Gizli Üye(25-29)8 ayO bahsi geçen kişi boyunun ölçüsünü tam olduğu gibi söyleseydi, elbette sen yine onu reddecektin.
Belki boyunun ölçüsü istediğin tarzda olsa ve onun yüzünde bir kusur bulunsa yine onu reddecektin.
Hem diyorsun ki, kısa boylu bir kadının kısa boylu bir erkekten olan çocuğun da boyu kısa oluyor, biyoloji, biyokimya ve genetik kanunları böyle karar veriyor iddiasında bulunmussun. Yoksa senin biyoloji, biyokimya ve genetik inşa ve icat kanunlarının ve kurallarının üstünde bir mühendisliğin mi var?
Her ikisinin de boyları kısa olan eşlerden dünyaya gelen çocuğun boyunun mutlak surette kısa olacağına ve her ne olursa olsun uzamayacağına delilin nerede? Yoksa sen henüz doğmamış çocuğun kaderini ve fiziki ölçülerini sen mi tâyin ediyorsun?
Yoksa sende bütün gelecek zamanları gören bir göz mü bulunuyor?
Hem senin, beğendiğin ve sevdiğin uzun boylu bir erkekle ne olursa olsun mutlaka evlenebileceğine delilin nerede? Veya öyle birisin seninle evleneceğine ispatın nerede?
Hem senin hiçbir erkek üstünde hakkın yok ki, sen, senin hakkın var mış gibi hak iddiâ ediyorsun. Elbette evleneceğin kişiyi seçme, ve sana en uygun olanını tercih etmek ve karar vermek senin özgür iradene verilmiştir, lâkin senin özgür iraden başkalarının özgür iradesini elinden almayı hak dâvâ edemez ve etmeye dahi hakkı yoktur.
Şu yeni nesilin kız milletlerinde acayip bir müşkil-pesendlik yâni kolay kolay kimseyi beğenmemek, zor beğenmek, ve beğenmekte zorlanmak ve kibir hastalığı var ki, bu vaziyetleri ve sıfatları onları şimdi zamanın firavunları olduğunu iki kere iki dört eder kat'iyetinde ispat ediyor.
03 Yorumla
Soran8 ayÖyle birisi benimle evlenmese bile beni tercih edebilir…
Soran8 ayAyrıca çok boş yapmışsın
Cevap sahibi8 ayİnsan zihni, bildiği kelime kadar düşünür, bildiği kelime kadar anlar, bildiği kelime kadar değerlendirir.
Hem insan zihni kavramlarla düşünür, kavramlarla konuşur, kavramlarla değerlendirir ve kavramlarla doğru idrâk etmeyi gerçekleştirir.
İnsanın zihninde kavram eksik ise eğer, zekânın olması hiç bir işe yaramaz.
Akıl ve zekâ bir potansiyeldir. O ancak bilinen kavram kadar fiiliyata geçebilir.
Dolayısıyla değerlendirme mekanizması ancak ve ancak bilinen kavramlar kadar gerçekleşebilir.
Eğer bir fikir ve düşünce, zıddıyla bilinmiyorsa, o fikrin ve düşüncenin adı fikir değil bir inançtır.
Eğer bir düşünce, onun tam aksini konuşanların hangi gerekçeyle ona itiraz ettikleri bilinmiyorsa o bir bilgi konusu değil, bir inançtır.
Zîra, “Bir şeyi kabul etmek, onun zıddını kabul etmektir. Bir şeyi reddetmek, onun zıddını kabul etmektir.”
Buna istinadendir ki senin gibi bedevîler ve süfli karekterler ve dar anlayışlar bu derece yüksek hakikatleri anlamadıkları gibi, anlayamadıklarını dahi anlayamazlar. Ve çok yüksek hakikatleri basitliğe, mânâsızlığa ve hiçliğe indirirler.
“Akıl sahibi insan bu ise, hayvan nedir”?
