bişi değil bence :) ama olursa yazmaya çalışıcam. bide sence ekstra yapmam gereken bişey var mı? yani instagram profilde falan yapmam gereken bişi var mı kız kabul etsin diye veya yanına gidince falan.
- 8 ay
güzel bi ve tatlı bir kız ve 2-3 tane kız arkadaşı var sadece onlarla vakit geçiriyor genel olarak + olarak voleybolcu ama şu an oynamayı bıraktı voleybol antrenörü yani küçük voleybolcu kızlara ders veriyor gibi ve kız sürekli tiktokta aşk videoları repostluyor sevgili videoları vs. böyle bi kız bide sence aşk videoları/sevgili videoalrı repostlama amacı daha önceden yaşadığı için mi o tarz şeyleri (öpüşme vs.) yoksa yaşamak istediği için mi yani yaşamayı hayal ettiği için mi?
- 8 ay
kızı tanıttım biraz sana sence napiyim yani 2 plan var mümkünse 1. planda (instagramdan yürümek) başarmam lazım o olmazsa 2. plan yani (realde yanına gidip yürümek). yapmam gereken yapmamam gereken ne var sence? bi kız gözüyle yani neler cringe veya neler çekici?
- 8 ay
bide şu an zaten sevgilisi yok sence sevgili videoları repostlama sebebi geçmişte sevgilisi olduğu için mi yoksa daha önce sevgilisi olmadığı ve olmasını istediği için mi repostlamıştır sence? geçmişi temiz olmasını çok isterim benim ex'im yok onunda olmamasını çok isterim ondan soruyorum bunu. ama kız güzel + sosyal bi kız ya ex'i vardır diye düşünüyorum tabi allahın işi belli olmaz belki hayatına erkek bile girmemiştir yani inş
- 8 ay
onu atamam ya valla kb ama yardımım için teşekkür ederim planımı umarım başarabilirim.
- 8 ay
ya başkası görür falan hem zaten kızın hesabıyla ilgili bişey yok sence kızın yanına giderken konuşmaya veya ona istek atmadan önce falan yapmam gereken ve yapmam gereken şeyler var mı sende 18 yaşındasın sanırım yani ne yapılsa hoşuna gitmezdi ne yapılsa hoşuna giderdi? kısaca söylermisin bide yardımın için gerçekten teşekkür ederim.
- 8 ay
knk kizi tanimiyorum ya o yuzden dedim bende dikkat ceken birisiyim o yuzden erkekler cok yanima gelmiyo sadece bakiyolar ama kafanda fazla buyutme ilahlastirma bide mk sacin falan temiz bakimli olsun parfüm sıkmayi unutma mutlaka pahali parfüm sık ama onunla konusurken zevk aliyomussun gibi konusucaksin
- 8 ay
kötü değilim ama o çok güzel. çevrem iltifat eder sürekli bana fiziğim falan iyidir spor yaparım kollarım büyüktür omuzlar geniş, karın kası vs. var yani bakımlıyım + dior sauvage elixir parfümü alıcam inşallah güzel bi parfümdür.
- 8 ay
yani şöyle bişey var bak kızla kafa uyumumuz çok fazla var 1 kere buluşsak devamı çok rahat gelicek ama o buluşmayı ayarlamak sıkıntı yani kafamda 2 yol var birisi instadan diğeri realden yanına gidip eğer bu 2 sinden birisi tutarsa zaten buluşuruzda yani onu ayarlarım bi şekilde çünkü keyifli birisiyim, mizahım var, sohbetim kalitelidir yani güzel sohbet ederim ondan kendime güveniyorum ve kızla kafamız aşırı uyuşuyor.
