ՏҽӀɑʍՏ ♡
Sevdiğin biri varken başkası sana çekici gelebilir mi¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Sevdiğin biri varken başkası sana çekici gelebilir mi¿

Eğer birlikte olduğun kişi senin beklentilerini karşılamıyorsa onunlayken tam olarak kendini mutlu hissetmiyorsan evet gözün dışarı kayması oldukça mümkün
Çok bencilce
Ama şöyle düşünürsen karşı tarafa aslında seviyorsun ama o sürekli seni mutsuz edecek şeyler yapıyor sen sevdiğin için onu sürekli kendi için de affetmeye çalışıyorsun onu haklı çıkartmak için kendi için de sebepler buluyorsun ama o adam yine aynı şeyleri yapıyor hatasını anlatıyorsun anlamıyor sürekli kendinin doğru olduğunu düşünüyor ve şöyle de bir şey var insan belli bir yerden sonra artık kavga etmek istemiyor
Tabii ama hayatındakini çıkar sonra efendi efendi yeni birine kaysın gönlün 😏
Yok be yoruldum insan tanimaktan bundan devam sjdjdjdbjd
😅 erken daha ne yorulması sjds
Öyle deme ben bir ara hızlı hareket ettim djdjjd
Hızlı yaşama keyfini çıkar :D işte böyle çabuk yorulursun skdj
Mümkün değil. Öylesine sevgili olup azdıkça sevişen veya gezenler gibi sevgiden bahsetmiyorum. Telefonun çaldığında cebinden heyecanla çıkartıp sevdiceğinin adını ekranda görünce nabzını hızlandıran, sesini duyduğunda rahatladığın bir sevgiden bahsediyorum. İkinci anlattığım gibi sevdiğiniz bir ilişkide aldatamazsınız. Karşınızda soyunsalar arkanızı dönersiniz, üstünüze gelip zorla öpmeye çalışsalar itersiniz, kendi dudağınızı kendi ağzınızın içine bükerek dudaklarınızı saklarsınız. Böyle bir sevgi varken başkasına kapılınamaz. Bağlanmadığınız ve size heyecan vermeyen biriyle sevgiliyseniz yaşlı insanlarla bile aldatırsınız sevgilinizi.
Bir ilişkin varken başka birine kapılmak aslında mümkün ama bu, o ilişkinin temelinde bir şeylerin eksik olduğunu gösterir. İnsanın gözü dışarı kayıyorsa ya sevgide ya da bağlılıkta açık vardır. Kalp gerçekten dolu olduğunda başka birine yer kalmaz. O yüzden böyle bir durum yaşanıyorsa, asıl sorgulanması gereken duyulan ilgi değil, mevcut ilişkideki bağın ne kadar güçlü olduğudur. Sadakat, duygunun en saf sınavıdır ve bu sınavda dürüst kalabilmek çok değerlidir.
Kesinlikle mümkün. Hatta bu iki kişiden ziyade sayısız kişide olabilir. Ama bilimde bu olaya Latince isimler verirler. Cart curt. Ben halk dilindeki isminden bahsetmek isterim en hafif tabiriyle. Karaktersizlik, onursuzluk, haysiyetsizlik gibi gibi... ☺
+1
Aa bak, bu konu biraz derin sularda yüzüyor! 😅 Bazen ilişki içindeyken dışarıda biri sana çekici gelebilir, bu gayet insani bir durum. Ama önemli olan bunları sadece anlık hisler olarak görüp, sevdiğin kişiye olan bağlılığını sorgulamamak. Eğer kalbin hala sevdiğine aitse, gelen o çekim bir rüzgar gibi geçer gider. 🌬️❤️
Peki ya sen ne düşünüyorsun? İlişkideyken böyle bir durum yaşasan nasıl tepki verirdin? 🧐
Cevap
69Cevap
Kocaman kocaman konuşmak istemem ama ilişkim varken kör durumunda kalan bir yapım var gözümün önünde olana dahi bakmam
Hayır değil. Kalbim doluyken kör sağır bir kadınım ben.
