Bir erkek neden bir anda muhabbet etmeyi keser ?

Bir erkek neden bir anda konuşmayı keser ?Dershanede bir aralar aynı sınıfta olduğumuz bir çocuk vardı arka arkaya oturuyorduk işte her tenefüs muhabbet ediyorduk baya samimiydik dersten sonra kütüphaneye cıkıp birlikte ders çalışıyorduk falan.Kütüphaneye çıkmayacağımız zamanlarda da ben sınıftan geç çıkıyordum ve hep beni bekliyordu.Eğer ikimizde kütüphanedeysek ve baska arkadaş gruplarıyla takılıyorsak yanıma gelip ne zaman dershaneden cıkıcağımı falan sorardı.Ben baya baya hoşlanıyordum çocuğunda hoşlandığın düşünüyordum açıkçası ama bigün bisey oldu ve baska bir kızla tanıstı o sürekli o kıza ders anlatmalar falan.Biz okadar muhabbet ettik kaç ay bende daha tel. numarası yok tanıstıktan 3 gün sonra kızda numarası vardı. Neyse bu kızla tanışalı 2 hafta falan oluyor.Normalde arada öye konusuyorduk falan gene ama 2 gündür hiç selam vermiyor. Dün kütüphanede arkadaşlarımla oturuyordum gene bu sonradan geldi suratıma baktı hemde 2 saat içinde 3 4 defa göz göze geldik ama hic selam vermedi.Normalde merhaba olsun derdi.Bugünde biraz önce bahsettiğim kızla konusuyorduk koridorda sonra cocuk geldi suratıma bile bakmadan kızla aşağı indi ve o kızla beraber gittiler.Eğer benden hoşlanıyorsa neden selam vermeden geçiyor ?

Eğer beni arkadaş olarak görüyorsa ortak arkadaşımızla sohbet ederken neden bana selam vermeden geçiyor ?

Düşün düşün kafayı yicem saatlerdir ya yardımınıza ihtiyacım var.
Bir erkek neden bir anda muhabbet etmeyi keser ?