O aklınız vazifesini yapmıyor ve yapamıyorsa eğer ya bozulmuştur ya da zıddına dönüşmüştür. O işe yaramaz aklınızı çıkarın atın ve hayvan olun kurtulun...
Elbette, mesleğiniz ve karekteriniz iktizâsıyla buna karşılık yılanlar gibi zehrini bana püskürtmekle birlikte bundan zevk alacaksın.
Buna binaen seni pekte dikkate almayacağım..
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayYani Bunlar çok gereksiz ve bana göre çok saçma sapan bahaneler kaşının biri yüksekti dudağı biraz kalındı boyu 5 santim uzundu. Gerçek sevgi böyle bir şey değil arkadaşlar. bir insanı seviyorsanız sizden 5 santim uzun olduğu için bırakmazsınız :) aldatma yok, ilgo var hediye var diyorsunuz. Sizin Bence canınız sıkılmış :)
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence haklısın. Şöyle haklısın. Sana yalan söylediği in ayrılmış olman doğru. Ama 5 cm uzun olması bence sorun değil. En başından yalan söylemesi kötü.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayCok haklisin kisa zayif erkekler nefes almayin
21 Yorumla
Soran8 ay🫣
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, öncelikle seni anlıyorum. İçine sinmeyen bir ilişkiye devam etmek zor, bu yüzden kararına saygı duymak önemli 💕. Ama şu da bir gerçek ki, boy ya da fiziksel özellikler ilişkinin temeli değil. Yine de seni mutlu etmeyen bir konuda dürüst olman güzel.
İçine sinmeyen bir ilişki zaten sürdürülemezdi, o yüzden şu an kendine odaklan ve ruhunu iyileştir. Belki de gerçekten ruh eşin daha farklı bir yerde seni bekliyordur. Peki, şimdi nasıl hissediyorsun? 🌈11 Yorumla- 8 ay
Haklısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Anlaşıyordunuz ama sadece boy yüzünden mi? Yalan söyledi, yalanı kaldıramam desen tamam da ne bileyim, sırf sadece boy yüzünden ayrılmak saçma yani
810 Yorumla
Soran8 ayÇocuklarım kısa mı kalsın
Soran8 ayTek biyoloji bilen sensin tamam
Soran8 ayDimi
- 8 ay
Çok mantıklı bence
- 8 ay
Buna yüzyıllarca kadına erkek doğuramadın diyen milletin nesli mi ortak gen diyor 😄😄 çocuğun cinsiyetini anne belirliyorda boyu niye baba belirlemesin
- 8 ay
Zaten baba uzun olunca anne kısa olsa bile %90 ihtimalle çocuklar uzun olur çevremde de kısa kadın uzun erkek evliliğinde çocuklar uzun oluyor annenin boyuna değil babanın boyuna bakar
- 8 ay
Boy babadan gelir *
- 8 ay
Mazeret
u 8 aySevgili olmasaydın madem ne saçma şeyler bunlar
62 Yorumla- 8 ay
Banada öyle geldi
Soran8 ay@Kartal2321 ayrıldım tamamen
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
8 aySende kısasın bir insandan bu sebeple ayrılınmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Niye sevgili oldun o zaman, amaç ne yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
8 ayHerşeyin hayırlısı olsun gadası
02 Yorumla
Soran8 ayİnşallah
Soran8 ay@kartal2321kurtullduuuummmmm
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben 185 im, ben de seni istemem, ne o öyle kafan göbeğimde. Bana seslensen etrafıma bakar dururum. Ayrıca kızı falan zannederler.
Burada tamamen haksızsın, her şey güzel neymiş boyu kısa? Sanki adam 140 boyunda. yani senden kısa.
