Düşünün ki ilk buluşmaya hazırlanıyorsunuz. Ne yapacağımıza buluşunca karar veririz demişsiniz. Ve ilk buluşmaya iki yarım kokoreç (size köfte ekmek de olabilir), olta takımı ve termosta çayla geliyor.
Size de diyor ki; "Hadi sahilde balık tutmaya gidiyoruz." ne düşünürsünüz?
Yine ilk bulusmada nasil davranacagini bilemeyen bir tip daha derim... doğad aolmayi sevsem de ben niye elin adamıyla balık tutmaya şehir dışında izme bir yerlere gideyim😂bunalr hep Hollywood saçma romantik filmleri yüzünden😅
Neyse soruya gelecek olursak... Şaşırırım asla aklıma gelmediği için, belki istemiyorum şu bu diye zırıldayabilirim 😂 ama kabul ederim ya neden olmasın hahaha
0
3 Yorumla
Soran
8 ay
Demi yani, mis gibi kokoreç, balık, sahil... Kasıntılığa hiç gerek yok hehehe
Bence çok eğlenceli bir sürprizmiş! 😂 Hele kokoreç ve termostaki çay, tam bir düşüncelilik bombası. Romantik bir restorana gitmek yerine doğanın içinde balık tutmak mükemmel bir ilk buluşma olabilir. Hem sohbet ederken, hem de birlikte eğlenceli bir şey yaparız. Tabii balık tutma olayı bana çok uzaksa işler biraz garipleşebilir ama denemekten zarar gelmez derim! 🎣 Sen böyle bir şey yapmayı düşünür müydün? 😅
Öyle her saatte balık yakalanmaz. Flört ilginçlik yapmak istemiş.
0
1 Yorumla
Soran
8 ay
Sabah suyu vardır, akşam suyu vardır. Balığın geçiş dönemleri vardır. Balığın yumurtlama dönemleri vardır. Spin ile at çek. Sörf ile uzak mesafeden madya, boru kurdu ve sülünezle beklenir. Kasnak ile yengeç atılır. Küsbe ile tatlı suya atılır. Çapari ile istavrit yakalanır. Olgunlaşmamış istavritler kofanaya canlı yem yapılır. Kısacası 24 yıldır balık avıyla ilgileniyorum. Burada sadece farz-ı misal yaptım. Flörte dair konuştuğum ya da götürdüğüm biri yok.
En İyi Cevaplar