Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Flört döneminde mücadele sadece tek tarafın işi değil 🙂
✨ Kadın da erkek de emek vermeli, yoksa denge bozulur.
🔥 Erkek hep uğraşsın kadın hiç çaba göstermesin ya da tam tersi olursa ilişki yürümez.
💫 En güzeli karşılıklı ilgi, sabır ve adım atmaktır.
Gerçek bağ tek taraflı mücadeleyle değil, ortak emekle kurulur ❤️
Bu konuda erkek olarak samimi adil bir şekilde cevap vermem mümkün olursa bunun erkek olduğunu düşünüyorum ama buna da değecek kadın önemli, şimdi erkek ilgi gösterir karşıdaki kadında mevzu sadece kırmızı ışık ile sınırlı kalırsa o zaman bir anlamı kalmaz. Ama herşeyden önce kadın güven ve erkeğin gerçekten kendini sevdiğini görmek inanmak ister.
Flört dönemi bence iki tarafın da dengede mücadelesiyle güzelleşir. Tek bir tarafa yüklenmek hem yıpratıcı olur hem de ilişkiyi sarsar. Ama günümüzde erkeklerden daha fazla adım atması bekleniyor gibi hissediliyor. Oysa emek ve ilgi karşılıklı olmalı, öyle değil mi? 😊 Sence?
Cevap
12Cevap
ikisi de
Erkek dedim ama bence denge çok önemli bu konuda bı taraf sürekli mücadele eder diğeri kendisini geri çekerse bu seferde soğuma olur her iki tarafında çaba sarfetmesi gerekli bence
Taraflar karsılıklı olarak mucadelede bulunmalı aksı halde temellerı saglam olmayan seyler cabuk yıkılır
Ben hep seven ve canı ol pahasına mücadele ettim ama sonuç hep hüsran
Bence her iki tarafta mücadele vermesi lazım çaba göstermesi lazım Tek taraflı olmaz yürümez
Tabii ki erkekler en çok mücadele eden taraf oluyor istisnai durumlar hariç
Bu işin cinsiyeti yoktur kim isterse mücadele eder kim isterse değer bilir ya da naz yapar..
Coğrafya yavrucum erkek hep mücadele eder.
Tabi ki kadın. Doğanın kanunu bu
Erkek daha baskın olmalı bence
Erkek
Erkek cesur olmalı
Erkek :)
Behçet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?