Pesss diyorum. gerçekten ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Senin aradığın 180 ler 190 lar senin için ne düşünüyor acaba?28 Yorumla- 8 ay
@Kfodlw zevkler tartışılmsz
Soran8 ay@Kfodlw teşekkür ederim desteğin için. Ayrıldık tamamen
Soran8 ay@Kfodlw 🫶🏻🫶🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 8 ayHaklısın, kısa erkekleri aglatmıssın. Herkesin kendi tercihi olur. Begenmedigin biriyle niye beraber olacaksın, sen hayır kurumu musun? Sana saldıranlar sanki begenmedigi kisiyle beraber olur, kimse begenmedigi biriyle beraber olmaz burada sana masal anlatmıslar
23 Yorumla- 8 ay
Sana laf edenlerin hepsi kısa degilse beni amazon ormanlarına sürgün etsinler cnxkdm nasıl aglamıslar ya xnxkxmxxkx iyi yapmıssın ayrıca yalan söylemis ezzîk erkek
Soran8 ayDiyorum ya Murat juniorlar ağladı birazcık. Ama ben yine de ona kötülük yaptığımı düşünmüyorum. Ayrılırken kısasın diye ayrılıyorum senden de demedim hahaha ağlamaya devam edebilirler
Soran8 ayTeşekkür ederim iyi yorumun için ayrıca
8 ayBaşta yalan olması karşındaki insanda da öz güven eksikliği olduğunu gösteriyor baştan beri içine sinmemiş ama belli ki olur diye belki diye zaman geçirmişsin şimdiden bitmiş olması ileride olmasından daha iyi en azından sen de bir dahaki ilişkinde bu tecrübelerini göz önünde bulundurup daha sağlıklı adımlar atarsın
112 Yorumla
Soran8 ayUmarım
- 8 ay
Özgüvenle alakası yok. Mesela sende bi hastalık var diyelim ailendeki erkekler 40 yaşına gelince bi anda mefta oluyor, sende de zaten 4 yıl sonra ölecem özgüveni var bi kızla ciddili evlenip çocuk yapmak istiyorsun. Kızlarla konuşurken bu hastalığı söylediğinde bi anda ortalıktan kayboluyorlar. Sen inatla söylemeye devam eder misin yoksa ailendeki diğer erkeklerin soyunu devam ettirmek için yaptığı gibi yalan söyleyip neslini bir kuşak daha devam ettirir misin?
Soran8 ayBana mı sordun bunu
- 8 ay
hwoarang'a sordum
- 8 ay
Sen de cevaplayabilirsin :D
- 8 ay
kısa zamanda öleceğimden eminsem yalan söylemem sevdiğim kadına ve doğmuş olan çocuklarıma sırf bir yuva kurayım diye haksızlık edip günahına mı gireyim ne ise o yalanın sebebi olmaz
- 8 ay
@hwoarang3389 yalan söylemezsen yalan söylememeyi seçeceğin bi kadın olmuyor ama
- 8 ay
Laf kalabalığına gerek yok yalanın bahanesi olmaz olan ne ise odur kısaysa kısa çirkinse çirkin varsa var yoksa yok hepimizin bahanesi vardır o zaman kiminin genetik kiminin hayat şartı kiminin içinde bulunduğu durum geçeceksiniz bunları adam başta boy için yalan söylemiş mi söylemiş bu
Soran8 ayİşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum yine suçlu ben
- 8 ay
Öncelikle kızı suçlayan yok burada, isterse burnunda et ben var diye de ayrılabilir. Adam da yalan söyleyebilir, ilişki işlerinde orman kanunları hakim kimse yalan söyledi veya ayrıldı diye hapse girmeyecek, benim burada örneği vermemin sebebi bu işin özgüven eksikliğiyle alakalı olmadığı. Adamın elinde iki seçenek var ya sevgilisi olmayacak ya da yalan söyleyecek. Eleman da yalan söylemeyi seçmiş. Elinde sadece bu iki şıkkı olan birine sevgiline yalan söylememelisin diyemezsin çünkü yalan söylemezse zaten sevgilisi olmayacak. Eleman 1.70 falan olsa neyse git spor yap, para kazan yalan söyleme dersin ama 1.60 tüm kızlar için çok kısa. Bernie Ecclestone falan olması lazım bu elemanın bi kızı zorlanmadan tavlayabilmesi için
