Sevgilin KS hesabını kapatman için ısrarcı olursa tepkin ne olur?

KS mi, ben mi?🤣🤣
1 Ekim 2025
Sevgilin KS hesabını kapatman için ısrarcı olursa tepkin ne olur?

KS mi, ben mi?🤣🤣
1 Ekim 2025
Sevgilim hesabımı kapatmamı değil ama ara vermemi istediğinde kabul ettim. Takip ettiklerimi sıfırladım çünkü o an büyüyü bozmak mantıksız gelmişti. Hesabı tamamen silmek bana fazla uç bir karar olurdu, ama onun gönlünü almak için bu kadarını yapmak doğruydu. Bazı şeyler inatla değil anlayışla çözülür. O an benim için önemli olan haklı çıkmak değil, ilişkiyi korumak ve yanında olduğumu hissettirmekti.
Sevgilim yok hayat abla ama örnek veriyorum eğer daha önce @Kimikio tanısaydım admin olduğu zamanlarda ve kendisi benim sevgilim olsaydı şahsen onu zor durumda bırakmamak adına biliyorsun burada dedikodu çoktur işte sevgilisi admin ona tolerans gösteriyor yok moderatörlük için ondan yardım alıyor yok fenomenlik etiketlerini o sevgilisi sayesinde kazanmış olmasın diye buradan moderatör bile olsam istifa edip tüm etiketlerimi iade edip hesabımı iptal ederdim Meral akşener'in siyasetten vazgeçtiği gibi ben de siteden vazgeçerdim yapardım bunu
Sevgilim benden böyle bir şey istemezdi isteseydi de kapatmazdım. çünkü beni olduğum gibi kabul etmesi lazım. burası da diğer sosyal medya platformları gibi bir uygulama sadece. zaman geçirdiğim kafa dağıtmak için kullandığım belki daha iyi hissederim diye kullandığım bir yer sadece.
Israrla iş olmaz, güvenmiyorsa benle işi ne yani, tepkim bu olurdu;
Valla böyle bir durumda kalırsam önce neden böyle bir şey istediğini anlamaya çalışırım. Ardından KScan ailesinin benim için ne kadar değerli olduğunu anlatırım. 😊 Bu tür konulara birlikte orta yolu bulabilmek önemli. Hem aşk hem de topluluk birbirinden değerli! 💖
Cevap
47Cevap
Kapatmam. Biz ne kapatanları gördük başka kullanıcı adıyla fink atıyorlardı buralarda. Kimsenin kuklası değilim, güvenmiyorsa naaa kapı orada.
Aynen öyle..
😌👌
Sevgilim olursa zaten hesabımı kapatmayı düşünüyorum. Buraya ayıracağım vakti ona ayırırım. 🫠
Şanslı sevgili olacak 🧿
Yaa 🫶🏻
Kapatmam kimse beni yönetemez. Eğer bir gün kapatmak istersem kendim istediğim için kapatırım.
Nikahı basarsa kapatırım :D
Ben diyorum seni evlendirelim artık yaaa😀
Evet😀
Hadi hayırlısı 😀
Kapatmam ben kimseye göre yaşamam
Sevgilim için kapatmazdım ama eşim derse kapatırdım. Sevgili dediğin bugün var yarın yok. Onun için bir şey yapacaksam elle tutulur günü birlik şeyler yaparım. Mesela istediği zaman bir yere götürmek acıktığı zaman imkanı yoksa bulduğu yere yiyecek götürmek ya da üşüyorsa soba ayarlayıp götürmek gibi şeyler yapardım. Fakat bazı şeyler de yapılmaz yani.
Bana söyledi ben kapattım oda kapattı 1 ay sonra sohbet ederken burada yaşadığı kavgayı anlatınca ortaya çıktı hersey
Kapatmamis yani..
Zaman zaman kapatmayı düşünmüyor değilim. Burada ne işim var benim dediğim çok oluyor.
Kapatmışlığın var zaten..
Cevremde Bu siteyi herkes kolay kolay bilmiyor ne olduğunu..
ama olurda Kapatmamı isterse kapatamam kusura bakmasın belki ara verebilirim ama kapatmam. Çünkü Kafa dagitabildigim tek yer burası maalesef.. beğenmezse kendisi bilir..
