Sosyalleşemiyorum ama bunu derken evden cıkmıyorum demiyorum cevrem yok denilecek kadar az cıkıyorum dısarı illaki bir arkadsımı zor davet edip cafe gidip oturuyorum tavla vs zaman geciriyorum ama samimi oldugum bir arkadasım yok hergün takıldıgım sıkılıyorum sarmıyolar. Kız arkası desen tamam cevrem olmadıgı icin ortamımda yok tanısamıyorum cekingenim biraz ama illaki biyerlerde bir sekilde konusmus olsak cekingenligim gecer. ama Olmuyo kız arkadsı vs sevgilim olmuyo. sebebi nedir napmalıyım sizce nasılım tip olarak
Neden sosyalleşemiyorum sevgilim olmuyo Arkadaş cevrem yok denebilicek kadar az?
Bladerim kaliteli insan kalmamış ya valla kimi alkol bagimlisi kimi araba tamam bende de araba var ama her dk her dk aynı muhabbet hep aynı seyler yok insanları tanıyanıyamiyosun ben herkese inanıyorum belli bir sure sonra ne mal oldukları ortaya çıkıyo anca kaliteli insani nerde bulayım spora yazılmayı düşünüyorum en azından öz güvenim gelir diye düşünüyorum
Aynen çok doğru bir karar spora git hem sosyalleşirsin hem sağlıklı yaşarsın hemde kızların ilgisini çekersin. Yakışıklı olmaktan daha önemli şeyler var karakter ve konuşmak bunlarada dikkat et
Kendini rahat hissetmelisin biraz özgüven meselesi kardeşim karşındaki kıza görede değişir bu gözüne kestirmen ve uyumlu olman gerekiyor. tipinle etkileyemediğin zaman konuşman devreye girecek 😊
Hep aynı şey cafeye git aksam yarım saat otur kalk bir aktivite pazar günleri ne biliyim farklı seyler yapılacak insan. Yok bir plan yapıp biyerlere gidip gezmek mesela yapicagim insan yok
En İyi Cevaplar