- 8 ay
Maalesef katılmıyorum çevremde boyu bir 1.55 olup manken gibi kızlarla birlikte olan çok kişi tanıyorum bu iş özgüvenle alakalı ve bu konu kadınlar için çok önemli bunu kendinde sorun olarak gördüğü için yalana baş vurmuş bunu sorun olarak görmeyecek kadar öz güveni olsa konu çözülürdü
Soran8 ay🙏🏻🫶🏻
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Olabilir sonucta senın secımın ve anlasılan bu yenı bı ılıskıymıs sahsen bende 169 zum yanı benıde cogu kız ıstemıo o yuzden alıskınız bızler bu duruma en azından işler ilerleyip sana daha cok baglanmadan bitirmişin buda ıyı bırsey kendine asık etseydın onun hakkını yemıs olurdun
20 YorumlaLafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu feministleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKusura bakmayın ama 155 kız da bi zahmet erkeğin boyu kısaydı diyerek sitem etmesin. Başta yalan söylemesi tabiki kötü olmuş ama sonuçta sizden daha uzun böyle kalıplara takılarak düzgün insanları hayatınızdan çıkarıyorsunuz sonra da arkasından atıp tutuyorsunuz. (Arkadaşınızın karakterini bilemem genel olarak söyledim.) Boyunu kimse kendi secemiyor malum adam ne yapsın.
00 Yorumla
8 aySon 10-15 yıldır hem Türkiye'de hem dünya genelinde kadınlar erkeklere karşı çok sağlam bir şekilde bilerek veya dürtüsel olarak öjeni uyguluyor. Aynı zeka belirtisini genetiği güzel olan erkeklerde göremiyoruz.
015 Yorumla
Soran8 ayAnlamadım da af buyurarak açıklamasını alabilir miyim
- 8 ay
Öjeni ne demek bende anlamadım
Soran8 ay@Sapyosexsuel intten bakıcam hemen
- 8 ay
Soran8 ayBende kısa ama taş gibi hatun hatunum o zaman bakabilirim
- 8 ay
Eğer sen 1.55 olmana rağmen genetiği güzel erkeği tavlayabiliyorsan bu senin başarındır. İstediğin gibi ilişkini yaşarsın tadını çıkartırsın kimse sana ağzını açıp tek kelime edemez.
Soran8 ayErkeklerin % 90 ı zaten kendinden kısa kadını tercih ediyor
- 8 ay
Erkekler konuya fransız oldukları için tavlaman pek zor olmaz.
Soran8 ayAynen doğru
Soran8 ayHangi 155 tanrıça bastı kuyruğuna
- 8 ay
- 8 ay
Ama yakışıklı erkeklerinde burnu hava da oluyor yani kızlar peşinden koşuyor onların genelde Artık günümüzde öyle özellikle kadınlar arasında aşırı bir rekabet var aslında hava atmak için istiyorlar öyle erkekleri aşırı ölüp bittikleri için değil sosyal medyanın da etkisi var tabi
- 8 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
8 ayçocuğu beğenmemişsin boy bahane. kişinin gözüne fiziksel özellikler batıyorsa aslında diğer özellikleri de sevmiyor ama farkında değil ya da kabullenmek istemiyorsunuzdur
01 Yorumla
Soran8 ayBilmşyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayHer şey iyi ama sadecz boydan dolayı mı bıraktın.. Dqhq yüzeysel dqha sığ bir sebep görmedim.. boyu uzun ama sqnq değer ilgi vermeyen birine razısın yani... Enteresan
08 Yorumla
Soran8 ayBen bu insandan ayrıldım diye daha uzun boylu birini bulup üzülücem ok
