Merhabalar,
Beni kebapçıya götüren sevgilim şap şup kebapları götürdüğümü görünce benden ayrıldı🥲 ahh sevgilim hiç kusura bakma kebap aşkı başka.😍

Merhabalar,
Beni kebapçıya götüren sevgilim şap şup kebapları götürdüğümü görünce benden ayrıldı🥲 ahh sevgilim hiç kusura bakma kebap aşkı başka.😍

Aslında böyle olması daha iyi ne o öyle mıy mıy mıy kibarcıklı yemeler çatalın ucundan almalar nedir yani özümüzde herkes hunharca yiyoruz yemeği yalan mı sırf mülakat aşaması iyi geçsin diye yapmacık olmak komik değil mi sonra level atlayınca herkes hunharca özüne geçiyor eee nerde kaldı baştaki o salon kibarlığı ben esas kibar yemek yiyen kişiden şüphe ediyorum 😂😂😂
Demi ya? Ayıp insan bu yüzden terk edilir mi?🥲
Halbuki demesi lazım yav hatuna bak bee işte bana hunharca eşlik edecek bir hayat arkadaşı buldum diye şükür eder şahsen ben olsaydım derdim yav bu hatun bana masada yumruğuyla soğan kırıp cücüğü çıkartıp tuza bandırıp bizzat elleriyle yedirir derdim haksızsam haklısın diyim kebap aşkına ne bu böyle bence o ayrılmasaydı siz ayrılın derdim isabet olmuş 🤩
Demi demi iyi ki bırakmış beni 🥲
Aynen öyle siz yanlış birine denk gelmişsiniz hiç moralcazınızı bozmayın güzelce keyfinize bakın hatta varya ben çilingir sofrası kurar ooof ziyafet çekerdim 😁
Parti zamanı o zamansı 🥳
Evet hemde en zirve parti bak sana şöyle örnek vereceğim ben menemen bile yapsam öyle basit olmaz dolu dolu yapıyorum makarna dahi ama varya keyfi de bambaşka beni anlamayan partner kendisi kaybeder ama ben keyfime devam ederim 🤩🥳😋
Kesinlikle. İnsan önce kendini sevip değer vermeli
Amenna hani derler ya canım kendim kendime bir şey olsa yaşayamam diye cidden o misal yav ben sevebilmem karşımdakini dahi mutlu edebilmem için evvela benliğimle iyi olmalıyım ve karşımdakine bunu göstermeliyim yoksa zaten kukla oyuncu ya da ansız mankenden ne fark kaldı
Kesinlikle öyle evet.
Ben staj evliliği bile yaşadım neyin kim olduğunu öyle güzel anladım ki bundan dolayı evvela birey kendi bireyliğini bilecek çizgisi eğriltmeyecek
Ya benim en nefret ettiğim şeydir. Yani yemek yerken ses çıkması. Yoksa iştahlı yemesi hiç sorun değil. Hatta hoşuma gider. İsterse eliyle yesin ama lütfen ses yapmasın ben çok sinir oluyorum. 🙄
Sevmediğin ot burnunda bitermiş 😅
Varolllll işte cvp bu
ekmeği ayrana batırarak yiyenler daha çok sinir bozucu böyle midesiz insanları sevmiyom ya onlarla evlenenlerin kendilerinede saygısı yok
Oha ekmeği ayrana batiran mı var 😳 @wonderland_
Yani ilk izlenim için itici gibi görünse de pek umursanacak bir şey değil. Yemeği şap şup yiyecek kadar sadık biri, sevgilisine de sadık olur gibi ^^
Sadığım tabii
Hömm öyle mi :D
Öyle tabiii. Sevgilim de sevgilim şljgc terk edildim ama🥲
Ühü tüh ne kadar da üzüldüm
Üzüll tabii 🥲 arkadaşın aşk acısı çekiyor burada
Vala ben daha şimdiye kadar yemek yedim diye benden soğuyan görmedim. Aklıma şu geliyor. Görgüsüzce mi yedin? Şap şup yiyen biriyle bir daha yemek yemem. Yemek yemenin adabı vardır.
İlk buluşma değil. Onuncu buluşma bile olsa sonraki buluşma yine olmaz. Görgü önemli.
Sadece görgüsüzlükte değil bence saygısızlık aynı zamanda...
Katılıyorum
Cevap
57Cevap
Merhaba,
Şap şup yemek güzel ve doğal yapmacık sevmiyorum! 😅
Evet ama terk edildim 🥲
Canı cehenneme 😅 Ama bokunu da çıkarmamak lazım
Kebapsa mevzu çıkartırımmm. Olay çıkartırımmm 😅
Ben şap şup yerim zati 😅
Kebap arkadaşı 🥳
Sadece hayat arkadaşı lazım 😅 o olur bütün arkadaşım her şeyim
Hadi inşallah 😅
Amin inşaAllah tü tü maşaAllah 😅
Ben olurdum tabi ki de. neden olmasın. benim için aşk ve sevgi gibi konular daha değerli ve önemlidir. bunlar olduğu taktirde nasıl yemek yemiş ya da yememiş buna bakmam. ama zaten ilk buluşmada yemek olmaz bence.