- 8 ay
reis şimdi gerçekten gittiğim yol doğru mu sen şimdi kızsın daha iyi bilirsin sonuçta bi kızı en iyi bi kız tanır yani aynı şekil bi erkeğide en iyi bi erkek tanır yani. o yüzden sence 1. planım yani instadan yürüme olmazsa 2. plan yanına gidip konuşma vs. mantıklı mı bu 2 plandan birisi tutarsa zaten devamı gelir bide sana şey dicem ben geçmişi aşırı kafaya takan birisiyim çünkü benim geçmişim temiz onunda öyle olmasını isterim yani repostlarında böyle bi kaç tane aşk acısı gibi repost olmasının sebebi illa ilişki yaşadı anlamına mı geliyo yoksa öylesine repostlamış olabilir mi veya arkadaşı için çevresinde gördüğü için vs. veya empati falan mı yapmış olabilir mi? kızın hesabı zaten gizlide atsamda göremezsin bende takip etmiyorum arkadaşım takip ediyo bende arkadaşımla buluşunca aklıma gelince ondan bakıyorum.
- 8 ay
yani o repostlar öylesine falan olabilir mi? veya ne bileyim illa kendi için mi yaşadığı için mi başka sebepten dolayı olabilir mi? sence? ben zaten bi şekilde o kızla buluşmaya çıkıcam kendime güveniyorum ya instadan ya realden bi şekilde iletişim kurucam zaten ortaokulda aynı sınıftaydık bu güzel bişey bence avantaj sağlar bana.
- 8 ay
inşallah. bide sevgilisi olmasın mı demişsin yani benim olmadı onunda olmadıysa güzel olur. ben bunu istiyorum çünkü bence hakkım eğer benim 10 tane exim olsaydı bunu demeye hakkım yoktu ama benim ex'im yoksa onunda ex'i olmamasını isterim eğer varsa biraz üzülürüm ama inşallah yoktur. yani şu an sevgilisi yok ondan eminim ama geçmişte oldu mu bilmiyorum yani aşk acısı tarzı repostları var
- 8 ay
hatta bak repostlarını sana atiyim.
kızın dikkatimi çeken repostları:
''“Sevgili yapmak istemiyorum / Ben sensiz yapamıyorum”''
“O çocuğun söndürdüğü gözlerimi tekrardan parlatmayı başaran arkadaşım ”
“Daha fazla tecrübe istemiyorum”
“Keşke son 3 seneyi unutabilsem”
“Bütün sevgini yanlış insanlarda harcadın”
“Bir daha asla soğukta bankta birisi için oturmayacağım” '
'başka bir kıza tercih edilince kızlar :(''
ekranda bu tarz yazılar yazan videoları repostlamış. ve bi tane sesle video çekmiş ekrana bakıyor ve üzülüyormuş gibi hatta ağlıyormuş gibi yapıyor videoda ve seste ''şu an acı çekiyorsun ama ilerde doğru erkeği bulduğunda bana teşekkür edeceksin felsefesi falan hahaha inanan var mı gerçekten?''' bu cümleyi söylüyor seste ve başlığada ''inanmış gibi duruyorsun'' yazmış. yani neden o sesi kullanıp video çeker? neden başlığa öyle yazar? - 8 ay
öyle tatlı sevgili videolarda repostluyor hatta sürekli repostluyor ya peki bu repostlar yani çok nadir yapıyor anladın mı 50 repostun 30u sevgili 10u mizah falan 5-6 tanesi gündem vs. ve sadece 50 reposttan 1 tanesi falan böyle yani bu attığım repostlar kızın 2023den beri repostladığı şeyler. bazısı 2023te bazısı 2024 bazısı 2025 vs. yani bunları öylesine repostlamış olamaz mı? sence? yani öylesineden kastığım bazılarını arkadaşı için bazılarını empati bazılarını yaşamak istediği için falan gibisinden.
