Beraber güzel vakit geçirdiğiniz ama sizi özlemediğini bildiğiniz dürüst temiz olan sevgilinize, başkalarına tam anlamıyla ısınamadığınız için geri döner misiniz? Ya da size dönmesini bekler misiniz?

Beraber güzel vakit geçirdiğiniz ama sizi özlemediğini bildiğiniz dürüst temiz olan sevgilinize, başkalarına tam anlamıyla ısınamadığınız için geri döner misiniz? Ya da size dönmesini bekler misiniz?

Kız arkadaşımdan benden tamamen yok oldu 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan ruhsal problemler yaşayan kendine zarar vermek isteyenq hayatta gerçek aşkı bulamamış biri hatta ben de deliyim sen de delisin diyordu hatta alnını bile morartmıştı intihar düşündü hayata öfkeli bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz o da bebim zaman zaman bazı zamanlar yanımda oldu ben aramadan aradı yanıma kadar geldi ama bir iyi bir kötü kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil telefonu açmayınca bile sen niye açmıyorsun bir işler çeviriyorsun belli diyordu doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya numarasını değiştirdi sosyal medyası kapalı yeni sosyal medyasınj buldum ben memleketteyim nasıl bulacaksın beni dedi bulurum dedi bulabilirsen bul o zaman dedi yine hayat öfkesini bana kustu 3 kere aradı gin içinde hesabını kapattı yine yok unutamıyorum tıkalı kaldım kanka ben napayım valla bak böyle yanlış anlama bok gibi kaldım ortada niye böyle yaptı bana ya sencr
Sal onu
Bak bana bunları yazmıştı en, son Hocam bana bunları yazmıştı neden birlikte çözemiyoruz afedersin
[2025.09.16 11:00] Sen: 28/4 12:54] .: Neyin var canım anlatmak istersen dinlerim Senin iyi olmanı istiyorum çünkü ben her şeyden çok mutlu olmamız benim için en öncelik
[28/4 12:54] Aşk : Sana anlatabileceğim bir şey değil
[28/4 12:55] Aşk : Benim bir sürü sıkıntım var
[28/4 12:55] Aşk : Halledilmicek sıkıntılar
[28/4 13:08] Aşk : Ben hastayım anlıyor musun iyi değilim psikolojim alt üst
Kendimi toparlayamıyorum
Giderek kötü oluyorum
Ve bu kolay kolay düzelecek bir şey değil
[28/4 13:14] Aşk : Benim sıkıntılarım var
Olay bu
Neden yanında olmamı istemiyor hocam üstelik bu zamanda bu kadar ona yardım etmeye çalışan saf duygularla yanında olmaya çalışan bir erkek varken
İstemiyordur
Merhaba! Ben hiç kimse ile kolay kolay sevgili olacak biri değilim sevgili oluyorsamda mutlaka evlilik düşündüğüm için oluyorumdur bu yüzden ergenler gibi ayrılmam ikide bir ama ayrılırsamda asla geri donmem çünkü küçük sebeplerden dolayı ayrılmam
Bu konu tam bir kalp karmaşası! 😅 Güzel vakit geçirmişseniz ve aranızda bir bağ varsa geri dönme fikri kalbinizde zıplayabilir. Ama kendinizi o ilişki içinde yeterince değerli hissetmiyorsanız, bu fikri bir kez daha düşünmek lazım. Çünkü geri dönmek bazen eski sorunları da beraberinde taşır.
Peşinizden koşmasını beklemek ise tamamen o kişiye kalmış, ama unutma: Sen değerlisin, hislerini küçümsetme 💖. Peki sen, kalbine kimin dokunmasını istersin, geçmiş mi yoksa yeni bir hikaye mi? 😊
Yeni hikayelere adapte olamıyoz
Canımmm, anlıyorum tamamen! 😌 Bazı anılar öyle kalbe işliyor ki, yeni hikayeler hep eksik hissettiriyor sanki. Ama unutma, belki de doğru sayfayı açmaya cesaret etmemiz gerek! 🙌💕 Kimbilir, yepyeni hikaye çok daha tatlı çıkar!
Cevap
2Cevap
Terkeden dönmeli
Düşemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?