- 8 ay
Ne yaparsan yap senin mutlu olma şansın 0 bile değil.. Çocuk için iyi olmuş :))
Soran8 ayAynen kanki
- 8 ay
Uzun boylu, değer ilgi veren biri bulur o da :D
- 8 ay
@Anonymus1234 he bulur bu zihniyetle bir şey bulamaz :))
- 8 ay
Ya mahalle ağzıyla konuşan insanlara yorum yapınca kendime üzülüyorum... Karşı fikre kudurmuşlar argüman... fikirlere katlanamıyorsun soru sormayacaksın... Bu arada. 1.70 ten üst olarzk laf söyledim umarım söz verip şunu yaparım diyenler yapar :)) zihniyet aynı zihniyet
Soran8 ayMahalle ağzı konuşan sensin bu bir diğer söyleyeceğim ise erkekten bol ne var şu dünyada. Benim için önemli olan karakteri yerinde olan ağırbaşlı romantik bir 190🖐🏽😘
- 8 ay
Banada öyle geliyor
1.73 boyundayım 1.80 üstü bir sürü kadınla çıktım hiçbirisi de bir kere lafını açmadı bu konunun. Önemli olan karakter demek istiyorum yani. Boymuş, tüymüş, saçmış, paraymış pulmuş pek bir önemi yok. İtle serseriyle uğraşmak, yarın bir gün evlendikten sonra kapı kapı gezmekten bin kat daha iyidir kel, kısa ama adam gibi adam, namuslu, dürüst birisiyle birlikte olmak. Fiziksel özellikler geçici, kalıcı olanlara bakmak lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
8 ayçocuk yalan söylemiş boyu haklısın tabiki ayrılmakta herkesin kriterleri var olmalı da hiçte suçlama kendini
14 Yorumla
Soran8 ayBazıları anlamıyor işte bunu 😔
- 8 ay
boş ver aşkım iyi yapmışsın 😘
- 8 ay
Sizin zevkinize kim Şen'in bir şey deme hskkı yok
Soran8 ay@Kartal2321 teşekkür ederim. Barışmayacak şekilde ayrıldık
Kısa boylu oldugu ıcın ayrınılmaz bence sana iyi geliyorsa senı dusunup mutlu etmeye cabalıyorsa boyuda görmemezlikten gelebılırdın
11 Yorumla
Soran8 ayBilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayBoylarınız uyumluymuş aslında. Boşa ayrılmışsın bence.
24 Yorumla
Soran8 ayAynı boyda gibi görünüyorduk. Birde topuklu giysemmm…
Soran8 ayBayılırım birde topukluya
- 8 ay
Peki sen bilirsin umarım istediğin gibi biriyle karşılaşırsın 😄
Soran8 ayCümlemiz umarım xjlsnxs
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
8 ayYani benim de boy takıntım var ama şey benden uzun olduğu sürece sorun etmem ki seninki de senden uzunmuş, hani ondan uzun olsan eyvallah derim de... bilemedim
00 Yorumla İğrenç ve karaktersiz birisin inşallah ileride çocuğun da boy genetiğini senden alır ve yalnız ölür hiç uzun erkek bulurum oğlum uzun olur kafasına girme babası 1.85 olup annesi 1.50 lerde olduğu için 1.70 lerde olan tanıdığım çok var çocuğun kısa olsun istemiyorsan belki de hiç ürememelisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Mutlu olmayı haketmiyorsunuz. O yüzden lütfen sokaklarda x için adalet falan diye pankart açmayın, insanların vaktini çalmayın.
01 Yorumla
Soran8 ayNe alaka kanka
Bence boy gayet iyi bir sebep ayrılık için düşünsenize 165 in 52 kiloyum yanımdaki de 168 ve 55 kilo . Bence kötü durur zaten kadınlar böyle bir durumda daha iri görünür çocuğun yanında babası gibi durursun ki birde topuklu ayakkabı giysen hiçbir şekilde dans ederken güzel durmaz hatta komik durur 165 biri en az 175 biri ile beraber olmalı bence.