- 8 ay
ve bi arkadaşım bana dedi ki bu kız ''geçmişte birisini çok sevmiş daha sonra çocuk buna boş ver basmış buda çocuğa takıntılı kalmış halbuki çocuk bunu kullanmış gitmiş başka kızı kıskandırmak için bunla olmuş sonra kıskandırınca kızı bırakmış gitmiş o kıskandırdığı kıza onunla beraber olmuş olan bu kıza olmuş'' dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum bu arada bu tahmini repostlarından vs. yaptı + o çektiği videoda bunu anlatıyordu yani
- 8 ay
bu ise bizzat ben el koyuyorum artik simdi napicaksin biliyo musun instadan story aticak sende ona cevap vericeksin ama yüzünü attigi storye degil yoksa tipi icin cevap verdigini düsünebilir eger spotifydan falan sarki paylasiyosa ya da notlara koyuyasa cevap ver seyde ben flortüme sen varya asiri mükemmelsin yazdim o da sen daha mükemmelsin dedi ama sen yapma cünkü yavsiyomus gibi gozukursun mukemmel sarki zevkin var yaz
- 8 ay
tamam instadan yakın zamanda ona dediğin gibi yüzü gözükmeyen bi storysine yanıt veiricem. ama reis ağır hasarlı falan dedin aq morelimi bozdun benim o repostlar öylesine olamazmı? yani arkadşlarıma soruyorum kimisi neden olmasın diyor kimisi bence olamaz diyor herkes farklı bişey diyor sen ne diyorsun?
- 8 ay
peki bu kadar reposta rağmen yani 7-8 tane şüpheli garip bi repostları var bunlara rağmen ve o çektiği videoya rağmen bu kızın geçmişi tertemiz olabilir mi? yani ne bileyim mesela o ''başka bi kıza tercih edilince kızlar'' bu yazı varya medcezir editinde yazıyordu yani ekranda o yazı vardı mira'nın bi kaç tane üzüntülü halleri vardı ve kızmedcezir fanı belki onu ondan repostladı bazılarını arkadaşları için repostladı yani ne bileyim kabullenesim gelmiyor işte :( ama gerçekten her repostun anlamı farklı olabilir mi? yani temiz olma istediğim gibi çıkma şansı var mı?
- 8 ay
bi yarası olmaması yani aşk acısı çekiyor olmaması mümkünse sevgilisi vs. olmaması kısaca benim gibi geçmişi olması yani hayatına öyle aman aman bi erkek girmemiş olması girdiyse çok yüzeysel vs. flörtlükten bitmiş veya direk yaşanamamış flörtlük bile vs. yani böyle çok kız var ama bu kızda öyle mi işte bilmiyorum. yani elimden hiç bişi gelmiyor tek kendimi geliştiriyorum planı başarmak için + bol dua ediyorum sürekli ve sürekli
- 8 ay
tamamdır denicemde sence son tahminin yani o repostlar boşuna falan olabilir mi? benim kız kuzenim var biz bazen öyle canım canım repostlar yaparız fazla takma öyle şeyleri falan dedi sende yapıyormusun veya kız arkadaşların böyle repostlar yapıyor mu? yani amacım kızın temiz olması benim gibi olması için olasılık var mı? bu beni mutlu eder ama gerçekten varsa var de yoksa yok de.
- 8 ay
bu arada yardımın içinde sağol ilk planda yani instadan yürürken istek attıktan sonra kıza mesaj atıcaktım nasılsın gibi artık önce yanıt vericem dediğin gibi müzik falan paylaşırsa ''sonunda müzik zevki güzel olan birisi'' vs. bi yanıt vericem.
- 8 ay
bilmiyorum yok galiba yani yeni sohbet oluşturup oraya atabilirsin. benide etiketlersin ordan görürüm.
- 8 ay
ya bu öyle ya mesela kızlar geleceğe bakıyor ama erkekler geçmişe bakıyor bu yani kanımızda var değiştirebileceğimiz bişey değil bide geçmiş önemli benim için yani herkesin kriteri farklıdır benim kriterimde geçmiş sence bu kadar reposta rağmen temin olabilir mi? temizlikten kastığım dediğim gibi sevgilisi olmamış vs. bi acı bi yarası olmamış yani birbirimizin ilki olabilirmiyiz? sence böyle bi olasılık var mı?
- 8 ay
exi olduysa sıkıntı...