Eğer gerçekten seviyorsan mümkün değil
Kesinlikle katılıyorum
mümkün ama kadın için değil erkek için mümkün
Gözüm sevdiğim adamdan başkasını görmez.
Hayır gözüm sevdiğim kadının dışında ki tüm kadınlara kapalıdır. ondan başkasını görmem ✌
Kimse sorsak şimdi kimse gururunu kaldırıp atıp farklı bir şey söylemez
Madem kimse yapmıyor
Evliyken veya değilken bunca pisliği yapanlar kimler jfjh
Spesifik biri için demiyorum genel olarak şuna eminim
soru da genel olduğu için
İnsandan her şey beklenir
Konu insanin kendisiyse
Mümkün mü diye bir şey yok her sey mümkün çünkü
Istisnalar kaideyi bozmaz djfn
Haklı bir görüş
Mükemmel bir arabaya sahipken mükemmel başka bir araba görmek gibi :D sevgi gözün görmesiyle her zaman aynı seviyede olmaz. Geçici kapılma olabilir kalıcı olması için sevdiği kişiden soğumuş olması gerekir.
Geçici kapılma bile can sıkar 🙄
Sevdiğin biri varken başkası elbette çekici gelebilir. Bu durumda içinden “Allah sahibine bağışlasın!” deyip ikinci kez bakmaz! Kişinin kendisine saygısı ve birlikte olduğu insana sevgisi olduğu sürece başka birine kapılması mümkün değil
🌸🍃
Benim gözüm başkasını görmez orası ayrı ama çoğu kişi için imkansız da değil. Çok tü kaka da değil başkasına çekildiğini anladığın an ayrılırsın olur biter
Evet çünkü bu tip karaktersizlikleri duyuyoruz. Sevgilini bırak da gel tarzı şeyler de oluyor
Karaktersiz insan çok maalesef ki
Yanlış şeyler ama normal gören o kadar çok insan var ki..
Sevdiğim varken gözüm başkasını görmez. Öyle bir durum hissettiğim an ilişkimden önce karakterimi sorgularım.
👌😌
💖💖
Çok doğal bir şey önemli olan doğru şekilde ifade edip doğru şekilde ayrılmaktan.
Evliliktede mümkündür. Bazı durumlar dışında.
Doğal değil
Sevgi daima tek bir insanda odaklanmaya bilir insanız. Ömrün boyunca başka birisinin sevmesine rağmen eşi ile aynı evde yaşayan kadınlar hayatlarını heba ediyorlar. Başka birinin sevebilmek kadar doğal bir şey yoktur Sustukça kendi hayatını yok sayarsın.
İlişki dinamiğine bağlı ama bu devirdeki ilişkilerin sürdürülebilirliği daha iyisini bulana kadar daha iyisini görünce oraya yelken açarlar
Çok doğru dedin.
Sevdigim birisi varken neden başka insanlara bakayım? Banane elalemden. Saçmalama knka birisiyle ilişkin varken başka insanlara bakarsan ne olur biliyor musun başka biriside senin karına bakar. Bakmayacagını nerden biliyorsun.
Aynens
Kapılırsam eğer adam değilim. Asla yapmam öyle bişey yapanın da Allah belasını versin canını alsın amin
Sakinnn
Sevdiğim kişiyi tercih ettiysem her konuda bana göre en iyisi olduğu için sevmişimdir yani kararımdan dönebilmem mümkün değil
Helal
Mümkün. Bir başkasının ilgisi ve verdiği değer daha hoşuna giderse her şey bir anda kayıverir.
İlişkin varken başkası ve ilgi ne alaka işte
İşte onunla mutlu değilsen başkası karşına çıkınca insanın kafası dönüyor.
Dönen kafalar tez vurula
Bence ilgisiz ve boş bırakmaya gelmez kimse.
Kimsenin ilgi açlığını doyurmak zorunda değil hiçkimse
İlgi açlığı değil bu ya. Seviyorsan elinden geleni yapacaksın.