Ilk sevgilimi zevkle yemek yediği için beğenmiştim. Görgüsüzlük değil, sakini gelmişti ve yerken onu izlemiştim. İnsanların neye aşık olacağını bilemezsiniz.
Demii. Mesela ben kebaba aşığım🥳
Evetttt🥳
Sevgili olurum, senin çok yediğini görünce ben bunu doyuramam, çok yemek masrafı çıkarır diye düşünmüştür.
Olabilir🥲
Kaç porsiyon kebap , salata, tatlı yedin?
Yemek yiyeceksin tabi
Kebap zaaf noktam🥲 o da beni pizzacıya götürseydi. Pizza yemem bak çok.
Kaç porsiyon kebap yedin?
5 porsiyon şlkgx
Olabilir, çok fazla değil aslında, bir porsiyon Adana 130-150 gram geliyor, pişince azalıyor biraz, bu çocuk cimri, evlenince çok yemek yer, çok masraf yapar diye düşünmüştür, tipik geliri iyi olmayan erkek modeli bu, ben sevgilim çok yemek yese rahatsız olmam
Cimri demii? İyiki bırakmış beni
Zaten beş porsiyon ekmeksiz doyurur, pide yersen üç porsiyon doyurur, Türk halkı yemek yediğini mı zannediyor, ABD, de insanlar neler yoyor, video atacağım , yedikleri sandwichin içinde bir kilo çiiğ et, pişmiş 550 gram et var.
Ben etçilim. Ekmek yemem. Et olunca ben eririm 😅 protein 🤍ben. Ve bol spor
Yiyeceksin tabi, durumu iyi erkek bulman gerekir.
Zengin koca aranıyor diye ilan mı vereyim şjglxxz
İlan ver, en az kaç TL aylık geliri olacak?
Ben zenginim yahu şşgcx onun parasını istemem
Erkekleri test etmek için çok et yiyin beraber, gözlerindeki ifadeye bakın, karakterini anlarsınız.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gözünü kebaptan ayırmıyorsan ayrılır tabi azda adama bakcaksın 😏
O da gözünü benden ayırmıyor. Az da tabağına baksaydı şkgkf
Kebabı yerken bu karı benide yer diye bakmıştır o 😳
Kebap için olay çıkartırım😑 onun için çıkarmam
Sevdiğin adam için olay çıkmaz kebap için çıkar diyon yani
Sevdiğim adam kendine sahip çıksın aa şjfld. Kebap bensiz çaresiz yalnız kalır
Beni rahatsız ediyorsa bunu ona nazikçe söylerim, tekrar devam ederse hesabı öder giderim bundan yanlış bir şey yok birlikte yemeğe çıkıyoruz, iki taraf saygılı olmalı.
Yok insansa olmaz ama bu ztn Kastamonu ayısı olduğu için mecbur gariban lütfen kızlar bununla sevgili olun yazık lan hayvanların da sevilmeye ihtiyacı var yeşili sev danaya sarıl @SosyoAltuNn
Arkadaşlar bu şahıs sevgilim
Yalan söylüyor bunu yazan gay erkek kardesim
Yemek yiyerek anın büyüsünü bozmak istemiyorum çok duygusal girdim ama 😂 çok açsa eğer çubuk makarna dışında bir şey yiyebiliriz çubuk makarna olmaz. İlgiyi başka yerlere çekmek illegal olur 🤪🤪
Ayrılmak için kriterlerin doğru seçilmesi taraftarıyım,
Ağzını “şap, şap” yemek ile doldurmaz ama sevemez, aldatır, insanlıktan nasibini almamıştır.
Ağzını “şap, şap”yemek ile doldurur ama insandır, sevmesini bilir, mutlu eder.
Böyle aptal saptal ayrılık sebebi mi olur…
Aksine hoşuma gider eğer sevgilim olacaksa benim yanımda rahat olmayacaksa nerde olacak mantigindayim ben isterse zart zurt salsın o bile umurumda olmaz 😂
Ses çıkarıyorsa ve lokmaları gözüküyorsa hoşuma gitmez yemeninde âdabı vardır ama iştahla yiyorsa hoşuma bile gider 😂
ilk buluşmayı bırak ağız şapırdatmak zaten görgü kuralına uymayan bir hareket, böyle bi alışkanlığa sahip olan biriyle niye birlikte olayım?