- 8 ay
güzel bir kız evet böyle bi kaç tane kız arkadaşı var genelde full onlarla vakit geçiriyor yani ya bence tam tersi genelde yakışıklı ve güzellerin sevgilisi olmayabiliyor kimse yanına böyle yaklaşmıyor veya kendi denginde birini bulamıyor belki olmamıştır ama repostları falan kafamı karıştırıyor ya biliyorum zaten kız belki tertemizdir belki 10 tane exi olmuştur kimse bilemez ama kızın tarzından, repostlarından vs. az çok tahmin yürütmek istiyorum. inşallah exi olmamıştır ama. elimden başka bişi gelmiyo yani dua dışında ama bence exi oldu yani
- 8 ay
yani kızla tanışmayı falan hallederim şu geçmişi az bişey kafamda oturtsam yani temiz olma istediğim gibi çıkma ihtimali olsa o kadar güzel olucak ki ama herkes kesin sevgilisi olmuştur/ kesin oldu/kesin yaptı diye diye delirtti beni aq
- 8 ay
tamamda işte öyle düşünmek istemiyorum düşününce her türlü kız istediğim gibi çıkmamış oluyo buda morelimi bozuyor yani başka olasılık yok her türlü bir şeyler yaşadı mı diyorsun?
- 8 ay
yok işte var ama benim arkadaşımın ortak arkadaşı var yani benim hiç yok ya ben bi şekilde kızla tanışırım o zor değil yani instadan denerim bi ortak arkadaş buluruz hadi oda mı olmadı gider yanına konuşurum her türlü hallederim %100 bak benim kafamı kurcalayan tek şey şu geçmişi yani temiz olduğunu gösteren 1-2 tane işaret olsa çok mutlu olucam da yok işte tabi allahın işi belki bütün repostlar öylesinedir ne bileyim belki şanssızdı ilişki hayatında hiç bi erkek ona yanaşmadı veya o erkeklere karşı ilgisizdi bilemeyiz ama herkes sevgilisi olmuştur diyo buda üzüyor...
- 8 ay
bide gerçekten kızın geçmişi hoşuma gitmezse direk muhtemelen mesafe koyarım direk açık açık söylerim daha görüşmek istemiyorum derim o yüzden geçmiş çok önemli yani.
- 8 ay
olm orası öyle doğru diyonda bak insanın moreli bozuluyo anladın mı en büyük kriterine uymayınca ve o kızı sevince yani nasıl hiç bi olasılık yok temiz olmasının anlamıyorum ya...
- 8 ay
yani tek sorun o anladın mı onu düzeltirsem her şey yoluna giricek. yani onun temiz olduğuna dair 1 işaret lazım ki motive oliyim dahada çok kendimi geliştiriyim, özgüven artsın ve o kızı daha rahat elde ediyim. kafamda böyle soru işaretleri varken tam verimle kendimi geliştiremiyorum anladın mı kitap okurken, spordayken vs. aklıma geliyo dikkatim dağılıyo.
- 8 ay
ortaokuldan aynı sınıftaydık. o zmanda seviyordum sonra unuttum bi kaç yıl hiç görmedim ve son zamanlarda hep görüyorum çünkü bizim mahallede hep
- 8 ay
knk tiktokunu veremem ya hem biri falan görür belki yani tipi güzel kısaca.
- 8 ay
yani geçmişi temiz olmaması aşırı üzüyor anladın mı çünkü kızlar aralarında sürekli muhabbetini yapar işte eskiden mesela sevdiğim kız birisiyle bişeyler yaşadıysa falan muhabbeti döner aralarında kız kızayken ve aklına gelir sürekli mesela ''ahmeti hatırlıyormusun'' gibisinden falan.