Sevgilim olsaydı ben karşılıklı güvene dayalı olarak KS de takılmaca önerirdim. Birbirimize güvene bağlı olarak KS de eğlenmek güzel olabilirdi 😃🎉
Kapatırım muhtemelen.
Psikolojime çokta iyi geldiğini söyleyemem açıkçası.
KS ye kalmıyor, bunaltan bunaltıyor. Dur hele ağzımızın tadı ile kullanıyoruz şurayı git öteye derdim.
Bu hesaptan kimseye bahsetmemek lazım bahsedersen senn hatan
Kapatmam ama ara verebilirim ortak da kullanabiliriz sorun yok
Ne ısrarı bir kere söylemesi yeterli 😄 ben kırmam benim olanı benimle olanı gönlü hoş olsun
Hayır kapatmam kesin evleneceğim kişiyse kapatırım
Resim de yakıyo ydjdjdjxj o demese de kapatırım ya da kullanmam
Kapatırım.. Burası pek normal bir yer değil çünkü..
Tepki vermem yol veririm
Hayırlı yolculuklar dilerim
Bana güvenmeyen ile işim olmaz
Tepki göstermem istemiyorsa kapatırım zaten gizli saklı bir şeyim olmaz ki...
Sevgilim olursa direkt kapatırım zaten bende öyle düşünüyorum.
Karışamaz bugün buna karışan yarın başka şeylere de burnunu sokar
Kapatmam. Köşede durur, hiç açmam. Ayrılınca geri gelirim diye sjsjjs. Emek vermişim o kadar 😅
Haklı bir istek. Burası pek sevgilisi/eşi olanlara göre bir platform değil
KS nedir ki. Sevdiğimden önemli olamaz hiçbir sosyal medya
sevgilim olsaydı burada değil onunla vakit geçirirdim
Onun demesine gerek bırakmam ki kapanir kendiliğinden uğraşamam zaten o kadar karmaşada
Tartışma çıkartacak kadar ciddiyse mevzu kapatırım ne olacak.
Kapatmazdım..
Var ama kapatmıyor onun için burası çok degerliymiş...
Hesabımı yeni açtım ve şu an iyi gidiyor bu alışkanlık olursa Zor yaaa Zor kapatır
Sevgilim olsa burada işim ne ak
Konu direkt siz ise tabiki siz 🤪😄
Kapatırım, alt tarafı bi hesap zaten
Kimse benim ne yapacağıma karışamaz.
Emri vaki yapan biriyle sevgili olmam
İstesin bir saniye bile dusunmem
Milletin yorumlara bak, o kim kpk diynden kimse bni yonetemez diyenlere kadar neler var. Olm amma onm vermissinuz bi siteye. Adi ustunde bir site yav. Aldatrim ben demiyorlarda bu sitede bi suru koklastigim kisi var demiyorlarda... Dehset korkutucu yorumlar. Bu kisilerle hic bir yere gidemezsin.
Güzel bir usluple konusurdum. Anlaşmaya calisirdik
Kabul etmiştim
Ona ben karar veririm ssjsj
silerim ya önemli değil
Sevgilim olursa burayı geç internet kullanmam
Sevgilim yok, yani bilemiyorum. Duruma bağlı🤷♂️
Kapatmasam ne yapacak? Ayrılacak mı? O zaman önce ben ayrılırım derim ve orada ilişkiyi bitiririm.
Sende kapatcaktim derim anlasmali
Kapatmazdım😇
Kapatırız kurban olsun lafımı olur
Askıya alırız
Kapatırım. Pek önemli değil
Kapatırım
Kapatırdım. Sevgilim olsaydı
Ne kadar süre sevgili olduğumuza bağlı
Mantıklı bir sebep söylerse düşünebilirim
Kapatırım isterse tabiki.
Kapatmam. Aşk meşk için burada değilim ki.
Seve seve kapatırım...
Emrin olur prensesim derim
Hemen kapatır yenisini açarım:)
Sevgilim yok. Ama istemezdi yine de
Sevgili kim kopk oluyorda karışacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?