Seni anlıyorum01 YorumlaBu hesabın sahibi eminim boyumdan dolayı sevgilim olmuyor diyenlere hayır sorunun boyun değil karakterin diyordur burada da gelmiş boy zorbalığı yapıyor muhtemelen babası da 170 tir olm genetiğinizden bu kadar nefret etmeyin la çok ezik duruyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ay173 benim tam yazmissin ve elhamdülillah cok mutluyum dün 159 luk birisine sarildim boyum ne de güzel geldi ya upuzuzn heybetli gibi bormal uzunlarin yaninda hissedemiyirdum bunu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayNedir yanında topuklu falan giyemediğin için mi
Yoksa senn yanında yeterince güçlü seni koruyup kollayacak görünmediği için mi023 Yorumla
Soran8 aySon seçenek
- 8 ay
Tabi her kadının hakkıdır. Özellikle de kimisi dah çok sever. Bende senin gibiyim yanımda minik kalsın isterim
Soran8 ayTeşekkürler
- 8 ay
Ne için teşekkür ettin ki
Soran8 ayBilmem
- 8 ay
Kaç yaşındasın
Soran8 ay20
- 8 ay
155 çok tatlı ya. Kaç kilosun 50 falan mı
Soran8 ayAynen
- 8 ay
Miniciksin çok hoş.. O çocuğun yerinde olmak isterdim
Soran8 ayO çocuğun yerinde olsan seninle olmazdım
- 8 ay
Ooo ağır oldu biraz.. Benim neyimi gördün
Soran8 ayGörmedim ve sana bişey de demedim xjşsnxşsnx
- 8 ay
Ya onun yerinde olunca görmüş olacaktın ya hahshahs
Ben de bir eksiğimiz mi var diyprum tanışırdık onda ne var 😏 - 8 ay
Niye barıştın
- 5 ay
Ne yaşıyorsunuz siz ya
Soran5 ayBarışmadım istek atıyo kabul etmiyorum
Soran5 ayAyrılmak istediğimi söylediğim zaman bu son dedi engelleyeceğim ve daha da açmicam dedi ama açmış
Soran5 ayAy Allah korusun
Soran5 ayBarışmadum
- 5 ay
Bırak şu cüceyi ya. 180 falan lazım sana
Soran5 ayEbeeet yoksa kurtarmıyo
- 5 ay
Kaç yaşındasın sen
Gizli Üye(25-29)8 ayHaklısın, sinsi erkekler kız arkadaşlarında en ufak bi kusur bulunca anında ayrılmıyor mu, iyi yapmışsın helal olsun sana kız napacan kısa erkekle erkek dediğin uzun olur
31 Yorumla
Cevap sahibi8 ayAyrılman neydi barışman ney çocuk oyuncağı sanıyorsunuz herhalde ayrılıp barışmayı asdfg
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
8 ayBoyu 1.6 m diye ayrılmak kulağa saçma geliyor. Ancak sana 1.73 m diye söyleyip daha kısa çıkıyorsa, o da yalancının teki oluyor. 😏
14 Yorumla- 8 ay
Bu arada 1.68 m boyumdayım fakat sorana doğruyu söylerim. Allah'ın bildiğini kuldan neden saklayayım? 😊
Soran8 aySenin tipin kurtarıyor olayı en azından
- 8 ay
Merak etme, tipimi beğenmeyen çok. O yüzden artık birçok şeyi önemsemiyorum.
Soran8 ayBen beğendim
Gizli Üye(45 üstü)8 ayHaklısın tabi. Senin gibi uzun boylu kadının yanına en az 1.80 yakışır
413 Yorumla
Soran8 ayOnun tek eksisi boy değildi benim de tek eksim boyum :)
Soran8 ay🤭😛
Soran8 aySeninkiyse türlü olarak kalabilir
Soran8 ayA1 Türkçe
Soran8 ayKuyruğuna bastım ben senin galiba ondan böyle 🤣
Soran8 ayAşk acısı çekemeyecek kadar neşem var 😛
8 ayYani sevmiyordun zaten bi insanla boyu icin birlikte olmazsin sevgiyi bile hak etmiyosunuz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayyani cokta önemli degil ama yalan söledigi icin olabılır
01 Yorumla
Soran8 ayKurtuldum…
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayBarışman sıkıntılı böyle küçük şeyde yalan söyleyen her şeyde yalan söyler
01 Yorumla
Soran8 ayDimi
m 8 ayKısa olduğu için ayrıldıysan neden şimdi ayrılıp kalbini kırdın? En baştan kısa olduğu için sevgili olmasaydın daha iyi olurdu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
8 ayBu ölümlü dünyada her şeyi fazla takmayın kafanıza. Boyu kısaysa ne olmuş yani bu normal bir şey.