- 8 ay
peki knk ben sana bi sey sorucam simdi gecen sene bi erkek vardi tamam mi bana ilgisi vardi hep benimle tokalasiyodu iste kanka ayagina yurumeye calisiyodu sonra bana kantinden cikolatali süt falan aldi arada da bakiyodu. yanlarindan gecince arkadasi dürtüyodu falan sonra ben cocuga sakasina kopegim gelmis dedim ama sakasina biraz abartmis olabilirim ilgisi azaldi gibi
- 8 ay
knk normal ya. yani çocuğa ilgin varsa git söyle ben şakasına demiştim falan de ama ilgin yoksa sktr et. sen benim olaya ne diyosn? yani anladın demi benim derdimi bak benim derdim o kızla buluşmak değil çünkü bunu zaten yapıcam anladın mı ben kendime güveniyorum o kızla beraber olurum ama beraber olabilmem için temiz olması lazım ama kızın temiz olmadığına daire çok fazla şey var yani full dua ediyorum sonuçta allah biliyor önceden dua edeceğimi falan belki o kızı saklamıştır bana falan. ama o repostları kime göstersem herkes bana bu kız fena aşık olmuş birisine ama sonra sktri yemiş diyor ve hepsi öyle diyor bak 5 kişiye gösterdiysem 4 ü aynısını dedi. hepsine o yazıları gösterdim yani sana gösterdiğim o yazılı videoları
- 8 ay
yani gerçekten anlamıyorum nasıl şansı olamaz ya temiz olmasının yani repostları ve kızın güzel + biraz sosyal olması %100 sevgilisi olmuş göstergesi mi oluyo? kız bu arada ailesine aşırı bağlı ve alkol kullanıyo ama çok nadir içiyo yani ayda yılda bir. biraz daha bilgi verdim belki daha rahat tahmin yaparsın diye.
- 8 ay
ya knk alkol kullanmasına bişi demedim zaten tek söyledim yani bide exi olması hoşuma gitmez yani benim olmadıysa onunda olmaması güzel olur anladın mı? demek istediğim bu o benim ilkim olucak çünkü ve ben onun ilki olmazsam bi garip olur anladın mı? o tüm duyguları tatmış önceden falan bi hoş olmaz yani gerçekten exi olmamış olamaz mı şu kızın ya
- 8 ay
tek sorun exi ya varya eğer exi olmadıysa bişey yaşamadıysa daha önceden yani repostları falan öyle demiyor ama yaşamadıysa varya aşırı mutlu olurum ya ne diyeyim yani inşallah yaşamamıştır. bütün reposltarın bi anlamı vardır ama kendisi için değildir zaten öyle aman aman repostu yok 3-5 tane şüpheli repostu var belki garip bi kız saçam sapan şeyler repostluyordur ne bileyim.
- 8 ay
niye olm. d
- 8 ay
yani benim için geçmişi önemli eğer istediğim gibi çıkmazsa aşırı üzülürüm yani ondan ve şuanda üzülüyorum istediğim gibi çıkmicak gibi geliyo herkes öyle diyor. :(
- 7 ay
irem, kızı bu aralar sürekli görmeye başladım en az ayda 1 kere görüyorum. eskiden hiç görmüyordum ama bu aralar hep görüyorum galiba kader bizi karşılaştırıyor dualarım kabul oldu :) yani inşallah öyledir. ve geçmiş konusunda artık düşünmüyorum ama geçmişin önemli olmadığı anlamına gelmiyor düşünmemem sadece kafamı yormuyorum önce kızla tanışıcam sonra eğer geçmişi ve kendisi yani kişiliği falan hoşuma giderse devam ederime eğer baktım geçmişi hoşuma gitmiyor böyle bişeyler yaşamış veya kişiliğini falan beğenmedim kızla arama mesafe koyarım ve istediğim geçmişe sahip, istediğim karaktere sahip, istediğim dış görünüşe sahip bana uygun bi kız bulurum. ve bu dua bi kere dua ettikten sonra kafa yapım böyle değişti ondan önce ya temizse ya değilse falan düşünüyordum şimdi düşünmüyorum çünkü şu an odaklanmam gereken kızla tanışmak / date'e çıkmak vs. belki o repostu yanlışlıkla repostladı belki arkadaşı onun telefonundan tiktok izliyordu yanlışlıkla onun telefonundan repostladı yani kendi telefonu kendi hesabı sandı repostladı yani bilemeyiz belki her boku repostlayan bi insan belki şarkıyı beğendi belki çevresinde şahit oldu yani bacısı falan başka bi kıza tercih edildi oda repostladı ne bileyim bilemeyiz yani kafayı yormaya gerek yok inşallah istediğim gibidir jelatini sökülmemiştir. ama yakında yanına gidecem konuşmaya ve eğer olumlu yaklaşırsa bana 1-2 saat sonra istek atıcam zaten kızı ortaokuldan tanıyorum yani öyle yanına gidicem ''ismi, senmisin? ben ortaokuldan... hatırladın mı beni? napıyorsun nası gidiyor?'' tarzında yanına gidicem.