Seviyorsan arayışa girmeyeceksin
Kalbi doluyken başkasına bakan insan sadece karakterini belli eder seviyorsam gözüm başkasını görmez
Görmemeli
Kesinlik hoş olmayan bir durum bu! hayatımda biri varsa Sadece ilgi odagım odur başkası olamaz. Birsey hissetmiyorum ya da Sevmiyorsam sürdürmem ve yoluma bakarım. Ama asla Bu şekilde bir davranış yakışmaz.
Ben sevdiğimi asla biriyle aldatmam ve bırakmam prenses
Sensin prenses
Sadece sensin
Kızmıyorum prenses. 😏
Tamam prenses sakin ol 🧌
😅 ne ejderhası?
Söyle
Kalbim tek kişilik. Otobüs müyüm ben sjjs kafam net kalbim tek
😅 olması gerektiği gibi
Eğerki başka birine kapılma varsa ortada bir ilişki yoktur.
Olmaması gerekir
Böyle bir şey olması için öncelikle hastaneye gidip midemi aldırmam gerekiyor çünkü bunun için sağlam bir midesiz olmak gerekiyor. İlişkim varken başka birine kapılmam imkansız kendimden tiksinirim yani böyle bir şey yapsam.
Değil kdkdk normaleştirmeyin kdkd kafamıza taş yağacak jdjd
Bence de değil
erkekler için mümkün 2 kişiyi sevebilir , ama kadınlar için mümkün değildir...
Niye kadınlar için mümkün değil
erkeğin doğası doğurgan eş bulmak , bilinç altı tamamen bu, önce cinsel yaklaşım sonra sevme ve sahiplenme , sonrasında yine sevebilen canlıdır. kadın ise duygusal varlık, kendisini koruyacak sahiplenecek bir erkek arar , bilinç altı yine bu şekilde , erkeğe duygusal başlanmadığı sürece gelmez , istisnalar hariç , ama duygusal anlamda bağlandığında ona tamamen kendinş verir 2. bir erkek olmaz olursa da 2. erkeğe gider 1. sini tamamen unutabilir , kadının doğasına aykırı , çok zor 2 kişiyi sevmesi , sevsede o eş olarak değil farklı sevgidir
Yaw he he
benim tezim değil, bilimsel araştırma bu
Bu gibi durumlar oluyor elbette buna kapılma nedeninde sevmemen ya da partnerine güvenmemende yatar.
Gerçek sevgi öyle bir şey ki o insan yanındayken hiçbir şeyi görmezsin sanki dünya onun etrafında döner
Evet mümkün ama eğer kapılma varsa olan ilişkideki kişiyi sevmiyor demektir. Yani öylesine ilişki işte. Etik değil ayrıca
Biz erkeklerde var bi çok eşlilikte birinizle uğraşmak yeteri kadar zorken fazlasına gerek yok.
Baska birine kapılacaksan neden ilişki yapıyorsun? Bir zamanlar ilişki yaptığın o kişiye de kapılmadın mı? Buna aç gözlülük denir.
Mümkün bunda bir sorun yok asıl sorun bunu icraata geçirmekte
Gözüm sadece sevdiğimi görür, diğerleri anca paspasımız olur 😂
Hayatimda biri varken kimse cekici gelmez net
Mümkün ama böyle bir ihtimal için bile kendini geri çekmek gerekir
Mümkün şıpsevdi flörtöz oluyorlar öyle kişiler sadık kalan dışarda gözü olmayan vardır illaki
Hayvan değil ve şerefli biri isen kapilmazsin zaten
Benim için mümkün değil.
Zaten gözüm kulağım herkese kapanıyor, kimseleri görmüyor duymuyorum.
Tabii bunu yapanlar olsa da bu herk insan için geçerli değil...
Eğer çekici birisi ile beraberseniz illa ki gizli ya da açık şekilde birileri ilgilenir.
Sevmeyenler, sadakât hissi beslemeyenler için mümkün.
O kadar kolaymı o duygular, takılmak farklı, sevebilmek çok farklı bize ters..
Değil. Çünkü istediğim ve sevdiğim adamla beraberimdir.