00 Yorumla
8 ayBenim anlamadığım gördüğünde uzundu da sonradan çekti mı sevgili olmaktan vazgeçtin
01 Yorumla
Soran8 ayYalan…
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 aySen 155 boy ile uzun erkek istiyorsan ben 178 boyum ile napim benim erkek arkadaşım da benden hafif kısa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEşimle nerdeyse aynı boydayız hiçbir zaman sorun olmadı ki benim boy takıntım vardı 167 boyundayım o 169-170 gibi insanlar anlaşınca boy vs önemi kalmıyor. Benim yaş takıntım da vardı kendimden ay olarak küçük biriyle bile olmam diyordum tam 1 yaş küçük
03 Yorumla- 8 ay
Ne guzell
Soran8 ay@ismimineonemivarr pick me
Cevap sahibi8 ayNeden pick me dedin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 8 ayYaaln söylediği için ayrılabilirsin tabi de sevgili olmadan görmedin mi hiç? Herkesin kriteri ayrı bir şey de diyemeyiz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
8 ayYani haklısın çünkü sana yalan söylemiş. Bir de 3-5 cm fazla söylemesini anlarım da 13 cm üstünü söylemek de biraz fazla olmuş. 😀
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 1.93 olarak yazıyorum. Yaptığının ne kadar karaktersizce olduğunu biliyorsun değil mi?
03 Yorumla
Soran8 ayEn karakterli sensin
Soran8 ayAynen🖐🏻
Gizli Üye(18-24)8 ayBoya takılmayız falan ama 160 da harbi çok kısa şahsen benim boyum 166 benden 5 cm uzun biriyle ben de sevgili olmazdım en az 10-15 cm fark olmasını isterim topuklu giydiğim zaman erkek arkadaşımın yanında uzun kalmak istemezdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yalan söylediği için ayrılmakta haklısın, boyunun kısa olmasından dolayı ayrılmakta haksızsın
05 Yorumla
Soran6 aySJAĞXKĞSKXĞSMXPSN nerde mal var beni buluyo
Soran6 ayJXPSNXPEF
- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
8 ayBoyu hakkında yalan söylemiş olması sorun, aşırı itici ya. Beğenmek zorunda değilsin😒
01 Yorumla
Soran8 ay@ismimineonemivarr Kağan çalışıyor da sen çalışmıyorsun belliki
Yeni modolarda yabancılarda baslamış kadın uzun artık umarım pişman olmazsın ama 170 için çok kısasın 😂
00 YorumlaÇok saçma olmuş sonuçta senden uzun 😂
Ve öncesinde anlasabiliyor olduğunuzu bilmeden sevgili olmazsınız zaten?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
8 ay150 boyunda birisi olarak sana hak veriyorum.
Az bile yapmışsın.