- 7 ay
ve arttık kızı gerçekten gözümde büyültmüyorum eskiden büyültme sebebim ben kötüydüm ondandı yani tip olarak, fizik olarak, kafa yapısı olarak iyi değildim şimdi ama fiziğim gelişti baya sağlam estetik bi fiziğim oldu fitness sayesinde damarlı kollar, karın kası, geniş omuz vs. bu özgüvenimi baya arttırdı ve kızla artık aynı seviyeye geldim belki ondan daha üst seviyeyim eskiden ama öyle değildim çünkü asosyal, full fast-food yiyen, utangaç olduğum için kızı kendimden üstün görüyordum ama artık öyle bi sorunum yok çok şükür
- 7 ay
bana vereceğin bi tavsiye var mı? kızın yanına giderken olumlu geri dönüş alma şansımı arttırmak için.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Hadi bakalım Ferdi, aşk dolu bir maceraya başlıyoruz gibi görünüyor! 🌟 Öncelikle, bu tür duyguların çok tatlı bence, ama biraz sabırlı olmalısın. Bunu aceleye getirip karşı tarafı rahatsız eder bir hale gelmek istemiyoruz, değil mi? Şimdi, istek atmışsın ama geri dönüş alamamışsın; demek ki henüz seni fark etme şansı olmamış veya kişisel bir sebebi olabilir, bunu dert etme. 💁♀️
Eline harika bir fırsat sunan detay var: Aynı mahalledesiniz! 😍 Yani onunla organik bir şekilde karşılaşma şansın olabilir. Nerede vakit geçirdiğini ya da hangi hobilerle uğraştığını öğren ve eğer kesişebileceğiniz bir nokta varsa, doğal bir şekilde tanışmaya başlayabilirsin. Örneğin, bir yürüyüşte onu görürsen selam verip naif bir şekilde havadan sudan lafa girebilirsin. ✌️
Ayrıca, kendin üzerinde çalışmayı düşünebilirsin. Sosyal becerilerini geliştirmek, özgüvenini artırır ve seni fark edilebilir bir hale getirir. Spor yap, kitap oku, hobiler edin ve bunları da tatlı bir şekilde yansıt. 😎 Ne de olsa kendine güvenen biri çekicidir.
Bence sakin ve sıcak bir giriş yaparsan işler yoluna girecek. Peki, şimdi top sende: Ona nasıl yaklaşacağına karar verdin mi ya da başka ne planların var? Haydi, anlat bana! 💬00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Ferdi spora başla durma. Saçını başını düzelt güzel giyin. Kızdan isteği geri cek. 2-3 ay sonra en hafif değişimde çik karşısına söyle. Utanılacak bir şey yok. En kotu arkadaş aracılığıyla söyle
01 Yorumla- 8 ay
hepsini yapıyorum ama yanına gidip ne dicem yani terslerse falan diye korkuyorum çünkü kızı kaybetmek istemiyorum.
8 aySosyal medyayı boş ver, düzgünce kızın karşına çık duygularını anlat sonuç ne olur onu bilemeyiz tabi samimi davran
01 Yorumla- 8 ay
ne dicem ki karşısına çıkıp
Parmak
01 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım