Yeni tanıştığım kız ne istiyor?

Bir kaç hafta önce eşleşme sistemi olan bir uygulamadan tanıştığım kız ile sohbetimizin çok güzel ilerlemesi, yaşam biçimimizin ve ortak zevklerimizin uyumlu olması sonucunda kısa süre sonra buluştuk. Buluşmamızda bir o kadar harika geçti ve bütün gün gezdik, dolaştık, fotoğraflar çekindik, sohbet ettik.

Kısa süre içerisinde kol kola gezmeler, sarılmalar, el ele tutuşmalar, aynı koltukta otururken başını yaslaması, saçlarını okşamama izin vermesi, fiziksel temaslar felan oldu. 2. Buluşmamızda çok daha rahattık. Yine bütün gün gezdik, dolaştık, yedik-içtik, eğlendik.

Ancak tüm bu süreç içerisinde mesajlaşmalarda benim kadar ilgili olmadığını, emoji kullanımını çok az kullandığını, benim baktığım gibi bana bakmadığını, benimle alakalı önemli sorular sormadığını farkettim ve tüm buluşma sürecinde yeme-içme faaliyetlerinde hep hesabı ödeyen ben oldum. Hani mevzu para değil. Sadece düşünmesini ve teklif etmesini bekledim ama o da olmadı.

3. buluşmamızda aynı şekilde çok güzel geçti. Bütün günü alacak saatler boyunca gezmeler, muhabbetler vs. Yani resmen sevgili gibiyiz ama sevgili değiliz. Benden sonra takip ettiği bir kaç erkek daha var instagramında. Acaba sadece gezme-yeme-içme ihtiyacı için mi beni kullanıyor? Yoksa bir karar verme sürecinde felan mı? Biliyorum her şey çok hızlı ilerledi, belki daha yavaş ilerlesin istiyordur felan diyeceğim ama bu seferde bu aşırı samimiyete müsade etmesini açıklamıyor gibi. Çünkü tıpkı sevgililer gibi çok yakın olduğumuz anlarda dahi kendisi başını koynuma koyup saçlarını okşamama, yanağını öpmeme bir reaksiyon göstermiyor. Yemek yedikten sonra aşırı mutlu sevgililer gibiyiz masada. Ama gün içerisinde benden etkilendiğine, ilgilendiğine dair bir sinyal alamıyorum.

Yeni tanıştığım kız ne istiyor?