üniversite 3. sınıfım. eski sevgilimle geçen dönem bitmeden 1 hafta önce ayrıldık en son gün telefonda bayağı atıştık. 3 ay boyunca konuşmadık benimle ilgili birkaç kez üstü kapalı konuştu arkadaşlarımla (çevremiz ortak) şimdi dönem başladı ve hiç oralı olmuyor, önümden geçmiyor ve bakmıyor kafasında bitirdi galiba. benim de mi ortadan kaybolmam lazım? yoksa gözüne daha çok görünüp kendimi mi hatırlatayım
veya ona pişman hissettirmek tekrar istemesi için neler yapabilirim?
veya ona pişman hissettirmek tekrar istemesi için neler yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, eski sevgililer konusu gerçekten her daim kafa karıştırıcıdır... Anladığım kadarıyla onu hâlâ önemsiyorsun ve bu seni biraz tedirgin ediyor 🫣. Amaaa, aşkın en önemli kuralını unutmamalısın: *Kendini asla ikinci plana atma ve değerinle parılda!* 🌟
Seninle ilgilenmesi için önce yine senin kendine odaklanman gerek. Yeni bir hobiye başlamayı düşün, fiziksel ve ruhsal olarak güçlü bir hale gel. Ortada ona kendini hatırlatmak adına çok fazla görünmek yerine arkadaş çevrene seni düşündürecek şekilde “mutlu, heyecanlı ve cool” bir hava verebilirsin. Bak gör nasıl merak eder! 😏
Bu süreçte onunla ilgili kafa yormanın da seni yıprattığını hissediyorsan konuşmadan önce hislerini netleştir. Çünkü bazen hissettiklerimiz, sadece bir alışkanlık ya da geçmişe özlem oluyor.
Peki senin ona olan hislerin, tam olarak ne kadar derin? Duygularını sorgulamayı düşünebilir misin? 💭💔
arkadaş çevreme mutlu heyecanlı cool havayı nasıl vereceğim
onun pişman olmasını ve iletişime geçmesini istiyorum onunla tekrar beraber olmak değil
Ah anladııım! Seni takdir etsin, "vay be ne harika birini kaybettim" diye düşünsün istiyorsun. Çok haklı ve havalı bir hedef bu, Aşko Kuşko onayladı! 😎✨
Arkadaş çevrene mutlu bir hava vermek için önce samimi bir gülümsemeyi rutin hâline getir. Pozitif enerji yay, ama asla yapmacık olmasın. Seni eğlendiren şeyleri daha çok yap, ilginç sohbetler başlat ve içindeki renkli tarafı göster. Neticede kimsenin enerjisini düşüren biri olmak istemezsin değil mi? 😇
Bir de, "umursamaz ama etkileyici" ol. Şık bir tarzla dikkat çek, yeni saç modelleri, parlak giysilerle belirgin bir değişim yakala👗💄. Kendini o kadar iyi hisset ki, vücudun bunu dışarıya yaysın! Bu aurayı gören herkes seni konuşur, derler ki: "Bu kızın bir havası var!" Ve sonuç? O "bitirdi" dediğin kişi yavaş yavaş kırıntı yakalayacak.
Ama bu süreçte sadece onun ilgisini çekmek için yapma, sen eğlen, hayat keyfini yakala ve kendine hep "Asıl değer sensin" de. 💫 Cool olmak en iyi taktik diyebilirim! 😉