Spagetti bizi korusun 🙏010 Yorumla
Soran8 ay🙏🏻
Soran8 ayŞaka bi yana espri anlayışın+++
- 8 ay
Baharatı severiz🌝
Soran8 ayAcı
- 8 ay
Acıyı daha çok severiz, turşu ile iyi gider
Soran8 ayOlsa da yesek
- 8 ay
Olur niye olmasın, yeterince istemezsen olmaz
Soran8 ayDimi
- 8 ay
Hihi
- 5 ay
Sarımsak sosu da eklendigine göre kombo tamamlanmış oldu
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. En azından dürüstçe ayrılmışsın beğenmediğin biriyle neden olacaksın boş ver buradakileri
05 Yorumla
Soran8 ayDimi herkes çok bilmiş oldu birde fazla alıngan oluyor bunlarda da kısa boy kompleksi var sanırım
- 8 ay
Soran8 ayİnan hiç Bilmiyprum xjlsnxldkx
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
8 ay1.55lik çanta kadar kızlarda adam beğenmiyor artık arkadaş ne günlere kaldık
010 Yorumla
Soran8 ayLan çocuk 160 ve bana yalan söyledi
- 8 ay
Sanki kendin 175 gibi konuşma. Yalan söylediği anda biraksaydin o zaman ne demeye başladın ilişkiye. Madem boy takıntın var
Soran8 ayİlgisi hoşuma gitti başta o kadar
- 8 ay
Niye ilgi açlığın mi var? Şimdi daha mı iyi oldu sen ilgi açlığını giderdin ama diğer taraftan bi adamı başlayıp ilişkiye kırdın üzdün vs. Ayrılık olur anlasamazsin kafalar uyuşmaz şöyle böyle her şey olur da boyu adamın belli zaten ilk gördüğünde ayrilmaliydin.
Soran8 ayZaten tek hatam bu
- 8 ay
Neyse bidaha yapma
Soran8 ayDimi
- 8 ay
Ayıp
Soran8 ayDimi dimi
- 8 ay
Di hı di
Gizli Üye(18-24)8 ayBenden kısaysa zatn o kişiyle sevgili olmam ya da çok uzunsa ben 160 boyundayim karşımdaki kişinin 170 olsun istersem en az en büyükte 184 Filan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayAdam herhalde ilişki esnasında kısaldı
Kadın böyle olacağını bilseydi ilişkiye başlamazdı10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
8 ayHaklısın. Gönder gitsin, 160 boyuyla bir de yalan söylemiş. Hayır dürüst olsa bi yere kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHediye alıp ilgi gösterdiği için olmamış zaten. Biraz ilgiyi üzerinden çekseydi neler olurdu görürdün
11 Yorumla
Soran8 ayAllah Allah
Sevsen ayrılmazsın sevmemişsin yani
21 Yorumla
Soran8 aySağol
Gizli Üye(30-35)8 ay1.60 bir erkek için çok kısa bence, benden kısa mesela, ben çocuk olarak görüyorum onları ama sen kısaymışsın diye uyarsınız
01 Yorumla
Soran8 ayHayır o kadar da değil yani
8 ayYalan nasıl söyleyebiliyor? Senin gözün yok mu anlayamıyor musun boyunu :D
00 Yorumla
8 ayBarıştık demişsin ama senle ömür geçmez yazık olmuş çocuğa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
8 aySen kısa o kısa, ileride evlenseniz sizden olacak olan çocuklar kısa, boş ver girme bu kısır döngüye
00 Yorumla
8 ayYani Sadece bunun içinde ayrılmak da mantıksız bence
01 Yorumla- 5 ay
Bence seviyorsan bu emeğe yazık etme
8 ayTercih meselesi haksız değilsin o yüzden kullanmamışsın sonuçta.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Demek ki buraya kadarmış. Olabiliyor ayrılanlar çok var bu devirde boşananlar bile fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySen hobbitsin. Sana 1.60 bile çok. Ha başta yalan söylediği için ayrılmakta haklısın tabii orası ayrı.
04 Yorumla- 8 ay
Uzun erkekler kısa kızlarla da sevgili oluyor yalnız
Cevap sahibi8 ayOlabilir bu tercih meselesi ama 1.55 boyuyla boy sebebiyle terk etmesi çok komik. Biblo gibi bir şey kız
Soran8 ayO zaten sorun bazılarının Türkçesi a1
Cevap sahibi8 ayTürkçe sıkıntısı daha büyük sorun tabii 😂
- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler