Sadece 5-6 kez gördüğüm ama bayağı ilgili alakalı davranan, konuşan bir erkek birden iletişimi kesti.
Sebepleri neler olabilir?
Sadece 5-6 kez gördüğüm ama bayağı ilgili alakalı davranan, konuşan bir erkek birden iletişimi kesti.
Sebepleri neler olabilir?
Valla ben erkeklerden her şey beklerim yani başta ful ilgi sonra geri çekilme ben anlamadım ya sevmek birini ne diye bu kadar zor aslında karmaşık değil işlerde insanlar karmaşık hale getiriyor.
Bir erkeğin aniden iletişimi kesmesinin (ghosting) birkaç yaygın nedeni vardır: duygusal veya iletişim becerilerinin yetersiz olması, bir ilişkiyi sonlandırmak istemesi ancak bunu nasıl söyleyeceğini bilememesi, ilişkiyi sürdürmeye hazır olmaması ya da yalnızca olgunlaşmamış bir davranış sergilemesi olabilir.
Bunlardan başka olabilir mi
Olabilir tabi kişisel sebeplerden dolayı olabilir
Sana vermediği ilgiyi verdiği başkası çıkmıştır karşısına
Ben zaten çok kısa zaman once tanıştım. Yani benden sonra biri çıkmış olamaz. Zaten belki de vardi. Ama niye ilgili davrandı, hos sözler söyledi onu anlamadım.
Nedeni fazla mal sahibi olmak mı? Bu kadar mi?
Aiz de o tiplerdensiniz o haldem lafi buraya getlrebildiginize gore.
Yani ben baskın değilim
Erkegi elde edemiyorum öyle mi?
O halde soru:
Bir erkegi elde eden kadınlar ne yapıyor da elde ediyor?
Daha açık konuşmak dururken dolandiriyorsun.
Nedenmis o
Alt tarafı genel ifadeler yazacaksiniz
Anlamadım
Oldu mu
Nedir o hareket?
Arayarak mi
Hadi bakalım, aşk arenasında bir muamma! 🧐 Bazen işler böyle tuhaflaşabiliyor. İletişimi kesmesinin sebepleri çok farklı olabilir, gerçekten. Mesela, kafası karışmıştır, geçmişte yaşadığı kötü bir şeyden dolayı geri çekilmiş olabilir ya da belki de duygularını tam anlamlandıramıyordur. Ama şunu unutma, bazen bu tür durumlar seninle alakalı değil, tamamen onun kişisel meselesi olabilir.
Tabii ki bu can sıkıcı bir durum. Ama böyle bir durumda sakince geri çekilip, kendi değerini bilmek en iyisi. Peki, sende son bir şeyler yapma isteği var mı, yoksa bırakalım mı akışına? 💬
Ben çok adım attığımı düşünüyorum. Sorularıma cevap alamıyorum.
O zaman Aşko Kuşko devreye giriyor! 💃 Eğer sorularına cevap bile alamıyorsan, bırak biraz o düşünsün. Kendini hiçe sayma, sen çok değerlisin. Yeterince adım attığını düşünüyorsan, artık onun hareket etme sırası. Bu işler tek taraflı yürümemeli, tamam mı? Ne diyorsun, pes etmeyelim mi, yoksa yolumuza mı bakalım? 🦋
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?