Olurum elbetde yani zaten ha1 de öyle yemiş ha 50 de ne fark eder en azindan kendisi gibi davranıyor ilk buluşmada rol yapan erkekden olmaz zaten
Duruma göre değişir, normal yiyebiliyorken bilerek yapıyorsa olur. Yok sürekli yapıyorsa öhm :D
Ağız şapırdatmasından nefret ederim, çevremde şapırdatan herkesi başkarda uyarırım, devamı geliyorsa ağır tepkiler verebilirim.
İnsanların yemek yemesinede karışıyoruz bakıyorum
Evliliğin ellinci yılında bile ağız şapırdatma kabul edilemez.
Olunur neden olunmasın. Yeter ki adam gibi yesin.
İğrenç bir durum. Sevgili olmayı bırak onunla aynı yolda yürümem
Olurum hatta 🍴 elleriyle yemek yiye 🍴 bilir.
Kim bilir belki de o an sempatik gelebilir. Yüklediğimiz anlama göre değişir
Hayır samimi bulurum ama ben hayatta yapamam, hatta yemek yemezdim anksiyete tavannn
Tadina vara vara yemek ayrı güzel fakat ağzını sapurtadip rahatsiz etmek apayrı bisey
İlk buluşmada yemek yemem, kahve içilir sohbet edilir, yemek yerken düzgünce konuşulmaz bile, diyelim ki ileriki zamanlarda yedik, aşırıya kaçmadığı sürece rahatsız olmam
Ben öyle durumlarda daha da çok şapırdatıyorum bi süre sonra ses kesiliyor😂
Ses çıkaran biriyle aslaaaaağ yemek yerken ses çıkarmicak
Şu hayatta belkide en en nefret ettiğim hareket bu.
Mizofoni hastasiyim. Agzini yuzunu dagitirim sinirle 😂
Yanında rahat olmamız gerekmiyor muydu ben mi yanlış biliyorum🤣
Görgü kurallarını bilen birini tercih ederim her zaman.
En nefret edilesi insan tipi ağzını şapırdatarak yiyen 🤢 olmazdım.
Salatayı Hindistanlılar gibi eliyle yemiyorsa sorun yok. Ve abartı görgüsüzlük yapmıyorsa
Asla olmaz yemek yemrnind adabı vr ve üslubu olur. gorgu kurallarina uymak gerek
Hesabı da ona şap şup ödetip ikinci buluşmayı yapmam.
Ağız sapirdatarak yemek yemeyiversin hiç sevmiyorum 🥺
Ben öyle yiyenlere bayılırım 😃👊🏼sevgilin galiba mal
Terk edildim sonuçta🥲
Öyle rahat olması daha iyi
olurum tabi kebabı böyle yiyen beni kim bilir nasıl yer derim 😂😂😂😂
Ilk bulusmada yemek yemegi kabul eden kadin zaten nezaketsizdir bence kahve icilmeli sadece
İlk buluşmada da yapmazsın yani. Rahatlık=saygısızlık asla sevmem şahsen
hayır , bu tarz yemek yiyen biri zaten görgü kurallarından mahrumdur haliyle olmaz olamaz arkadaşım o ne ya senin yeme sesini dinlemek için mi sevgili olucam
Bunu kaldırabilecek bir kadın tanımadım ben hayatımda
şap şup derken ses çıkarmaksa anında kaçarım o kişiden iğrenç
Sen birde beni gör kebapp yerken:)))
Aaa kebap arkadaşı 🥳
Teşekkür ederim 🎈
Kilolu oldugundandir o.
Şişkoların aşık olma hakkı yok mu yani🥲
sebebi kebaba baglama demek istedim. konuyu manuple etme
En sevdiğim şljfx
sakin olması gerektiğini söylerim 😂
Kebap aşkı , adamın aşkını geçer kusura bakmasın kimse
Sağ olasın 😅
Severim şapur şupur yiyenleri neden sorun olsun adam asıl sana ayıp etmiş ne vardi yemek yemende :)
Yemek yemek kadar doğal bir şey yok bunu ayıplayanlara anlam veremiyorum.
Olmazdım ilişkimiz önemli oldu yerde utanmadan sap şup yemek yemesi sinir bozucu
Can boğazdan gelir hiç buluşmaya gitmedim gitsem bile param yok😅
Bu tarz şeylere hiç takılmadım.
Çok severim öyle yemek yiyeni 😂
Sevgilim sevmedi ama hüüüü🥲
Slk işte ne anlar 😅
Demii demiii
Yes yes
Hayır. O doğru yaptı.
Olurum ne güzel işte😂😂😂
Hayır ya. Saygı çok önemli
Soruyu okurken soğudum
Hayatta olmaz 🙅♀️