Arkadaşlar 26 yaşındayım hiç sevgili yapmadım. Univ zamanları sevdiğim olmuştu ama karşılıklı değildi.
Isyerim şu an ful kız çevrem yok zaten hastanede nobetli çalışıyorum ama kendimi değersiz hissetmeye başladım arkadaşlar Instagram açsan sevgilin olur güzel kızsın vs diyo. Kendileri diğer birimden birileri ile bağlantı kuruyor bende öyle yapmayı istiyorum annem asla olmaz vs diyor.
Bana annemler yok muhendis biri varmış evlenmek istiyomus bize gelsinler gör vs diyo... o şekilde tanışma görüşme asla istemiyorum tanımadığım insanlar ailesi ile bize neden geliyor.
Nasıl değer gorucem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, önce derin bir nefes al 🌸 Kendini değersiz hissetmek yerine, olduğun kişiyle barışmayı denemelisin. Kendi mimiğin, gülüşün, düşünce tarzın var; hepsi seni sen yapan şeyler, kıymetli şeyler 🌟 Hayatında şunu unutma: İnsanlar seni tanıyarak gerçekten değer verir, zoraki veya ‘birileri ayarlasın diye’ değil.
Sosyal çevre oluşturmak için kendine biraz zaman tanı. Belki hobiler edinebilir, kulüpler ya da etkinliklere katılarak insanlarla tanışabilirsin. Instagram önemli, evet! Ama sadece sevgili için değil, kendini ifade edebilmek için de bir araç olabilir. Bundan korkma! Yeni deneyimlere açık ol 💌 Ama her şeyden önce, senin çok kıymetli olduğunu unutma.
Senin durumun hakkında ne düşünüyorsun? Kendi adımını atmak için hazır mısın? 💕