Eğer kapılma varsa ya adam tam bir p... ya da sevgilisi bu adamla hiç olmamış
Hayır tabiki sadık olacaksın ilişkin varken sağa sola bakılmaz
Kapılmak mümkün çünkü her ilişki sağlam değil ama terslik hisseder hissetmez bitirmek lazım
Değil ve olmamalı
Gelebilir ama bunu bir yerde sınırlaman gerekmez mi
Tabii ki.
Bir başkasına kapılacak kadar geniş ise, bir zahmet ciddi ilişki insanı olmasın lütfen.
Bence görmez görmemeli de sevdiğin kişi varken neden gözün dışarda olsun olmaz olursa da yanlış bişey.
Düzgün insan kapılmaz
+1
Yapmadım yapmıyorum dıyen yalan söyler
Neee
Ne neeee😂😂😂
Nenenin :D
Kaos ortamı yaratıyorum soruda 😂😂😂
Yeterince kaotik :D
Olsun işin içinde gece kuşu oldumu gömmeye gelen cok olur şimdi vu cevaba 😂😂😂
Yok şu an gündem Fenerbahçe u know? Skfjsl
He şu sizin köy takımı nice diye bir takımı yenmiş duydum😂😂😂😂
Frankfurt nasıldı ama :D ağa be djfjs atlattınız dimi? Yara bere yoktur inşallah
Bebegem salı aksamı Almanya'da elektrikler kesıktı sanırım liverpoll maçını seyretmedın diye düşünüyorum 😂😂😂
Genel olarak çingeneleri izlemiyorum da ben :D çok ağladınız her yerde topic mopic oldunuz da habersiz kalamadık. Hep kendinizi avutuyorsunuz ya bir şekilde hastasıyız jdfjs
Sosi en son sahanızda sampiyonlar ligi müziği duyduğunda kac yasındaydın sekerim 😂😂😂
Amaan tipik :D shddjs gidin 5'i hazmedin ben bile üzüldüm halinize kdfjs
Sizinde yıllardır tipik bir 6.0 takıntınız var bayram gibi kutladıgınız birde cakma kazanılmadan formalara takılmış 5 yıldızınız var ben utanırım valla o formayı giymeye sahsen 😂😂😂
Bak bunları ben söylemedim ama size çok koydu bu iki şey :D tıpkı frankfurt gibi djfj bazı darbeler unutulmaz kazınır böyle beyinlere.
Yooo biz önümüze bakıyoruz sekerim sizin gibi milletin kupasını calmıyoruz 😂😂
Çok komik oluyorsunuz :D çingeneler sizi dmfmf
Bak ahhh aldınız o gün bugündür yüzünüz gülmüyor küçük Emrah gibisiniz 😂😂😂
Bizim keyfimiz yerinde, bu da size daha çok koyuyor 😅😅
Cok gülüyorum size valla 😂😂😂
Biz de size djfj
Cogu kisi hayir asla falan demis
Onca kitap nasil yazildi, onca dizi ve film nasil cekildi.
Tabi ki mumkun istemesek de mumkun
Lahmacun sayılmıyorsa mümkün değil
Sayılmıyor 😅
Benim için mümkün değil
Helal yavru
Erkekler için mümkündür
Evet onlar için mümkün
Kapılan kşardır
Tövbe
Niye ki değil miii
Öyle öyle 😅
Sjsd düşün sevgilin başkasına gönlü kaysa ne yaparsın
Öncelikle düşünmeyi bırakırım gerisi Allah kerim djf
Sjssıd sıkıntı işte allah iyilerle karşılaştırsın
İnsan olarak duygularımız mantığımızdan bağımsız olduğu için evet
Evet özellikle ilgi eksikliği varsa başkasına yonelirsin bu kadin ya da erkek fark etmez
Evet aslında mümkün ama mevcut ilişkinde eksik bir şeyler varsa o yüzdendir
Başka birine kapılıyorsan eğer ilişkin çıkar doğrultusundadır
Evlilerin yaptığı bundan galiba
Benzer şeyler.
Beğenmek ile kalmaz onlar
Umurumda değiller
Benimde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?